ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η «πρώτη» της Δημοτικής Κίνησης “Κεφαλονιά – Νησί για όλους”

ΕκτύπωσηE-mail

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στον αγώνα διεκδίκησης του δήμου Αργοστολίου, πραγματοποίησε χθες Σάββατο βράδυ στην ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ η δημοτική κίνηση “Κεφαλονιά – Νησί για όλους”.

Ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Αλέξανδρος Παντελειός (πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος του ΤΕΕ), Αλέξανδρος Παντελειός παρουσίασε τις αρχές και τις επιδιώξεις της κίνησης, τους στόχους και τις προοπτικές ενώ στη συνέχεια άλλοι ομιλητές όπως ο Γεράσιμος Γαβριελάτος (δικηγόρος) , Διονύσης Τρωϊάνος (μηχανικός), Αγης Κονιδάρης (Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου) αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα θέματα της επιστήμης τους και του προγράμματος της Κίνησης.

Το νέο μοντέλο που η Κίνηση ισχυρίζεται ότι προωθεί στη τοπική κοινωνία είναι η ενεργοποίηση των πολιτών πάνω στα προβλήματα και η συλλογικότητα στην προσπάθεια ανάπτυξης του νησιού μας.

Η συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη αυτή εμφάνιση φαίνεται να ενθουσίασε τα στελέχη και μέλη της Κίνησης καθώς εκτιμήθηκε από τους περισσότερους ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Kefaloniapress

leivada_banner copy.png