ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2019
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΠΟΝΤΙΚΙ για τον Σεβασμιότατο Κεφαλληνίας: Ένας δεσπότης από τον Mεσαίωνα...

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 23:10

Πώς λέμε «εδώ καράβια χάνονται... βαρκούλες αρμενίζουν»; Ε, κάπως έτσι, αλλά... καλύτερα. Διότι τα όσα επικαλείται ο μητροπολίτης Κεφαλληνίας Σπυρίδων - ο οποίος έχει κινήσει γη και ουρανό απαιτώντας την απόσυρση (!) «βλάσφημου» άρματος από το καρναβάλι του Ληξουρίου - δεν μπορούν να αποδοθούν από μία και μοναδική λαϊκή ρήση. Πρόκειται περί συλλογής ανεκδότων, τα οποία, δυστυχώς, στους καιρούς που διανύουμε, συμβάλλουν τις δυνάμεις εκείνες που φαντασιώνονται την εκτροπή προς τον σκοταδισμό.

Κατ' αρχάς να σας βάλουμε στο κλίμα αυτού του... σοβαρότατου - καθώς φαίνεται - ζητήματος που έχει προκύψει και το οποίο έχει προκαλέσει ταραχή στις αρχές του νησιού σε σημείο να «νίπτουν τας χείρας των» και να προειδοποιούν τον εμπνευστή του άρματος ότι, εάν επιθυμεί να προχωρήσει με το «εγχείρημα», τότε θα το πράξει «με προσωπική του ευθύνη» (;).

Περισσότερα...

 

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΦΕΤ: Ανάκληση 9 προϊόντων με κρέας αλόγου

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 19:42

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ανακοίνωσε ότι σε συνέχεια νεότερων εργαστηριακών αποτελεσμάτων και κατόπιν σχετικών ελέγχων από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, DNA αλόγου ανιχνεύτηκε σε εννιά ακόμη προϊόντα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προϊόντα:

• «Σαλάμι μπύρας τεμάχια βάρους 450γρ.» με εμπορική ονομασία «ΠΑΣΣΙΑΣ», αριθμό παρτίδας 75556 111124 και ημερομηνία λήξης 10/04/2013,

Περισσότερα...

 

«Βγήκε στον αέρα» πριν από λίγο το βίντεο που θα μας ταξιδεύσει στη Σουηδία

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 23:24

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q_xQTlRbLJY#!

Μ’ αυτούς θα ταξιδέψουμε στο Μάλμο της Σουηδίας! Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision είναι πλέον έτοιμο και βγήκε στον "αέρα" πριν λίγη ώρα από την "PLATINUM RECORDS"! Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κυριάκος Νοχουτίδης.

Καλή επιτυχία στην Ελλάδα

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13.3.2013, ΜΝμ

 
 

Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας με ωφελούμενους 10.832 άνεργους

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 12 Μάρτιος 2013 18:45

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης του υπουργείου Εργασίας. Η «Κατάρτιση ανέργων σε εξειδικευμένες δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ», ο σχεδιασμός της οποίας είχε ξεκινήσει επί υπουργίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, απευθύνεται σε 10.832 άτομα και περιλαμβάνει δράσεις συνεχιζόμενης επαγγελματικής τηλεκατάρτισης ανέργων από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης για την απόκτηση γνώσεων σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και την πιστοποίησή τους από φορείς αναγνωρισμένους από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.).

Περισσότερα...

 

ΕΑΣ Κ.Ι. Ενισχύσεις για αναμπέλωση

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 12 Μάρτιος 2013 18:03

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ενημερώνει ότι, τίθεται σε εφαρμογή και φέτος το κοινοτικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης (εκρίζωση - αναφύτευση) αμπελώνων.

Με βάση το πρόγραμμα ενισχύεται οικονομικά η εκρίζωση και αναφύτευση αμπελώνων, οι νέες φυτεύσεις (με βάση αποκτηθέντα δικαιώματα φύτευσης), η απώλεια εισοδήματος των αμπελουργών (λόγω εκρίζωσης ή επανεμβολιασμού), καθώς και η βελτίωση των τεχνικών διαχείρισης σε αμπελώνες (υποστυλώσεις).

Στο πρόγραμμα, μπορούν να συμμετάσχουν οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί κάτοχοι αμπελώνων που διατηρούν, στοιχειοθετούν ή αποκτούν δικαίωμα φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό καθώς και δικαιωμάτων αναφύτευσης για τις δράσεις φύτευσης και υποστύλωσης. Τα προς αναδιάρθρωση αμπελοτεμάχια πρέπει να είναι νόμιμα και να εμφανίζονται στη βάση δεδομένων του αμπελουργικού Μητρώου, ενώ ως ελάχιστη έκταση ορίζεται το ένα στρέμμα.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 401 από 415

leivada_banner copy.png