ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
10/2020
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για τις Πρυτανικές Εκλογές

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2020 19:51

στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κατέθεσε επισήμως ο Καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας και Κοσμήτορας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών Ανδρέας Φλώρος με υποψήφιους Αντιπρυτάνεις τους Ηλία Γιαρένη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας, Ευστάθιο Μακρή, Αναπληρωτή Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Χριστίνα Μπάνου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας και Χριστίνα Μπενέκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Τουρισμού. Υπό τον τίτλο


Περισσότερα...

 

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ κ. Βαλσαμή

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2020 16:39

Τη Δευτέρα 22/6 είχα προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΠΣΚΙ) κ. Θέμης Βαλσαμής.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η κοινοποίηση στο ανώτερο δυνατό επίπεδο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τόσο σε ζητήματα υποδομών, όσο και σε θεσμικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη και την οικονομική


Περισσότερα...

 

Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου: Τέλος μαθημάτων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2020 20:48

Περισσότερα...

 

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ 54- ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΙΚΕΝΣ, «ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΑΓΚΜΠΙ»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 21 Ιούνιος 2020 19:14

ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΒΡΩ ΝΟΗΜΑ...

μετάφραση ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ, εκδόσεις ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ

Οι μεγάλοι συγγραφείς, με την πέννα τους, θέτουν συνεχώς στους αναγνώστες τους ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ύπαρξη, με την ταυτότητα. Οι ήρωες μπορεί να είναι καθημερινοί άνθρωποι, ιδωμένοι στο περιβάλλον τους, στην εργασία, στις σχέσεις τους, στην ιστορικότητα των καιρών, όμως δεν παύουν μέσα από τα διλήμματά τους να αναζητούν νόημα ζωής. Κι αυτό το νόημα, μέσα από τα σωστά και τα λάθη, μέσα από την «περιπέτεια», όπως την νοεί ο Αριστοτέλης, την μετάβαση δηλαδή από το σύνηθες στο δυσάρεστο ή στο καλό που ανατρέπουν την πορεία της ζωής, επαναδιατυπώνεται. Δεν έχει σημασία αν ο


Περισσότερα...

 

ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 20 Ιούνιος 2020 18:54

ΠΡΟΣΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας από 22 μέχρι και 28 Ιουνίου , ο καθένας από μας στο στάδιο του τόπου που βρίσκεται και σε οποιαδήποτε βολική ώρα , μπορεί σε είδος προπόνησης/αγώνα να εκτελέσει 4 αγωνίσματα. Καταγράφει την επίδοση μόνος του ή με την βοήθεια προπονητή ή συναθλητή. Εννοείται , ότι τηρεί όλα τα μέτρα και αποστάσεις που ορίζονται από τις Αρχές. Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 29 Ιουνίου μας γνωστοποιεί τις επιδόσεις του. Την Τρίτη 30 Ιουνίου θα δημοσιεύσουμε στην ομάδα τα συνολικά αποτελέσματα και τις επόμενες μέρες θα στείλουμε σε όλους και ανεξάρτητα από την θέση που κατέλαβαν , διπλώματα σε ηλεκτρονική μορφή , τα οποία ο καθένας μπορεί να εκτυπώσει. Ο καθένας μπορεί να ανεβάσει στην ομάδα βίντεο ή φωτογραφίες από τις προσπάθειές του.


Περισσότερα...

 
 

Νέα Έκδοση: Στέλλα Σωτηροπούλου-Γούδη: Η κουκουβάγια που έβαλε τα γυαλιά στη μάγισσα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 15:59

Στα παραμύθια όλα μπορούν να συμβούν. Τα ζώα του δάσους μιλάνε μεταξύ τους, και λειτουργούν σαν μία ομάδα ενάντια στο κακό. Το καλό κερδίζει τη μάχη, καθώς η σοφία της κουκουβάγιας κάνει δυνατή τη φιλία ακόμη και με μία μάγισσα!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Στέλλα Σωτηροπούλου-Γούδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972. Είναι αυτοδίδακτη ζωγράφος και ασχολείται με τη συγγραφή και εικονογράφηση παιδικών παραμυθιών και διηγημάτων.

ISBN 978-960-352-786-2

Σελίδες: 25 Τιμή: 8,48 (με ΦΠΑ)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 20,5x27,5


Περισσότερα...

 
 

Με νέο τεχνικό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό στηρίζει τη λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 14:52

To έργο της «Προμήθειας τεχνικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ιονίων Νήσων» στην Κεφαλονιά εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020» με απόφαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

“Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Κεφαλλονιά, η μοναδική Ακαδημία της Περιφερειάς μας, αποτελεί μια προστιθέμενη αξία, τιμά τον ιστορικό ρόλο της ναυτιλίας στα Επτάνησα αλλά και προετοιμάζει τις μελλοντικές προοπτικές της. Η αναβάθμισή της αποτελεί σημαντικό στόχο της Περιφερειάς μας”, δηλώνει η Περιφερειάρχης.


Περισσότερα...

 
 

Πρυτανικές εκλογές: ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2020 08:16

Η Κίνηση Ενότητας θέτει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες πρυτανικές εκλογές του Ιονίου Πανεπιστημίου που αναμένονται να διεξαχθούν στα μέσα του Ιουλίου 2020. Ο Αθανάσιος Ευσταθίου, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας, ηγείται του ψηφοδελτίου, συνεπικουρούμενος από τους Μάρκο Αυλωνίτη (Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής), Ζωή Διονυσίου (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών), Σωτήρη Λίβα (Αναπληρωτή Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας) και Κωνσταντίνο Οικονόμου (Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής, Κοσμήτορα της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής).


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 8 από 178

leivada_banner copy.png