ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 19ΧΡΟΝΟΥ: Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε, για ποιο πλεόνασμα μιλάτε;

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2013 11:03

“Κύριε Σαμαρά ο πατέρας μου αυτοκτόνησε λόγω πρωτογενούς πλεονάσματος”.

«Είμαι 19 χρονών, φοιτητής & ανασφάλιστος εργαζόμενος σε 2 δουλειές που μου πίνουν το αίμα. Δεν παραπονιέμαι.

Στην Ελλάδα της κρίσης τους, το να έχω δύο δουλειές, έστω και αν μαζί αθροίζουν 750€ μηνιαίως με καθιστούν προνομιούχο. Από αυτές τις δουλειές εξάλλου έχει φαγητό η μητέρα μου και η 12χρονη αδερφή μου.

Περισσότερα...

 

Την οργή των νεκρών να φοβάστε, γράφει ο ποιητής (Προς μαντάμ Ρεπούση)

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2013 15:06

Η απάντηση προς την μαντάμ από τον αρχαίο: Εμοί μεν όνειδος η πατρίς, συ δε τη πατρίδι. Ανάχαρσις, 6ος π.Χ. αιών, Σκύθης ηγεμόνας & φιλόσοφος. Μτφρ: για μένα είναι ντροπή η πατρίδα μου, ενώ εσύ είσαι ντροπή για την πατρίδα σου.

Η γνωστή πλέον κυρία, που κατάφερε να προκαλέσει οργή και θυμό στην συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων, με τις απόψεις, θέσεις και προτάσεις της, ξαναχτύπησε.

Ζήτησε τώρα να καταργηθούν τα αρχαία Ελληνικά και τα χαρακτήρισε «νεκρή γλώσσα». Στην γλώσσα της πιάτσας ένα από τα σχόλια θα ήταν: Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτήν ρε πούστη!

Περισσότερα...

 

Επέρχεται βίαιος διαχωρισμός των κοινωνικών τάξεων

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 14:59

Επειδή η βάση κάθε κοινωνίας, όπως και της ελληνικής, είναι το χρήμα, αυτή τη στιγμή, εξ αιτίας της στενότητας του χρήματος, επέρχεται εντός της ελληνικής κοινωνίας ένας βίαιος διαχωρισμός των κοινωνικοοικονομικών τάξεων.

Το κοινωνικό πρότυπο που καλλιεργήθηκε τα τελευταία προμνημονιακά χρόνια, με την τεχνητή μέσω δανεισμού ευμάρεια, έφερε πιο κοντά διάφορες κοινωνικές τάξεις. Κυρίως ανέβασε τα μικρομεσαία κοινωνικοοικονομικά στρώματα, τα οποία έζησαν έστω και για λίγο τον καταναλωτικό μύθο τους. Αυτά τα κοινωνικά στρώματα τώρα, χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και καταρρέουν.

Το χειρότερο στην όλη υπόθεση είναι ότι τα ανώτερα κοινωνικοοικονομικά στρώματα τα οποία, μέσω του κόλπου των μνημονίων, όχι απλά διασώζονται αλλά και αυξάνουν τα πλούτη τους, είναι εντελώς παρασιτικά. Δεν ισχυροποιούνται με βάση κάποια παραγωγική οικονομική ανάπτυξη, στην οποία συμβάλλουν τα ίδια αποφασιστικά με τις περιουσίες τους, αλλά κλέβοντας τις περιουσίες των μικρομεσαίων στρωμάτων τα οποία και ωθούν σε

Περισσότερα...

 
 

ΚΟΣΜΑΣ ΜΙΛΤ. ΜΑΡΚΑΤΟΣ: 666: Ο αριθμός του Σατανά ή του Απόλλωνα;

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 14:50

Υποστηρίζει ότι ο Ιωάννης στην αποκάλυψη ήθελε να εκδικηθεί τον θεόν Ήλιο των ειδωλολατρών.

Ο αριθμός του διαβόλου

Δημ. Αριθμός του Αντιχρίστου λέγεται λοιπόν, ότι είναι ο 666, ένας αριθμός που αναφέρεται συμβολικά μέσα από την Αποκάλυψη σ' ένα άτομο, είτε κυβερνήτη, είτε βασιλέα, είτε άρχοντα, είτε πλανητάρχη - τον Αντίχριστο - που θα εξαπολύσει τις δυνάμεις του σκότους κατά της ανθρωπότητος, εξαφανίζοντας τις δυνάμεις του καλού, αντικαθιστώντας τον Χριστό και τον Χριστιανισμό. Ώδε η σοφία εστί. Ο έχων νουν ψηφισάτο τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξς.

Περισσότερα...

 

ΣΕΕ: Υπενθυμίζοντας τι έλεγε ο κ. Σαμαράς στην 78η ΔΕΘ το 2011

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2013 16:35

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ,δεν θα μπορούσε παρά να υπενθυμίσει στους Έλληνες και στις Ελληνίδες ,,τώρα που πλησιάζει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) ,τι έλεγε αγέρωχος'' μέλλων τότε ''σωτήρας της Ελλάδας , κ Σαμαράς ,ως αξιωματική αντιπολίτευση στην 78 ΔΕΘ το 2011,

«Έπρεπε να σιωπήσω στην πολιτική Παπανδρέου; Έπρεπε να συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις; Έπρεπε να προσυπογράψω το λάθος; Γιατί; Για να γίνω αρεστός; Δεν είναι αυτή η πολιτική που ασκώ. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που με έμαθαν. Και δεν είναι αυτή η Ευρώπη που πιστεύω. Και κάτι ακόμα. Με την πολιτική τους δεν διαλύουν μόνο την Οικονομία. Δημιουργούν απογοήτευση, που γίνεται κατάθλιψη που ήδη εξελίσσεται σε οργή. Και πυροδοτούν εκρήξεις. Γιατί η οργή είναι πολύ κακός σύμβουλος. Λειτουργούν ακόμα διχαστικά. Καλλιεργούν κοινωνικό αυτοματισμό. Ότι χειρότερο. Στρέφουν την κοινωνία εναντίον του εαυτού της. αντί να ενώνουν διχάζουν. Βάζουν στο στόχαστρο, πότε τη μία κοιΝΩνική ομάδα πότε την άλλη.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 344 από 385

leivada_banner copy.png