ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Weblinks

Η τουρκική εθνοσυνέλευση καταδίκασε την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από το Κογκρέσο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 14 Δεκέμβριος 2019 20:08

Υποστηρίζει πως δεν έχει νομική αξία.

Η τουρκική εθνοσυνέλευση καταδίκασε εντόνως την έγκριση από το Κογκρέσο ενός ψηφίσματος που αναγνωρίζει ως γενοκτονία την προσχεδιασμένη σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων Αρμενίων από τους Οθωμανούς πριν από έναν αιώνα, κάτι που αρνείται η Άγκυρα.

«Ως τουρκική εθνοσυνέλευση, καταδικάζουμε έντονα και απορρίπτουμε την απόφαση της αμερικανικής Γερουσίας για την αποκαλούμενη αρμενική γενοκτονία που διαστρεβλώνει ιστορικά γεγονότα και περιφρονεί τις θεμελιώδεις κανόνες του διεθνές δικαίου», ανέφερε η τουρκική βουλή με κοινό ανακοινωθέν της.


Περισσότερα...

 

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 20:25

ΣΧΕΤ.:  1)Η με αριθμ. πρωτ. 7767/30-10-2019 Εγκύκλιος της Γ.Γ.Π.Π. «Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων»

2)Η με αριθμ. πρωτ. 8898/12-12-2019 Εγκύκλιος της Γ.Γ.Π.Π. «Σχέδιο δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό».

3)Το με αριθ. πρωτ. 5855/13-12-2019 έγγραφο της Γ.Γ.Π.Π. / Κ.Ε.Π.Π.

Σας διαβιβάζουμε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ που ισχύει από σήμερα Παρασκευή 13-12-2019 μέχρι και το Σάββατο 14-12-2019, με την


Περισσότερα...

 

EBEKI: Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για Κεφαλονιά και Ιθάκη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 17:31


 

Κύριε Γενικέ Διευθυντά,

Λίγες μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας  για την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, κρίνουμε επιτακτική την ανάγκη να δοθεί άμεσα παράταση και να ενημερωθούν οι πολίτες και οι επαγγελματίες για τη συνέχιση της κτηματογράφησης.

Η  μεγάλη έκταση του νησιού Κεφαλονιάς που χρειάζεται να κτηματογραφηθεί, το  γεγονός ότι οι τίτλοι ιδιοκτησίας σε πολλά από τα  ακίνητα δεν είναι ακόμα τακτοποιημένοι αλλά και  το γεγονός ότι στα νησιά μας λειτουργεί ένα μόνο κτηματολογικό γραφείο καθιστούν ανέφικτη την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας  χωρίς την επιβολή προστίμων εντός της αρχικά ορισμένης προθεσμίας.

Περισσότερα...

 

11 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Βουνού

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 21:30

Η σημασία της για την Κεφαλονιά και Ιθάκη και τα Ιόνια Νησιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού (11η Δεκεμβρίου), που καθιερώθηκε από το 2003 από τον ΟΗΕ, το ΙΚΙ έρχεται να υπενθυμίσει τη ζωτική σημασία και αξία των ορεινών περιοχών για τις ανθρώπινες κοινωνίες από οικονομική, περιβαλλοντική και πολιτιστική άποψη.

Τα βουνά που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια της στεριάς στον πλανήτη μας (πάνω από 20%) είναι τόποι σημαντικών δασικών οικοσυστημάτων, σπάνιων ειδών χλωρίδας και πανίδας και εξαιρετικών τοπίων. Είναι βέβαιο ότι ο ρόλος τους θα αυξάνεται συνεχώς λόγω της επερχόμενης κλιματικής αλλαγής.

Ειδικά στην Ελλάδα, μια χώρα από τις πλέον ορεινές και ημιορεινές της Ευρώπης, (κάλυψη 80% από ορεινά –ημιορεινά εδάφη) τα βουνά και οι ορεινοί όγκοι, έχουν τεράστια οικολογική σημασία για την διατήρηση της βιοποικιλότητας αφού φιλοξενούν εξαιρετικά σημαντικές περιοχές Natura και γενικά προστατευόμενες περιοχές (εθνικά πάρκα, δρυμοί, καταφύγια άγριας ζωής κ.ά.)


Περισσότερα...

 

Προσπάθεια εξαπάτησης μέσω διαδικτυακών επενδυτικών προγραμμάτων ή εταιρικής αλληλογραφίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 16:34

H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις σχετικά με προσπάθειες εξαπάτησης μέσω ηλεκτρονικής εταιρικής αλληλογραφίας ή διαδικτυακών επενδυτικών προγραμμάτων

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το τελευταίο διάστημα καταγγέλλονται από πολίτες, νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, πολλά κρούσματα για περιπτώσεις διαδικτυακών απατών.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες επιχειρούν να εξαπατήσουν τα θύματά τους με τις ακόλουθες μεθοδολογίες – τρόπους δράσης:


Περισσότερα...

 
 

Διανομή αντιγριπικών εμβολίων και εμβολιασμός προσωπικού υπηρεσιών υγείας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 18:41

Υπό τον συντονισμό του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 - και νωρίτερα από προηγούμενες χρονιές - η διανομή των αντιγριπικών εμβολίων για τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας.

Ο αντιγριπικός εμβολιασμός στοχεύει στην άμεση προστασία των επαγγελματιών υγείας, αποτελεί το σημαντικότερο μέσο για την πρόληψη των λοιμωδών νοσημάτων και συστήνεται παγκοσμίως από τους φορείς δημόσιας υγείας προκειμένου να επιτευχθεί και η προστασία ευάλωτων ασθενών μέσα σε χώρους υπηρεσιών υγείας.


Περισσότερα...

 
 

Γραφείο Κτηματογράφησης Κεφαλλονιάς στο Ληξούρι

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 21:32

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Κτηματογράφησης Κεφαλλονιάς θα δέχεται δηλώσεις Κτηματογράφησης στο Ληξούρι την Πέμπτη 5/12 και Παρασκευή 6/12 από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου.

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση όλων των δικαιολογητικών εγγράφων.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 2/12/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 
 

Γιορτάζοντας με το ΕΒΕΚΙ τα 100 χρόνια του. Βράβευση της κ. Λούκας Κατσέλη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 01 Δεκέμβριος 2019 19:44

Tα 100 χρόνια του ΕΒΕΚΙ γιορτάστηκαν μεγαλόπρεπα. Δείτε το βίντεο από την χθεσινή εναρκτήρια εκδήλωση.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MJTM8EYjyE8

Στη σημερινή που ήταν και η κεντρική, πραγματοποιήθηκε η βράβευση της κ. Λούκας Κατσέλη της οποίας παραθέτουμε την ομιλία.

Χαιρετισμός στην Τιμητική Εκδήλωση Βράβευσης από Επιμελητήριο Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

Σεβασμιώτατε,


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 274

leivada_banner copy.png