ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΤΖΕΝΤΑ

Κώστας Μακρόπουλος: Διερράγη ένα παρακλάδι του μεγάλου ρήγματος των 80 χιλιομέτρων

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2014 23:03

Σημαντικές πληροφορίες έδωσε μιλώντας  ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστας Μακρόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο ρήγμα, στις επιφυλάξεις των ειδικών και έδωσε οδηγίες για ελέγχους στα ιδιωτικά κτίσματα.

Οι σεισμολόγοι είναι πολύ προσεκτικοί καθώς το ρήγμα που έδωσε τα 5,8 ρίχτερ την περασμένη Κυριακή είναι το ίδιο που προκάλεσε τους καταστροφικούς σεισμούς του 1953 και ο κ. Μακρόπουλος ανέφερε πως τώρα έχει ενεργοποιηθεί ένα παρακλάδι του.

«Έχουμε καθήκον να ενημερώνουμε κάθε φορά που ο Εγκέλαδος επισκέπτεται το Ιόνιο και είναι τακτικός επισκέπτης. Οι σεισμοί του ’53 είναι που μας κάνουν να είμαστε πιο προσεκτικοί καθώς και η επιβαρυμένη ιστορία της περιοχής. Συνήθως σε ένα με δύο 24ωρα

Περισσότερα...

 

Αγρυπνία για τους σεισμούς της Κεφαλλονιάς στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2014 18:02

Ιδιαίτερο χαρακτήρα προσλαμβάνει εφέτος, η καθιερωμένη μικρή Αγρυπνία για την εύρεση των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Γρηγορίου, Θεοδώρου και Λέοντος των εν Κεφαλληνία Φανέντων, η οποία τελείται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Λόγω του καταστρεπτικού σεισμού που έπληξε την Κεφαλλονιά, η προσευχή μας θα είναι αφιερωμένη στους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς που διαμένουν στο νησί και αυτές τις μέρες δοκιμάζονται σκληρά.

Ας δεηθούμε, ο παντοδύναμος Θεός, με τις πρεσβείες των τιμωμένων Αγίων Φανέντων και όλων των Αγίων της Κεφαλλονιάς, να δίνει υπομονή, υγεία και δύναμη στους σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας, που πέρα από την υλική υποστήριξη έχουν ανάγκη και τις θερμές προσευχές μας.

Κατά την Αγρυπνία, που θα αρχίσει στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής  31ης  Ιανουαρίου και θα τελειώσει περίπου την 1η πρωινή του Σαββάτου, θα αναπέμψουμε ικεσίες για τους σεισμούς, θα τεθούν σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Φανέντων και θα ψαλλούν τα εγκώμιά τους.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30.1.2014, Γεώργιος Φωταγγέλου

 

Και η WIND δίπλα στους δοκιμαζόμενους Κεφαλλονίτες

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 20:44

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η WIND βρίσκεται κοντά στους συνδρομητές της, στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης από την πρώτη στιγμή, έχοντας εγκαταστήσει τοπικό κλιμάκιο υποστήριξης για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων εξαιτίας των φυσικών φαινομένων, του δικτύου της Σταθερής Κινητής και internet.

Παράλληλα, για τους κατοίκους - πελάτες συμβολαίου WIND, η εταιρεία προσφέρει Δωρεάν το πάγιο του επόμενου μήνα. Αντίστοιχα, στους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q από σήμερα 29/01/14 έως και τις 4/02/14 προσφέρεται δωρεάν χρόνος ομιλίας αξίας 1500 λεπτών.

Επιπλέον, η WIND σταματάει τη διαδικασία φραγής εξερχομένων ή εισερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και τις 28/2/2014.

Περισσότερα...

 
 

Μπράβο στην COSMOTE. Μοναδική παροχή στους σεισμόπληκτους

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 10:20

Σήμερα λάβαμε στο κινητό μας της COMOTE το εξής μήνυμα:  

Κατανοώντας την ανάγκη σας για αυξημένη επικοινωνία λόγω του σεισμού, σας παρέχουμε δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής για τις 7 επόμενες ημέρες. Η παροχή αφορά σε 1500΄ κάθε μέρα επιπλέον του προγράμματός σας έως 4.2.2014 και η ενεργοποίηση έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

Μπράβο τους για άλλη μια φορά

Φωτογραφία: Σπύρος Παπαϊωάννου. Το ρήγμα του Χάρακα επάνω από τον Μύρτο

Ευρυδίκη Λειβαδά

 

Η ΕΥΔΑΠ παρούσα στο πλευρό των πληγέντων της Κεφαλλονιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 22:32

Η ΕΥΔΑΠ στηρίζοντας τους πληγέντες του σεισμού της Κεφαλλονιάς, απέστειλε άμεσα κλιμάκιο ειδικευμένων επιστημόνων και τεχνιτών, ώστε να συνδράμουν τις τοπικές αρχές στον έλεγχο της καταλληλότητας των δικτύων ύδρευσης και να διασφαλίσουν την ποιότητα του πόσιμου νερού.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ έχει ήδη:

α.   Συνδράμει στην οργάνωση των τοπικών φορέων σε ομάδες εργασίας ώστε να γίνονται πιο συντονισμένα οι τεχνικές επεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης.

β.  Οργανώσει Κέντρο Επιχειρήσεων στα πρότυπα του Κέντρου Επιχειρησιακής Λειτουργίας της ΕΥΔΑΠ, με στόχο την αξιολόγηση και την κατάταξη των αιτημάτων αποκατάστασης βλαβών κατά προτεραιότητα.

γ.  Μεταφέρει ειδικό εξοπλισμό για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση λειτουργίας των δικτύων, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της ΕΥΔΑΠ.

δ. Μεταφέρει και χρησιμοποιεί σύγχρονο μετρητικό εξοπλισμό για την παρακολούθηση των μεταβατικών φαινομένων του δικτύου κατά τις εργασίες επαναφοράς.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28.1.2014, Υστερόγραφα

 
 

Σελίδα 339 από 373

leivada_banner copy.png