ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Ο Πατήρ Γεράσιμος Φωκάς όπως τον ζούμε

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 22 Ιούνιος 2019 19:08

Δι’ ευχών τής Παναγίας Μητέρας μας, και Μητέρας ολοκλήρου του Ανθρωπίνου Γένους, την οποία επικαλούμεθα γιά την συγκεκριμένη περίπτωση με την μορφή της ως Παναγίας Σισσιώτισσας, διότι μέσα στον ναό της έλαβε χώρα το περιστατικό γιά το οποίο θα μιλήσουμε πιό κάτω.

Σού έκλεβε την ψυχή ο Πατέρας Γεράσιμος Φωκάς –τού την έδινες ο ίδιος-

και την πήγαινε στον Θεό• διότι και άλλοι προσπαθούν να κλέψουν τις ψυχές μας..., τις ψήφους μας..., τις ζωές μας..., γιά να τις πάνε στην απώλεια.

Όλα αυτά που λέμε γιά τον Πατέρα Γεράσιμο Φωκά...:

Το φανερό και το κρυφό του έργο... το πόσο στάθηκε στον ανθρώπινο πόνο...

Περισσότερα...

 

Αντώνης Π. Αργυρός: Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 17:43

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ

Από το γνωστό σπαρταριστό Χιουμοριστικό μυθιστόρημα, του Δημήτρη Ψαθά είναι γνωστές οι ξεκαρδιστικές περιπέτειες: της Μαντάμ Σουσού που από το Βούθουλα μετακομίζει στο Κολωνάκι, χωρίζει τον ιχθυοπώλη σύζυγό της Παναγιωτάκη και γίνεται λεία στα χέρια του αρπαχτικού προικοθήρα Μηνά Κατακουζηνού. Έτσι κι ακριβώς παράλληλα μπορεί να δει κανείς την τρομακτική σε παραλογισμό ακόμη και τρέλα θεωρία του Νεοελληνικού σήμερα.

Τα βαριά σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω απ’ τη Χώρα απειλούν την Εθνική μας Ανεξαρτησία, αφού για πρώτη φορά από το 1974 κινδυνεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού και λόγω της οικονομίας μας.

Η Χώρα τελεί στην πραγματικότητα «κράτος υπό πτώχευση» οι πάντες και ορθά καλούνται να συνεισφέρουν εις τα κοινά βάρη ,προκειμένου να διασωθεί το υπό βύθιση σκάφος. Η Μαντάμ Σουσου όμως αρνείται να υποταχθεί στο μοιραίον, ανθίσταται, ζει το όνειρο του νεόπλουτου, αρνείται να υποταχθεί στη πενία.- Εξηγούμαι οι πάντες καλούνται να «πληρώσουν το μάρμαρο» πλην της Κρατικής Εξουσίας που παριστάνει την γνωστή ηρωίδα του Ψαθά και τα ακόλουθα ενδεικτικά το αποδεικνύουν :

Περισσότερα...

 

Γιώργος Μεσσάρης: Ταξίδι στον όμορφο ελληνικό βορρά - 7

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019 20:43

Περισσότερα...

 
 

Γ.Γαλανός:Το ταγάρι της Μαριέττας, το δαφνομπάστουνο & το μοναστήρι στα Τραχώνια–Ανδρεολάτα (2009)

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 16 Ιούνιος 2019 19:15

Περισσότερα...

 

Ι. Βαρούχας: Αναλύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα - Ε. Συμπεράσματα και Επίλογος

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019 13:01

Έχοντας ήδη πλέον περάσει σε μία νέα προεκλογική περίοδο, αυτή των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, οφείλουμε να ολοκληρώσουμε τις σκέψεις μας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου και 2 Ιουνίου (έστω κι αν υπάρχουν πολλά ακόμη να ειπωθούν), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε αυτά που έγιναν ή ότι δε θα τα συνδέσουμε με το μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι νέες θητείες απ’ την 1η του Σεπτέμβρη. Διότι για αλήθεια μπορεί να μιλάει μόνο αυτός που δεν ξεχνάει, καθώς αληθινό είναι αυτό που δεν περνάει στη λήθη.

Ας κρατήσουμε λοιπόν κάποια συμπεράσματα πολιτικά χρήσιμα και αποκαλυπτικά των κοινωνικοπολιτικών και όχι μόνο διεργασιών που έλαβαν χώρα στις κοινωνίες μας.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 355

leivada_banner copy.png