ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ [ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ] ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 11:57

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το Εφορευτικό Συμβούλιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τα παρακάτω:

1.         Από αυτόν το μήνα, το Σεπτέμβριο, το Δανειστικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης βρίσκεται σε λειτουργία Στεγάζεται σε προκατασκευασμένο οικίσκο, τοποθετημένο σε ασφαλές μέρος του πίσω προαυλίου, και περιέχει ικανό αριθμό λογοτεχνικών και άλλων βιβλίων αλλά και βιβλίων κεφαλονίτικου περιεχομένου, ενώ διαθέτει επιμορφωτικού περιεχομένου DVD και παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με το internet.

2.         Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι το Δανειστικό Τμήμα, καθώς δεν μπορεί να διαθέσει ποσά για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης, δέχεται προσφορές βιβλίων σύγχρονης ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας για μικρούς και μεγάλους αλλά και σχολικών βοηθημάτων για την εξυπηρέτηση των μαθητών.

Περισσότερα...

 

Ομιλία του διακεκριμένου καθηγητή του Πανεπιστημίου Harvard Dani Rodrik

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 11:00

Περισσότερα...

 

Τα τμήματα του Ομίλου παραμένουν ανοιχτά και τον χειμώνα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 13:23

Για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου εύχεται στα παιδιά υγεία και καλή σχολική χρονιά, χωρίς άγχος, αλλά με ελπίδα για το μέλλον. Τα στοιχεία που ο αθλητισμός τα έχει διδάξει : πειθαρχία, σεβασμό και δουλειά,  αν τα ακολουθήσουν θα πετύχουν τους στόχους τους.

Με την ευκαιρία της παραπάνω ευχής, τα τμήματα του Ομίλου κάνουν γνωστό  στους γονείς και αθλητές ότι κανένα από αυτά δε σταματά το χειμώνα, όλα είναι σε συνεχή λειτουργία, δηλ, κολύμβηση, υδατοσφαίριση παίδων, ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, καγιάκ.  Βεβαίως με διαφορετικό πρόγραμμα  ανά τμήμα, το οποίο μπορείτε να πληροφορηθείτε καθημερινά από την γραμματεία του Ν.Ο.Αργοστολίου αλλά και από τους προπονητές.

Περισσότερα...

 

7.030 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ...

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 12:27

Στην πρόσληψη 7.030 εποχικών θα προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών...

Το ΣτΕ άναψε το «πράσινο φως» για την υλοποίηση των διαγωνισμών, παρά την αναστολή των προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι οι ανάγκες των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών καλύπτονται μόνο με την πρόσληψη συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, οι οποίοι αμείβονται από πιστώσεις προερχόμενες κατά κύριο λόγο από κοινοτικούς πόρους, με μικρή εθνική συμμετοχή. Η αναστολή της πρόσληψής τους θα είχε ως αποτέλεσμα και την αναστολή λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών με άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες.

Περισσότερα...

 

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 14:28

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι το τμήμα μας – με ανανεωμένο Πρόγραμμα Σπουδών – μετά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων βαίνει ανοδικά, με υψηλότερη βάση εισαγωγής σε σχέση με την περυσινή χρονιά (10632 μόρια), 196 εισακτέους και σε σταθερά υψηλό επίπεδο προτίμησης.

Παράλληλα, ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες ακινήτων της πόλης του Αργοστολίου οι οποίοι ενοικιάζουν σπίτια σε φοιτητές, για τις υπηρεσίες και διευκολύνσεις που παρέχουν προς τους φοιτητές μας και τους παροτρύνω να διατηρήσουν τις τιμές των ενοικίων σε λογικά επίπεδα, όπως ήδη κάνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία.

Δε νομίζω ότι χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης το οικονομικό πρόβλημα της ελληνικής  οικογένειας και οι συνέπειες αυτού για τα περιφερειακά εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως  το δικό μας. Μια ρυθμισμένη τοπική αγορά ακινήτων βοηθά στην τήρηση του οικογενειακού προϋπολογισμού και αυτό είναι προς όφελος των ιδιοκτητών, των φοιτητών και των οικογενειών τους, του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και εν τέλει της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Σας ευχαριστώ

Ο προϊστάμενος του τμήματος

Γεώργιος Ηλιάδης

ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ, ΤΚ 28100, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 15.9.2015

 
 

Μια Κεφαλλονίτισσα που διδάσκει την Ελληνική σε σχολεία του Βένετο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 17:58

Ευγενία Λιοσάτου: Η διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας στα σχολεία του Βένετο της Ιταλίας: μεθοδολογική προσέγγιση

Στα πλαίσια του προγράμματος Τα ελληνικά, αρχαία και νέα, στα σχολεία του Βένετο της Ιταλίας η ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία προωθούνται στο εξωτερικό. Το «Μάρκο Πόλο» αποτελεί ένα από τα ιταλικά κρατικά Λύκεια που έχουν κατά καιρούς πειραματιστεί τη διδασκαλία της νέας ελληνικής γλώσσας εισάγοντάς την ως ενισχυτική στο μάθημα των αρχαίων ελληνικών ή της ιταλικής λογοτεχνίας. Αξίζει να γνωστοποιηθεί αυτή η προσπάθεια εστιάζοντας την προσοχή στη διδακτική μεθοδολογία του μαθήματος της νεοελληνικής στο συγκεκριμένο σχολείο μέσα από προσωπική εμπειρία.

Περισσότερα...

 
 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “FILIA” (Μ.Κ.Ο.): Νέες εγγραφές στη χορωδία

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 17:31

Μετά την άριστη συνεργασία γονέων, μαθητών και μαέστρου της παιδικής μας χορωδίας και την επιτυχημένη μας καλοκαιρινή συναυλία (10 – 7 – 15), αποφασίσαμε την αύξηση των μελών της.

Έτσι προχωράμε σε νέες εγγραφές από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 27-9-15.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τον μαέστρο της χορωδίας μας Άγγελο Μουρελάτο στο τηλέφωνο 6972843592  ή  με  την  εταιρία  μας  στο  6947433334.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη και την συμμετοχή σας.

Ο πρόεδρος της “FILIA”

Νικόλαος Μεσσάρης .

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14.9.2015

 
 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 17:28

http://iek.sch.gr

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι νέες ειδικότητες που έχουν εγκριθεί για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2015 και θα λειτουργήσουν στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κεφαλληνίας, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων, είναι οι εξής:

•           Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας

•           Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ

•           Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 161 από 171

leivada_banner copy.png