ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Α' Δολωματικός ψεκασμός Προγράμματος Δακοκτονίας 2019»

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2019 17:40

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας γνωστοποιεί ότι με την προϋπόθεση των κατάλληλων καιρικών συνθηκών θα ξεκινήσει ο 1ος Δολωματικός ψεκασμός Δακοκτονίας από την Δευτέρα 22-07-2019.

Ο ψεκασμός θα πραγματοποιηθεί στις περιοχές όπου αναδείχτηκαν εργολάβοι μετά από τρεις διαγωνισμούς της ΠΕ Κεφαλληνίας και συγκεκριμένα στις Τοπικές Κοινότητες Λουρδάτων, Βλαχάτων, Μουσάτων, Μονοπωλάτων, Αγίας Θέκλης, Κοντογεννάδας, Σκηνέως, Ληξουρίου (Αγ.Δημήτριος - Αγ.Βασίλειος- Κάμπος Υπαπαντής), Κουβαλάτων, Σουλλάρων, Μιχαλιτσάτων, Λέπεδων, Χαβριάτων, Κατωγής, Ριφίου, Δαμουλιανάτων, Καμιναράτων, Αθέρος, Ζόλων, Χαβριάτων και Φαβατάτων στις οποίες έχουν συγκροτηθεί συνεργεία ψεκασμού.

Περισσότερα...

 

Διακοπή υδροδότησης στα Πουλάτα

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2019 15:15

Η ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς ενημερώνει τους καταναλωτές ότι θα προβεί σε ολιγόωρες διακοπές της υδροδότησης στα Πουλάτα, αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου, λόγω εργασιών στο δίκτυο της ύδρευσης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος

Ανουσάκης Νικόλαος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/7/2019 #ODUSSEIA

 

WWF Ελλάς προς Πρωθυπουργό: Επείγοντα μέτρα για την κλιματική κρίση και το περιβάλλον

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 16 Ιούλιος 2019 07:22

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυνε ο γενικός διευθυντής της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς, επισημαίνοντας πέντε άξονες περιβαλλοντικής πολιτικής για μια επείγουσα και αναγκαία στροφή της χώρας προς τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Ελλάδα έχει μείνει αισθητά πίσω στον αγώνα για απελευθέρωση από το ξεπερασμένο, οικονομικά ασύμφορο και βαριά ρυπογόνο μοντέλο του λιγνίτη και των υδρογονανθράκων, ενώ επί σειρά ετών οι κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν το φυσικό περιβάλλον σαν αναλώσιμο πόρο. Η νέα κυβέρνηση είναι απαραίτητο να μη σπαταλήσει πολύτιμο αναπτυξιακό χρόνο, αναπροσανατολίζοντας την ελληνική οικονομία προς ένα αναπτυξιακό πρότυπο μειωμένου οικολογικού αποτυπώματος, υψηλής καινοτομίας και ανταγωνιστικότητας. Τα δραματικά γεγονότα στο Μάτι, τη Μάνδρα, και πιο πρόσφατα στη Χαλκιδική, δείχνουν προφανώς την ανάγκη για αποτελεσματικό μηχανισμό πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης καταστροφών, αποδεικνύουν όμως παράλληλα ότι η προστασία της φύσης είναι πλέον θέμα ζωής και θανάτου.

Είναι επιτακτική ανάγκη η χώρα να προλάβει τις τεχνολογικές εξελίξεις που συντελούνται στους κλάδους της καθαρής ενέργειας, της αποθήκευσης και εξοικονόμησης, της κυκλικής οικονομίας, των πράσινων υποδομών, και της βιώσιμης μεταποιητικής επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα...

 
 

Για την διάσωση της Πικροδάφνης (ρέματος στην Αθήνα)

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2019 12:00

Χτες το Δίκτυο από την Πικροδάφνη, επισκέφτηκε το εργαστήριο κι έδωσε ένα χεράκι για την ¨σωτηρία ¨των πλίνθων από την βροχή.

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία μέσα στο όμορφο περιβάλλον της ΑΣΚΤ και την πολύ καλή παρέα που φτιάξαμε με τα παιδιά που δουλεύουν εκεί.

Το συνιστούμε σε όλους ανεπιφύλακτα. Ο Ιλισσός πρέπει να δει το φως του ήλιου και να πρασινίσει ξανά. Τα παγκάκια με τους ωμόπλινθους που θα βλαστήσουν είναι η αρχή...

Καλή συνέχεια ΙΤΕΜ και Μικρογεωγραφίες

Ροδούλα Κωνσταντινίδου (Συντονιστικό Ρεματτικής / Δίκτυο πολιτών για την διάσωση ρ. Πικροδάφνης)

Περισσότερα...

 

Το WWF Ελλάς σας προσκαλεί στο ιστιοπλοϊκό σκάφος, “Blue Panda”

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 10:24

Το WWF Ελλάς σας προσκαλεί στο ιστιοπλοϊκό σκάφος, “Blue Panda” για να γνωριστείτε με την ομάδα του WWF, να συνομιλήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις γύρω από τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στην περιοχή του Ιονίου.

Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε πάνω στο σκάφος και να λάβετε μέρος στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε νησί (π.χ. έκθεση φωτογραφίας, προβολή υποθαλάσσιου VR video, διαδραστικό event αναμνηστικών φωτογραφιών, κτλ.).

Το “Blue Panda” θα βρίσκεται από τις 20 έως τις 30 Ιουλίου στη Ζάκυνθο, την Ιθάκη και την Κεφαλονιά:

• Ζάκυνθος (Λιμάνι –Πόρτο): 20/7 (20.00-22/00) & 21-22/7 (18.00-22.00)

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 8 από 427

leivada_banner copy.png