ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2019
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Γ. Βαρούχας: «Με το βλέμμα στην Επόμενη Μέρα» Α. Κοινωνική πολιτική

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 20 Απρίλιος 2019 12:37

Όταν μιλάμε και διαπραγματευόμαστε για ζητήματα γύρω απ’ την αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού, έχουμε να κάνουμε κυρίως με την καθημερινότητα. Εκεί δηλαδή που «πονάει» ο μέσος πολίτης. Συνεπώς μπορεί να είναι εντυπωσιακές όλες αυτές οι βαρύγδουπες προτάσεις, οι φανταχτερές μακέτες και οι ιδέες-πυροτεχνήματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες, αλλά στην περίπτωσή μας δε χρειαζόμαστε πυρηνικό κανόνι για να σκοτώσουμε ένα κουνούπι... μία απλή παντόφλα μας αρκεί!

Κατά τη γνώμη μου, το πρόσημο που παίρνει η οποιαδήποτε μορφή διοίκησης – από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον πρόεδρο του πιο μικρού χωριού – κρίνεται, αν θα είναι θετικό ή αρνητικό, από τη μέριμνα που αυτή λαμβάνει στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής.

Περισσότερα...

 

Σταύρος Λυγερός: Οι πέντε διάτρητοι ισχυρισμοί του Βερολίνου για τις γερμανικές οφειλές,

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 22:21

Παρότι η ηττημένη Γερμανία ευνοήθηκε γενναιόδωρα από τους νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν ανταποκρίθηκε στην ηθική και συμβατική υποχρέωσή της προς την Ελλάδα για την καταβολή επανορθώσεων και βεβαίως για εξόφληση του αναγκαστικού κατοχικού δανείου. Ακολούθησε παρελκυστική τακτική όσον αφορά τις γερμανικές οφειλές. Παρέπεμψε την ικανοποίηση των ελληνικών διεκδικήσεων μετά την ενοποίηση των δύο Γερμανιών. Όταν αυτή πραγματοποιήθηκε, το Βερολίνο ισχυρίσθηκε ότι το θέμα έχει κλείσει!

Περισσότερα...

 

Γιάννης Βαρούχας: Δείγμα γραφής

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 19:07

Την Παρασκευή, 12/4/19, δημοσιεύτηκε το κείμενό μου «Η Λυδία λίθος» σε όλα τα ΜΜΕ της Κεφαλονιάς πλην αυτών που δεν το έλαβαν και του «inkefalonia.gr», που, παρότι το έλαβε, επέλεξε να μην το δημοσιεύσει. Αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και εφόσον γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε μπει ακόμη στην 30ήμερη περίοδο των προεκλογικών περιορισμών, τότε εδώ έχουμε να κάνουμε με λογοκρισία.

Δυστυχώς, αυτό το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο. Ενώ μου είχε γίνει πρόταση και απ’ τους δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς, που επίσης ανήκουν πλέον στον κ. Μιχαλάτο, να μιλήσω στις εκπομπές τους, για κάποιο λόγο αυτές οι προσκλήσεις παραπέμφθηκαν στις ελληνικές καλένδες. Παράλληλα, το Σάββατο που μας πέρασε είχαμε την παρουσίαση ενός δημοτικού συνδυασμού στο Αργοστόλι, ο οποίος, απ’ ό,τι φάνηκε, άφησε ασυγκίνητο το «inkefalonia.gr» αφού δε δημοσίευσε τίποτα σχετικά. Το ίδιο συμβαίνει και με την υποψηφιότητα του Μάκη Φόρτε καθώς μέχρι και σήμερα, δέκα μέρες πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, δεν έχει καλεστεί ή φιλοξενηθεί σε κανένα από τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον κ. Μιχαλάτο.

Περισσότερα...

 
 

Σοφία Αράβου Παπαδάτου: Η Επικοινωνία του Συντηρητισμού για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 20:40

•Επανάληψη φράσεων.

•Σκόρπισμα φόβων για την Υγεία.

•Προσβολές προς τον αντίπαλο συνομιλητή.

Μέσα στο κείμενο με το οποίο μου απαντούν οι «Ιατροί, Κεφαλονιάς, σε απόγνωση» επαναλαμβάνεται 18 φορές…18 φορές… η φράση «Αν ήταν μόνο οι υπογραφές….» και αναφέρονται βέβαια στον Διοικητή του νοσοκομείου. Η επανάληψη που λειτουργεί σαν πλύση εγκεφάλου, παράλληλα εδώ, προσβάλλει και τον αντίπαλο. Είναι χαρτογιακάς ο Διοικητής, είναι ανίκανος και γραφιάς.

Περισσότερα...

 

Γιώργος Μεσσάρης: Τα νέα «Νέα Ελληνικά»…

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 12:58

«Νταουνιάσου και τσίλαρε ρε μ@λάκα».

Ο νεαρός –που καθόταν δίπλα μας στην ταβέρνα– απευθυνόταν σε συνομήλικό του που στεκόταν όρθιος και για κάποιο λόγο ήταν αναστατωμένος!

Κάθισε ο όρθιος και ο φίλος του συνέχισε:

«Ο μι τζι, σκέτο παλτό φαίνεσαι… φεϊλάς. Πάλι λάσπη έγινες;»

Ο νεοφερμένος νεαρός έμενε αμίλητος ενώ εγώ πάσχιζα να καταλάβω τι συνέβαινε έχοντας άγνοια των νέων «Νέων Ελληνικών» που χρησιμοποιεί σήμερα η νεολαία.

«Σπικάρησε ρε μ@λάκα».

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 10 από 348

leivada_banner copy.png