ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
10/2020
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

Συνάντηση με το προσωπικό του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 20:08

Συζήτηση με το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης με έδρα τη Λευκάδα πραγματοποίησε το υποψήφιο Πρυτανικό σχήμα με επικεφαλής τον Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο. Στην συζήτηση τέθηκε υπόψη του σχήματος το μείζον ζήτημα της αναστολής της εκπαιδευτικής λειτουργίας του Τμήματος. Ο Πρόεδρος, τα μέλη ΔΕΠ και το διοικητικό προσωπικό του έχουν κληθεί να διαχειριστούν μια αντικειμενικά δύσκολη κατάσταση που δημιουργεί αβεβαιότητα και λειτουργεί ως αντικίνητρο για την οικοδόμηση ενός ποιοτικού ακαδημαϊκού περιβάλλοντος. Εργάστηκαν ωστόσο εντατικά προκειμένου να συντάξουν και να υποβάλουν προς αξιολόγηση ένα τεκμηριωμένο σχέδιο βιωσιμότητας και σκοπιμότητας της λειτουργίας του Τμήματος στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης.


Περισσότερα...

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 20:07

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς και τα στελέχη εκπαίδευσης που συνέβαλαν στην εξασφάλιση της άρτιας οργάνωσης, λειτουργίας και διεκπεραίωσης των Πανελλαδικών εξετάσεων σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ιδιαίτερα κατά τη φετινή σχολική χρονιά που εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού (covid -19), τηρήθηκαν επιπλέον προδιαγραφές για τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις.


Περισσότερα...

 

Δρομολογείται η δημιουργία νέου Θεάτρου και νέου Λυκείου στο Ληξούρι

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 17:46

Η πορεία των σημαντικων έργων υποδομών και πολιτισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που εκτελούνται μέσω ΕΣΠΑ αποτέλεσαν το αντικείμενο της επίσκεψης που πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού Κατερίνα Μοθωναίου στην Κεφαλονιά.

Συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταυρο Τραυλό συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη όπου ενημερώθηκε για τις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν αναφορικά με την ανέγερση νεου Λυκειου τη χρηματοδότηση του οποίου θα αναλάβει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μετά την ολοκλήρωση του τοπικού πολεοδομικού και ρυμοτομικού σχεδίου και τον προσδιορισμό του οικοπέδου που θα το φιλοξενήσει.


Περισσότερα...

 

Nέα από την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 16:56

ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη έχει ήδη ανοίξει μια καινούρια σελίδα: εμπλουτίζει το αρχειακό της υλικό, καθώς έχει ήδη παραλάβει τρεις αρχειακές συλλογές, ενώ αναμένει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα την παραλαβή σημαντικού αρχείου, για το οποίο θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση. Ήδη έχουν καταγραφεί τα κατάλοιπα του αρχείου των Τουλ, που έφτασαν στα χέρια μας, θα συνεχίσουμε με το αρχειακό υλικό του Ιουλιανού Μπενετάτου και με τα κατάλοιπα του αρχείου του Ευάγγελου Τσιμαράτου.


Περισσότερα...

 

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020 16:23

Συνάντηση με το προσωπικό των Τμημάτων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις τους στο Αργοστόλι το υποψήφιο πρυτανικό σχήμα ΙΟΝΙΟ-ΝΙΚΑ με επικεφαλής τον Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν πτυχές του προγράμματος δράσης, όπως αυτό έχει πλέον διαμορφωθεί συμμετοχικά, με την συμβολή της ακαδημαϊκής κοινότητας στο πλαίσιο ενός ουσιαστικού διαλόγου. Παράλληλα, δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν από συναδέλφους ακαδημαϊκούς που υπηρετούν στα δύο Τμήματα. Η όλη συζήτηση περιέλαβε μεταξύ άλλων θέματα έρευνας, στελέχωσης και υποδομών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ιδιαιτερότητες των δύο Τμημάτων και στο πώς αυτές θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο του επικείμενου στρατηγικού σχεδιασμού του Ιδρύματος.


Περισσότερα...

 
 

Κίνηση Ενότητας Ιονίου Πανεπιστημίου:Οι θέσεις μας για ένα ανθρωποκεντρικό πανεπιστήμιο ενότητας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2020 09:48

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 στις 12.00 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων & του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Αργοστόλι, Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου. Το Υποψήφιο Πρυτανικό Σχήμα Κίνηση Ενότητας παρουσίασε το όραμα, τις αξίες και τις προτάσεις του για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τη σχέση του με τις τοπικές κοινωνίες.

Η Κίνηση Ενότητας παρουσίασε τις θέσεις της για ένα ανθρωποκεντρικό πανεπιστήμιο ενότητας, συνεργασίας, διαφάνειας και ισονομίας. Αναφέρθηκε σε βήματα που πρέπει να γίνουν για την ουσιαστική ενότητα του Ιδρύματος, σε θέματα ακαδημαϊκά, διοικητικά, κτιριακά και άλλα.


Περισσότερα...

 
 

Με τον υποψήφιο πρύτανη Καθ. Ανδρέα Φλώρο συναντήθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 17:26

Με τον υποψήφιο Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο, συναντήθηκε, σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 , στο γραφείο της, στις Αλυκές Ποταμού, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου.

Στη συνάντηση ο κ.Φλώρος,ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο Αντιπρύτανη, Αναπληρωτή Καθηγητή, Ευστάθιο Μακρή, ανέπτυξε τους στόχους του υποψήφιου πρυτανικού σχήματος για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο εστιάζοντας στην ανάπτυξη της έρευνας και την ποιοτική και εμπεριστατωμένη μετάδοση της επιστημονικής γνώσης.


Περισσότερα...

 
 

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: “Θα τιμηθεί ο Ιωάννης Καποδίστριας στη Λευκάδα”

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 17:11

“Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο πρώτος κυβερνήτης του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, ο κερκυραίος γιατρός που έλαβε διαστάσεις ευρωπαίου πολιτικού και διπλωμάτη θα τιμηθεί εντός της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, εντός και εκτός της χώρας μας”, δηλώνει η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Θα αναδειχθεί ο ρόλος του στην προετοιμασία της Επανάστασης, στην καλλιέργεια του φιλελληνικού ρεύματος στην Ευρώπη, στις βάσεις που έθεσε για την Ελλάδα ως κρατική οντότητα αλλά και για τα υψηλά ιδανικά της φιλοπατρίας και των αξιών του έθνους που τον χαρακτήριζαν.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 178

leivada_banner copy.png