ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

2η Κολυμβητική Ημερίδα” στο Κολυμβητήριο Κεφαλλονιάς

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 13:48

Στις 26 Αυγούστου 2015 , ημέρα Τετάρτη , πραγματοποιήσαμε τη “2η Κολυμβητική Ημερίδα” στο Κολυμβητήριο Κεφαλλονιάς.

Σκοπός της ήταν η πρώτη επαφή και εικόνα των αθλητών μας , τόσο των νέων παιδιών όσο και των μεγαλυτέρων  όπου  μετά την καλοκαιρινή τους προετοιμασία , να επισημάνουμε  σε ποιό επίπεδο βρίσκονται.  Είναι πολύ χρήσιμο για τους προπονητές , ευχάριστο για τους γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους να βελτιώνονται , ευχάριστο ακόμη και για αρκετούς αθλητές , ενώ άλλοι προβληματίζονται  και τελικά πείθονται να συνεχίσουν ώστε να φθάσουν σε ικανοποιητικά καλό επίπεδο.

Περισσότερα...

 

Προειδοποίηση Έλληνα επιστήμονα: Υπαρκτός κίνδυνος τσουνάμι στην Ελλάδα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 13:10

Η Κρήτη όπως και άλλα νησιά του Νοτίου Αιγάιου, οι ηπειρωτικές ακτές και τα νησιά του Ιονίου, καθώς και οι ακτές του Κορινθιακού Κόλπου αποτελούν την ομάδα υψηλού κινδύνου για τσουνάμι, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πολιτικός μηχανικός Αχιλλέας Σαμαράς, με μεταδιδακτορικό ερευνητή του ιταλικού Πανεπιστημίου της Μπολόνια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο ΑΠΕ, ο κίνδυνος για μελλοντικό τσουνάμι στην Ελλάδα έπειτα από σεισμό είναι υπαρκτός.

Περισσότερα...

 

Τηλεμάχειος Αγώνας Δρόμου 2015 - Σκάλα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 16:50

 

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 16:44

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς στο πλαίσιο των δράσεων της, λειτουργεί τμήματα καλλιτεχνικής παιδείας και δημιουργεί τις κατάλληλες εκπαιδευτικές δομές για την διδασκαλία τους σε όλο το νησί.

Τα καλλιτεχνικά τμήματα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. έχουν σκοπό τη στήριξη, τη διάδοση και την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής παιδείας στους τομείς της μουσικής, του χορού, του θεάτρου και των εικαστικών τεχνών, ως βασικό στοιχείο πολιτισμού και ως δυνατότητα δημιουργικής έκφρασης για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στους κατοίκους του νησιού μας.                          Επίσης η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. φροντίζει για την προβολή ανάπτυξη και τη διάδοση αυτών των τεχνών με την διοργάνωση, παραγωγή και παρουσίαση πολιτιστικών εκδηλώσεων.                                         Τα τμήματα αυτά είναι τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

 

Βοτανικός Κήπος Κεφαλληνίας: Εκδήλωση ενημέρωσης

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 12:14

 
 

Ο κ. Άγις Κονιδάρης για το τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2015 11:38

«Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το 2015. Νιώθω της ανάγκη να αναφέρω ορισμένα στατιστικά στοιχεία για το Τμήμα μας (Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι) που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

-Παρά την οικονομική κρίση και την έδρα μας (νησί, μακρυά από το κέντρο κτλ) η Βάση του Τμήματος όχι μόνο ΔΕΝ έπεσε (όπως σε εκατοντάδες άλλα), αλλά αυξήθηκε κατά 39 μόρια και έφτασε τα 10632 μόρια. Το μόνο αντίστοιχο Τμήμα της Καστοριάς κατέγραψε μικρή πτώση (κατά 60 μόρια).

– Ο βαθμός του πρώτου και του τελευταίου εισακτέου είναι άνω του 10.

– Υπερκαλύφθηκαν οι θέσεις των εισακτέων (190) και στο Τμήμα εισήχθησαν 196 φοιτητές σε όλες τις κατηγορίες εισακτέων.

– Το Τμήμα μας είναι 1ο σε μόρια μεταξύ όλων των Τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

– Το Τμήμα μας είναι 75ο σε μόρια μεταξύ όλων των Τμημάτων και εισαγωγικών κατευθύνσεων (συνολικά 164) ΤΕΙ όλης της χώρας.

– Το Τμήμα μας είναι 19ο σε μόρια περιφερειακό τμήμα (εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά και Πάτρας) μεταξύ όλων των Τμημάτων και εισαγωγικών κατευθύνσεων ΤΕΙ της χώρας.

Περισσότερα...

 
 

Εισαγωγή φοιτητών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 18:05

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση, καθώς και στους γονείς των υποψηφίων, που στήριξαν ποικιλοτρόπως τα παιδιά τους σε αυτό τον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, η κάλυψη θέσεων εισακτέων στο Ίδρυμα είναι εξαιρετική.

Συγκεκριμένα, στα Τμήματα της Κεφαλονιάς έχουμε φέτος 544 εισακτέους, στο Τμήμα της Ζακύνθου 126 και στο Τμήμα της Λευκάδας 319 εισακτέους.

Σε ότι αφορά στην Κεφαλονιά, έχουμε στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας 196 εισακτέους, στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων 174 εισακτέους και στο Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων 174 εισακτέους.

Στο Τμήμα της Ζακύνθου, από τους 126 εισακτέους του Τμήματος Τεχνολόγων Περιβάλλοντος, στην Κατεύθυνση Τεχνολογιών Φυσικού Περιβάλλοντος έχουμε 112 εισακτέους και στην Κατεύθυνση Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς 14 εισακτέους.

Στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Λευκάδας, έχουμε 319 εισακτέους, εκ των οποίων οι 173 εισήχθησαν στην Κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων και οι 146 στην Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία του Ιδρύματός μας, που δείχνει τη θετική του πορεία, προσφέροντας σημαντικό έργο στην Ανώτατη Εκπαίδευση στη χώρα μας καθώς και στην τοπική κοινωνία των νησιών μας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 26.8.2015

 
 

Φίλες και Φίλοι, Επ΄ ευκαιρίας της ανακοίνωσης των βάσεων 2015 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 17:43

Φίλες και Φίλοι,

Επ΄ ευκαιρίας της ανακοίνωσης των βάσεων 2015 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να σας δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να σας ευχηθώ «Καλή Ακαδημαϊκή Πορεία».

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 163 από 171

leivada_banner copy.png