ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝ.ΚΟΙΝΟ
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 18:16

Την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, εκατομμύρια μαθητές και μαθήτριες σε όλο τον κόσμο θα απέχουν απ’ το σχολείο για να βγουν στους δρόμους να διαδηλώσουν για 100% καθαρό περιβάλλον. Θα είναι η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα που έγινε ποτέ από μαθητές!

Ζητούν τη στήριξη όλων μας!

Στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος έχουν προγραμματιστεί μεγάλες συγκεντρώσεις για συμπαράσταση και στήριξη των μαθητών του κόσμου.

Κεφαλλονιά, Ελλάδα. Ο πλανήτης έχει φτάσει πια στο σημείο όπου δεν υπάρχει επιστροφή... Να ενημερωθούμε και να βοηθήσουμε όλοι. Ο Πλανήτης το έχει άμεσα ανάγκη

Περισσότερα...

 

Αντώνης Αργυρός: «Αρνησιδικία : η ανώτερη μορφή τρομοκρατίας»

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 11:45

Βουλίας δικάζει, έλεγαν οι αρχαίοι για υποθέσεις των οποίων η τακτοποίηση αργοπορούσε πολύ. Ο Βουλίας ήταν ένας Αθηναίος δικαστής, ο οποίος ανέβαλε συνεχώς τις υποθέσεις, ώστε το πιθανότερο ήταν να έχουν πεθάνει οι διάδικοι μέχρι να γίνει η δίκη.

Αυτό το κατάντημα βιώνουν αρκετές φορές και σήμερα οι Έλληνες Πολίτες που βασανίζονται να βρουν το δίκιο τους σ’ ένα κράτος που κάνει ότι μπορεί για να ταλαιπωρήσει τους υπηκόους του και να εισπράξει ότι μπορεί περισσότερα . Το κράτος δεν είναι κατά την άποψη του Πλάτωνα μια σύμβαση, αλλά βασίζεται στη φύση του ανθρώπου . Είναι αδιανόητη η λειτουργία του κράτους όμως, χωρίς γρήγορη και αποτελεσματική δικαιοσύνη.

Περισσότερα...

 

Γ. Βαρούχας: «Στις καλένδες η κυκλοφοριακή μελέτη για τα σχολεία στο Φαραώ»

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 16:50

Πριν από περίπου τρία χρόνια είχε γίνει μία σύσκεψη στο Διοικητήριο, στο Αργοστόλι, όπου η τότε διοίκηση του Δήμου Κεφαλονιάς είχε αναλάβει τη δέσμευση να εκπονήσει και να υλοποιήσει μία κυκλοφοριακή μελέτη, η οποία θα εξυπηρετούσε την απρόσκοπτη πρόσβαση και απομάκρυνση για το νέο σχολικό συγκρότημα(Α΄ και Β΄ Λύκεια Αργοστολίου) στο Φαραώ. Έκτοτε πέρασαν τρεις ακαδημαϊκές χρονιές και η εν λόγω κυκλοφοριακή μελέτη, κατ’ όπως φαίνεται, παραπέμφθηκε στις ελληνικές καλένδες.

Περισσότερα...

 

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 18:19

«Η ιστορία (όπως διδάσκεται στο σχολείο) πρέπει να πάψει να είναι κοινωνικού χαρακτήρα, αλλά πρέπει να αναπτύσσει την εθνική συνείδηση»

Νίκη Κεραμέως, υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων

Κυρία υπουργέ. Η διαμόρφωση «εθνικής συνείδησης» πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος κάθε καινούργιας κρατικής οντότητας. Στην Ελλάδα, η εθνική συνείδηση έχει κατακτηθεί και διαμορφωθεί εδώ και έναν αιώνα, με το τρίπτυχο: κοινή γλώσσα, κοινή ιστορία, κοινοί εξωτερικοί εχθροί και με το ιστορικό ανοσιούργημα Παπαρηγόπουλου περί δήθεν αδιάλειπτης ιστορικής συνέχειας αρχαίας Ελλάδας-Βυζαντίου-Νεότερης Ελλάδας. Η μόνη σχέση Βυζαντίου και Ελληνισμού ήταν οι αδυσώπητοι διωγμοί των Ελλήνων με τις φρικαλέες

Περισσότερα...

 

Λάμπης Κωνσταντινίδης: ΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΙ ΕΝΟΣ ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019 20:32

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑI ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

Εἰς τό παρόν ἂρθρον ὁ γράφων θά ἢθελε νά ἀναφερθῇ εἰς κάποιας ἀτυχεῖς ταξειδιωτικάς ἐμπειρίας του καί πλέον συγκεκριμένως εἰς τόν χειρισμόν, τοῦ ὁποίου τυγχάνει ὡς ἂτομον ταξειδεύων, εἰς τά διάφορα ἀεροδρόμια, εἲτε ἀναχωρῶν ἢ ὡς μετεπιβιβαζόμενος (transit) ἐπιβάτης.

Αἱ ἐμπειρίαι εἰς τάς ὁποίας ἀναφέρομαι ἀνάγονται εἰς παρελθόντας μῆνας – τό τελευταῖόν μου ταξείδιον ἒγινε τόν Φεβρουάριον 2019 – καί σκοπίμως ἂφησα ἱκανήν παρέλευσιν μηνῶν προτοῦ ἐκφέρω τάς ἀπόψεις μου, διότι πιστεύω, ὃτι δέν εἶναι ὀρθόν νά διατυπώνῃ κάποιος ἀπόψεις εὑρισκόμενος ὑπό ἀναβρασμόν αἰσθημάτων.

Περισσότερα...

 
 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ 100% ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019 20:17

Ο Αμαζόνιος γίνεται στάχτη. Η Γροιλανδία λιώνει. Βιβλικός τυφώνας σαρώνει τις Μπαχάμες. Η κλιματική αλλαγή δεν είναι μακρινή απειλή. Συμβαίνει τώρα.

Πριν απ’ την κρίσιμη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, η 16χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ, που διέσχισε τον Ατλαντικό με ιστιοφόρο, για να συμμετάσχει στη διάσκεψη του ΟΗΕ, θα ξεσηκώσει τα παιδιά του πλανήτη να απέχουν απ’ το σχολείο. Να κατακλύσουν τους δρόμους σε μια πρωτοφανή παγκόσμια κινητοποίηση, για να πιέσουν τους ηγέτες του κόσμου να λάβουν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και τη μετάβαση σε 100% καθαρής ενέργειας.

Περισσότερα...

 
 

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Ανάπτυξη κερδών για το κεφάλαιο με λεηλασία δικαιωμάτων του λαού»

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 21:50

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες προσπάθησε να πουλήσει ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ, παρουσιάζοντας το παραμύθι «ανάπτυξη για όλους».

Στην πράξη ο στόχος της ανάπτυξης αφορά τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων, με καύσιμη ύλη τα δικαιώματα των εργαζομένων. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως στο περιβόητο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που προτίθεται να καταθέσει άμεσα η κυβέρνηση βασικό μενού αποτελούν ρυθμίσεις που περιορίζουν την ισχύ των συλλογικών συμβάσεων και πλήττουν το απεργιακό δικαίωμα.

Θυσία στο βωμό του κέρδους γίνεται και το περιβάλλον, καθώς και η δημόσια περιουσία, όπως φαίνεται στο Ελληνικό, με τις νέες αδειοδοτήσεις στην Eldorado στη Χαλκιδική, αλλά και με τις διαρροές για τις ρυθμίσεις για τον αιγιαλό. Για να περάσει ο οδοστρωτήρας της ανάπτυξης δεν πρέπει να μείνει τίποτα όρθιο…

Περισσότερα...

 
 

Γεώργιος Κακής Κωνσταντινάτος: Ο Άρχων, επί Ανθρώπων άρχει, διά Νόμων άρχει, Ουκ Αεί άρχει

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2019 18:42

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 10 από 233

leivada_banner copy.png