ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διαφήμιση
9/2020
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση απο την ΔΕΔΔΗΕ για τυχόν υπάρχουσες βλάβες στην Κεφαλλονιά

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2020 18:58

Περισσότερα...

 

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στα πλαίσια μουσικής- πολιτιστικής στο Βαθύ Ιθάκης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 20:34

Στο Αργοστόλι σήμερα την 25η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2020 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή, ο Αναπλ. Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ Γεώργιος Αστυνομικός Υποδιευθυντής.

Έχοντας υπόψη

1.Το άρθρο 8 Ν. 2800/2000 «Αναδιάρθρωση Υπηρεσιών Υ.Δ.Τ».

2.Τα άρθρα 3§2, 4§3, 19§3 και 52§2 του Ν. 2696/99(Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 48 του Ν. 4313/2014 (ΦΕΚ 261/17-12-2014).


Περισσότερα...

 

Επικάθιση δύο Ι/Φ σκαφών στο Αργοστόλι

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 20:33

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας για πιθανή επικάθιση ιστιοφόρου σκάφους σε λασπώδη πυθμένα του λιμένα Αργοστολίου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι το ιστιοφόρο ''LA SCALOPE'' σημαίας Γαλλίας, με τρεις επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, είχε επικαθήσει σε αβαθή (λασπώδη πυθμένα) στην περιοχή πλησίον της γέφυρας ''ΔΕΒΟΣΕΤΟΥ'' του λιμένα Αργοστολίου, λόγω αιφνίδιων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το σκάφος αποκολλήθηκε με ιδία μέσα και προσέδεσε ασφαλώς στο λιμένα Αργοστολίου. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.


Περισσότερα...

 

Το Νέο "ΕΣΥ"

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 20:02

Λίγες εβδομάδες πριν από την έλευση του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας, η διαΝΕΟσις δημοσίευσε μια ολοκληρωμένη πρόταση για το “Νέο ΕΣΥ”, την οποία συνέγραψαν επτά καθηγητές πανεπιστημίου από πέντε διαφορετικά ΑΕΙ, υπό τον συντονισμό του Καθηγητή του ΕΚΠΑ Γιάννη Τούντα. Η μελέτη περιγράφει ένα σύγχρονο και αποκεντρωμένο δημόσιο σύστημα υγείας, με έμφαση στην κοινωνική ισότητα, την κλινική αποτελεσματικότητα και την οικονομική βιωσιμότητα.

Στο κείμενο που ακολουθεί, ο επιστημονικός υπεύθυνος της έρευνας Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ Γιάννης Τούντας αναλύει τους λόγους που καθιστούν αναγκαία τη δημιουργία ενός "νέου ΕΣΥ" και περιγράφει συνοπτικά την οργάνωσή του.


Περισσότερα...

 

ΠΕΚεφαλλονιάς και Ιθάκης: Δημιουργία αυτοτελούς δ/νσης λόγω κυκλώνα ΙΑΝΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2020 21:06

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Επιχειρήσεων και τη διαχείριση των αιτημάτων για αποζημιώσεις από τον Κυκλώνα «Ιανό» και λόγω του διαρκώς αυξανόμενου όγκου των αιτήσεων, δημιουργήθηκε αυτοτελής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

καθώς και τηλεφωνική γραμμή παροχής πληροφοριών: 26713.60505.

Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό και την διασπορά του Κορωνοιού, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εφόσον, δύναται, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και μόνο εφόσον αυτό δεν είναι δυνατό, να προσέρχονται αυτοπροσώπως, στην Περιφερειακή Ενότητα.

Παρακαλούμε για την αποκλειστική χρήση των ανωτέρω, για την διευκόλυνση όλων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,23/9/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA

 
 

Ανακοίνωση του ΙΚΙ για τις φετινές καταστροφές

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 18:43

Με αφορμή τις φετινές καταστροφές (φυσικές και ανθρωπογενείς) όπως οι πυρκαγιές αλλά και τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα (Ιανός) με υψηλές βροχοπτώσεις, πλημμύρες και σφοδρούς ανέμους που είχαν ως αποτέλεσμα σοβαρές ζημιές σε υποδομές και ανωδομές αλλά και σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις, οφείλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά και συστηματικά με την στρατηγική της αντιμετώπισης αυτών των καταστάσεων.

Το Ίδρυμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΙΚΙ) με βάση τους ιδρυτικούς στόχους από το καταστατικό του, έχει κατ’ επανάληψη προσπαθήσει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την γενικευμένη περιβαλλοντική κρίση και τις συνεπαγόμενες καταστροφές αλλά και για τις μεθόδους αντιμετώπισης τους σε τοπικό


Περισσότερα...

 
 

Ενημέρωση καταναλωτών ΔΕΥΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 19:42

Η ΔΕΥΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ενημερώνει τους καταναλωτές για τα κάτωθι σε συνέχεια των όσων συνέβησαν στο νησί εξαιτίας της πρωτοφανούς θεομηνίας:

•Συνεργεία της υπηρεσίας εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται, προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης που προέκυψαν.

•Οι προτεραιότητες στην αποκατάσταση που τέθηκαν, είχαν να κάνουν με το μέγεθος των βλαβών ανά περιοχή αλλά και την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΔΔΗΕ.

•Ο έγκαιρος και αποτελεσματικός καθαρισμός των φρεατίων, που πραγματοποιήθηκε από την ΔΕΥΑΚ τις προηγούμενες εβδομάδες, απέτρεψε τα χειρότερα σε σχέση με τις καταστροφικές


Περισσότερα...

 
 

ΟΑΕΔ: Αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας σε Καρδίτσα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 19:29

Η διοίκηση του ΟΑΕΔ ανανεώνει αυτόματα όλα τα δελτία ανεργίας που έληξαν ή λήγουν στο χρονικό διάστημα από τις 18 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις περιοχές της Καρδίτσας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, με αυτόν τον τρόπο, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που υπάγονται στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της Καρδίτσας, του Αργοστολίου και της Ζακύνθου, και υποχρεούνταν να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους κατά το παραπάνω διάστημα, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η απόφαση αποσκοπεί στη διευκόλυνση των ανέργων των πληγέντων περιοχών από τον κυκλώνα «Ιανό».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΔΥΣΣΕΙΑ,21/9/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA 


 
 

Σελίδα 1 από 305

leivada_banner copy.png