ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
10/2020
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

Ευχαριστήριο & συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας & Β/βμιας Εκπ. Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020 21:53

Περισσότερα...

 

Γιώργος Ν. Γαρμπής: «ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ»... μια παρέα παιδιών με όνειρο τη ζωή!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 00:42

Περισσότερα...

 

Μαριολένη Νεοφύτου: ΑΦΙΕΡΩΜΑ – ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020 16:14

Σε καιρούς δύσκολους που ο φόβος της πανδημίας έχει απλωθεί σ’ όλον τον πλανήτη, κινδυνεύουμε να απομονωθούμε χάνοντας την επαφή μας με τους συνανθρώπους μας και μαζί τους να γιορτάσουμε το καλοκαίρι, να χορέψουμε, να γελάσουμε, να χαρούμε τις όμορφες μέρες του.

Ας αντισταθούμε με πολιτισμό που είναι διέξοδος και συνάμα δυνατό εργαλείο προσφέροντάς μας γνώση, ψυχαγωγία, μύηση στην παράδοση και την ιστορία του τόπου μας.

Όμορφες εκδηλώσεις με περιεχόμενο την ιστορία των χωριών μας, αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, έχει οργανώσει Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ληξουρίου μέσω του αντιδημάρχου Ληξουρίου, Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός, με τη στήριξη των Προέδρων των Κοινοτήτων (Ριφίου, Δαμουλιανάτων, Σκινέως- Βλιχάτων, Καμιναράτων) και των Πολιτιστικών Συλλόγων, δίνοντας μια ανάσα κινητικότητας και χαράς στους μόνιμους κατοίκους αλλά και στους παραθεριστές.


Περισσότερα...

 

ΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΙΚΗΣ – ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 18:47

ΔΕΛΦΩΝ

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται στον πανέμορφο και ιστορικό χώρο των Δελφών ένα σημαντικό σεμινάριο Διεύθυνσης Σχολικής – Παιδικής-Μικτής Χορωδίας από την Παρασκευή 28 έως την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 με διδάσκοντα το Νίκο Ευθυμιάδη.

Το 1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας Δελφών διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας, στοχεύοντας στην δυνατότητα αξιοποίησης των καλοκαιρινών διακοπών από τον κόσμο της μουσικής εκπαίδευσης και της Χορωδιακής Μουσικής.


Περισσότερα...

 

ΝΟΑ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων - Ευχαριστίες

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2020 11:24

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου όπως σας είχε προαναγγείλει συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων το οποίο διεξήχθει στις ολυμπιακές εγκταστάσεις του Σχινιά Μαραθώνα από 22-23/07. Μετά την πανδημία του κορονοϊού επέτρεψαν στην ομοσπονδία να διεξάγει αυτούς τους αγώνες με όλη την αυστηρότητα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ο όμιλος μας συμμετείχε με 9 αθλητές (5 κορίτσια, 4 αγόρια) οι οποίοι πρόλαβαν κατά κάποιο τρόπο και προετοιμάστηκαν από τα τέλη Μαΐου μέχρι 20 Ιουλίου, δηλαδή περίπου δύο μήνες. Η προετοιμασία τους ήταν πολύ σχολαστική έτσι κατάφεραν να είναι σε θέση να ανταποκριθούν και να συναγωνιστούν επάξια τους συναθλητές τους.

Οι καιρικές συνθήκες (Νότιοι ισχυροί άνεμοι) όμως δεν συμπαραστάθηκαν σε όλους τους


Περισσότερα...

 
 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2020 20:41

Έχουμε ήδη παραλάβει το Αρχείο Παναγιώτη Πατρίκιου και ελπίζουμε μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες να αρχίσουμε την καταλογογράφησή του.

Ο Παναγιώτης Στ. Πατρίκιος γεννήθηκε το 1911 στα Μαρκαντωνάτα της Ερίσσου Κεφαλονιάς. Μεγάλωσε όμως στον Πειραιά, όπου στο μεταξύ μετακόμισε η οικογένειά του. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές του στον Πειραιά γράφτηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία άρχισε το Φεβρουάριο του 1940 από την εφημερίδα Κοινωνία και από το 1944 εργάστηκε στο Ριζοσπάστη, στην Ελεύθερη Ελλάδα, στην Προοδευτική Αλλαγή και από το 1955 στην Ελευθερία ως συντάκτης ύλης, μέχρι που έκλεισε στις 21 Απριλίου 1967. Σποραδικά εργάστηκε και στον περιοδικό Τύπο.


Περισσότερα...

 
 

Συγχαρητήρια επιστολή ΠΙΝ για την εκλογή του Καθηγητή Ανδρέα Φλώρου στη θέση του νέου Πρύτανη

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 25 Ιούλιος 2020 14:48

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου στον Καθηγητή, κ.Ανδρέα Φλώρο για την εκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η αναγνωρισμένη επιστημονική του κατάρτιση, η επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία του, καθώς και η πλήρης γνώση των πολυμέτωπων ζητημάτων που αντιμετωπίζει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο εγγυώνται τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη θητεία σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης , όσο και της κοινωνίας και της ανάπτυξης και της συνοχής της Περιφέρειάς μας ευρύτερα.

Ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το Πανεπιστήμιο τα επόμενα χρόνια, προκειμένου από κοινού να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω αναβάθμισή του σε ολόκληρη την Περιφέρεια και κατ’ επέκταση προς όφελος των κοινωνιών των νησιών μας.


Περισσότερα...

 
 

Με τον υποψήφιο Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Kαθ. Αθανάσιο Ευσταθίου συναντήθηκε η ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020 17:29

Με τον υποψήφιο Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητή, Αθανάσιο Ευσταθίου και τους υποψήφιους Αντιπρυτάνεις, Αναπληρωτές Καθηγητές, Ζωή Διονυσίου και Μάρκο Αυλωνίτη, συναντήθηκε την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, στο γραφείο της, στις Αλυκές Ποταμού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε ενόψει των πρυτανικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 21 Ιουλίου, έγινε αναφορά στο πρόγραμμα και τις θέσεις του υποψήφιου πρυτανικού σχήματος σε ένα ευρύ φάσμα στόχων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην διαχρονική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Ιονίου Πανεπιστημίου αλλά και στην ανάπτυξη επιμέρους τομέων, στους οποίους η μεταξύ τους


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 6 από 178

leivada_banner copy.png