ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Weblinks

Πρόεδρος της Τουρκίας αν γίνονταν σήμερα εκλογές θα εκλεγόταν ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Ιμάμογλου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 31 Μάιος 2020 14:24

Σύμφωνα με δημοσκόπηση εταιρείας Eurasia Research η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε δείγμα 2.460 ατόμων σε όλη την Τουρκία μεταξύ 20 και 23 Μαΐου.

Η ίδια δημοσκόπηση δείχνει ότι σε περίπτωση εκλογών μόνο τέσσερα κόμματα θα ξεπερνούσαν το εκλογικό όριο του 10%.

Παρόλο που η κυβέρνηση επιμένει ότι οι πρόωρες εκλογές δεν βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη μέχρι τις επόμενες προγραμματισμένες κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές το 2023, αναλυτές στην Τουρκία επισημαίνουν ότι λόγω της κλιμακούμενης οικονομικής ύφεσης, αυξάνεται η πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.


Περισσότερα...

 

ΟΚΙΣ: Επανεκκίνηση των Σωματείων από την 1η Ιουνίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 31 Μάιος 2020 14:14

Με τη παρούσα ανακοίνωση επιθυμούμε να ενημερώσουμε τα Μέλη της Ομοσπονδίας Κεφαλονίτικων και Ιθακησιακών Σωματείων, τους συλλόγους των νησιών μας στην Αττική καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο ότι, βάσει σχετικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, από την 1η Ιουνίου επανεκκινούν τη δράση τους μια σειρά επιχειρήσεων και οργανισμών.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο υπ’ αριθμόν 94.99.16.01 Κωδικός που αφορά στους Πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία, χωρίς όμως τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις.

Στην ΟΚΙΣ παρακολουθούμε κάθε σχετική εξέλιξη, ενημερώνοντας άμεσα τα μέλη μας.


Περισσότερα...

 

Νέα επίπεδα ασφαλείας για τους επιβάτες της η Hellenic Seaplanes" μαζί με τις προετοιμασίες έναρξης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 18:45

Περισσότερα...

 

Πώς θα Γίνει ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Κράτους;

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 28 Μάιος 2020 18:44

μια νέα διαδικτυακή συζήτηση με τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη την Τετάρτη 3/6 στις 19:00

Γιατί είναι απαραίτητος ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους; Πώς διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και ποια είναι τα οφέλη για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων; Ποια βήματα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και ποια πρέπει να γίνουν ακόμα;

O Κυριάκος Πιερρακάκης, υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής του πέμπτου diaNEOsis LIVE με θέμα "Πώς Θα Γίνει ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Κράτους" (zoom link) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 19:00.


Περισσότερα...

 

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου με την HELMEPA

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 28 Μάιος 2020 18:43

για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος με ευρείες δυνατότητες

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος -HELMEPA (Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος) Δρ Γεώργιος Γράτσος, στα γραφεία της Ένωσης στην Αθήνα.

Σκοπός του Μνημονίου είναι η από κοινού προώθηση της εκπαιδευτικής και ενημερωτικής συνεργασίας στους τομείς της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και της ασφάλειας στη θάλασσα.

Ειδικότερα οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων περιλαμβάνουν τη συνεργασία των ΟΤΑ, τοπικών φορέων και πολιτών στις εκστρατείες εθελοντικού καθαρισμού ακτών και βυθού που συντονίζει πανελλαδικά η HELMEPA κάθε Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, ενημερώσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας


Περισσότερα...

 
 

•Για τη σχολική στέγη συζητήσαμε τις ενέργειες με τις οποίες το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μπο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 27 Μάιος 2020 20:47

Η σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΓΣΕΕ επιβεβαίωσε ότι η μόνιμη «καραντίνα», στην οποία βρίσκεται η πλειοψηφία της σε ό,τι έχει να κάνει με την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζόμενων, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, εξακολουθεί να υπάρχει και δεν πρόκειται να λήξει!

Αυτή η πλειοψηφία της ενσωμάτωσης και της υποταγής του εργατικού κινήματος στα εργοδοτικά και κυβερνητικά συμφέροντα «θυμήθηκε» να συνεδριάσει, αφού πλέον έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα, για ένα και μόνο λόγο:

Για να επιβεβαιώσει και να επικυρώσει τη συστηματική και ουσιαστική συμφωνία της με τη μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση καθώς και τη στήριξη που τους προσφέρει. Από την αρχή, εξάλλου, είχαν συμφωνήσει ότι «και οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώσουν το μερίδιο που τους αναλογεί»!


Περισσότερα...

 
 

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα Κομιτάτα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 27 Μάιος 2020 20:43

Περισσότερα...

 
 

Διανομή των προσφερομένων ειδών σε συμπολίτες μας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 26 Μάιος 2020 21:37

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, ότι, ξεκινάει άμεσα η διανομή των προσφερομένων ειδών.

Συγκεκριμένα στο νησί μας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο αποθήκευσης του ΤΕΒΑ (κτήριο σε απόσταση 150 μέτρων περίπου από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης στο Αργοστόλι, στο οποίο θα υπάρχει ειδική σήμανση), την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και αποδεικτικό έγγραφο του ΑΜΚΑ. Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους ένα στυλό και μάσκα ατομικής προστασίας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και παρακαλούνται να προσέρχονται την ώρα που


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 4 από 287

leivada_banner copy.png