ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διαφήμιση
6/2019
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΚΕ Κεφαλλονιάς – Ιθάκης: Αλιευτικό καταφύγιο στον Αθέρα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 10:28

Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την συνδρομή της σιωπής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ν.Δ. και της αδράνειας της  τοπικής διοίκησης (Δήμου και περιφέρειας), προχωρούν ακάθεκτα  τις διαδικασίες κατεδάφισης του αλιευτικού καταφυγίου στον Αθέρα. Υιοθετώντας τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών συμφερόντων που έχουν βάλλει στο στόχαστρο την περιοχή, η κυβέρνηση ανακάλυψε το «μεγάλο πρόβλημα» που οπισθοδρομεί  αυτή  την περίοδο την «ανάπτυξη» στην περιοχή της ρημαγμένης κατά τά άλλα Παλικής. Μέσω της Δ/νσης τεχνικού ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας,  ειδοποιεί με το από αρ. πρ. 119132/30-5-2019 έγγραφό της  το Δήμο Κεφαλονιάς, την κτηματική υπηρεσία, τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, να «προλάβουν …» και να «….καταστείλουν… άδικες  πράξεις» (!!!), κατά την εκτέλεση από εργολάβο της σύμβασης του έργου, «κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στον Αθέρα…»,  δηλαδή του αλιευτικού καταφυγίου.

Περισσότερα...

 

Η εορτή των Αγίων Φανέντων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 23 Ιούνιος 2019 05:58

Σήμερα Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Ιερά Πανήγυρις των Αγίων Φανέντων, Γρηγορίου Θεοδώρου & Λέωντος (των εν Σάμη Κεφαλληνίας αθλησάντων) στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης (Αιόλου 8, Βουλιαγμένη 16671). Θα τεθούν προς προσκύνηση τμήματα των Ιερών Λειψάνων των Αγίων μας.

Περί Αγίων Φανέντων http://www.saint.gr/4330/saint.aspx

Ασματική Ακολουθία Αγίων Φανέντων: http://amalgama-paramythias.blogspot.com/p/blog-page_05.html 

Περισσότερα...

 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 16:13

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, αυταπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, νέες και νέοι

Στα πλαίσια του προγράμματος των περιοδειών και ομιλιών των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ σε ξενοδοχεία και άλλους χώρους δουλειάς, κλιμάκιο της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Δημήτρη Μαντζουράτο, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο «White Rocks». Η εργοδοσία δεν επέτρεψε να γίνει περιοδεία στο ξενοδοχείο και να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους, ούτε και την ώρα του διαλείμματος, λέγοντας μάλιστα ότι όταν οι εργαζόμενοι έχουν δουλειά δεν κάνουν διάλειμμα.

Περισσότερα...

 

Νέα προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 17:22

Περισσότερα...

 

Aπεργία από το ΕΚΚΙ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 11:35

Συνάδελφισσα, συνάδελφε

άλλη μια σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Μια ακόμα σεζόν με ατελείωτες ώρες στη δουλειά, εντατικοποίηση, πίεση, άγχος, τραυματισμούς για ένα μεροκάματο, κι αυτό κουτσουρεμένο.

Η μεγαλοεργοδοσία των ξενοδοχείων, οι μεγάλοι επιχειρηματίες στην εστίαση, αποθρασυμένοι από την διαρκή στήριξη των κομμάτων της πλουτοκρατίας και ειδικά της σημερινής κυβέρνησης, ετοιμάζει νέα επίθεση στα δικαιώματά μας.

Περισσότερα...

 
 

Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός: Εορτή του Αγίου Πνεύματος στο ναό της Αγίας Τριάδας Ληξουρίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019 20:42

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Πνεύματος στο ιερό ναό της Αγίας Τριάδας Ληξουρίου. Συλλειτούργησαν οι ιερείς : π. Ιωάννης Φραγκισκάτος που είναι και εφημέριος του ναού , ο π. Χαράλαμπος Μαρκέτος και ο π. Νικόλαος Σωτήρας. Από τον καλανάρχο υπηρέτησαν το ψαλτικό άκουσμα οι ψαλτάδες του Ληξουρίου με πρώτον, τον Αντώνιο Έρτσο και τους : Σταύρο Συνοδινό -Χούσο, Σπύρο Θεοτοκάτο, Σπύρο Αλεξανδρόπουλο , Δημήτρη Μοσχόπουλο, Χαράλαμπο Μαρκαντωνάτο –Πυλαρινόν, Χαράλαμπο Πιτσινή.

Περισσότερα...

 
 

Ε.Α.Σ. : «Πονοκέφαλος» στο ντόπιο Αγροτικό κόσμο οι ποινές από 15 Ιουνίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019 17:08

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι η ψήφιση του νόμου 4492/2017 δημιουργεί νέες υποχρεώσεις στους ντόπιους Παραγωγούς και Εμπόρους αγροτικών προϊόντων.

Αναλυτικότερα, από 15 Ιουνίου 2019 τίθεται σε ισχύ η καταγραφή τιμολογίων για πωλήσεις νωπών και ευπαθών κηπευτικών, ιχθυοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.

Η υποχρέωση ανάρτησης στην ψηφιακή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί στο www.minagric.gr. αφορά όλους τους ντόπιους Παραγωγούς, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.), ανεξαρτήτως καθεστώτος ένταξης (ειδικό ή κανονικό) και ανεξαρτήτως αν πρόκειται για τιμολόγια έκδοσης τους, τιμολόγια αγοράς που τους έχουν εκδοθεί, εκκαθαρίσεις κλπ.

Πρέπει λοιπόν να αναρτηθεί το τιμολόγιο μέχρι 25 ημέρες μετά από την ημερομηνία που εκδόθηκε. Από την 26η ημέρα και μέχρι και την 50η επιβάλλεται στον Παραγωγό πρόστιμο

Περισσότερα...

 
 

Eλλάς 2019: Ενοικιάζονται …εργαζόμενοι.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 16 Ιούνιος 2019 19:24

Οι ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι απασχολούνται κυρίως σε ξενοδοχειακές μονάδες

Πρωτοφανή φαινόμενα ενοικίασης εργαζομένων εντοπίστηκαν στα Χανιά, ύστερα από ελέγχους της τοπικής επιθεώρησης εργασίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν στην Παγκρήτια σύσκεψη τουρισμού και επισιτισμού και επικαλείται η ΕΡΤ, οι ενοικιαζόμενοι εργαζόμενοι απασχολούνται κυρίως σε ξενοδοχειακές μονάδες, και αμείβονται με τον κατώτατο μισθό της ΓΣΕΕ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 16/6/2019 #ODUSSEIA

 
 

Σελίδα 1 από 261

leivada_banner copy.png