ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαφήμιση
8/2018
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
The News

Νίκος Γιαννόπουλος: ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΣΣΑ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 12 Αύγουστος 2018 16:22

Στην κορυφή της Ευρώπης,στο άλμα τριπλούν,η γοητευτικότατη Βούλα Παπαχρήστου,η οποία πρώτευσε στο Βερολίνο με άλμα στα 14 μέτρα και εξήντα εκατοστά.

Είναι,μάλιστα,Κεφαλονίτισσα από την πλευρά της μητέρας της,η σπουδαία αθλήτρια (το γένος Φραγκισκάτου).

Έκπληξη για την επιτυχία της;Καμία...Όσοι την ζήσαμε στα "Βεργώτεια 2018" τόσο στη Συνέντευξη Τύπου στο Αργοστόλι,όσο και στο Στάδιο στο Ληξούρι,δεν είχαμε αμφιβολίες.

Η Βούλα θα τα κατάφερνε.Ήταν η κορυφαία αθλήτρια των αγώνων.Παρά το γεγονός ότι ήταν η αρχή της σεζόν πάλεψε σε όλες της τις προσπάθειες.Ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακή,ζητούσε διαρκώς το χειροκρότημα και την παρότρυνση των θεατών.Συμμετείχε στο μήκος όπου πρώτευσε με το αρκετά ικανοποιητικό 6.46.

Περισσότερα...

 

«Σχολείο είναι ο τόπος μας, σχολείο κι οι άνθρωποί του»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 20:00

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 20. 30 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγκώνα, να παραβρεθείτε στην εκδήλωσή μας με θέμα

«Σχολείο είναι ο τόπος μας, σχολείο κι οι άνθρωποί του»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

20.30 Έναρξη -Χαιρετισμοί

20.40 Παρουσίαση από τον σημαντικό εικαστικό δημιουργό Κώστα Ευαγγελάτο, εικόνων και ζωγραφικών έργων τέχνης εμπνευσμένων από το πνεύμα και τα χρώματα της Θηναίας γης.

20.55 Η ευρύτερη Θηναία, ιστορικά, λαογραφικά πολιτιστικά με την διεισδυτική «ματιά» του κ. Ορέστη Καππάτου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ριφόρτσο .

21.10 Παρουσίαση εποπτικού υλικού για τις εκκλησίες και τα σχολεία της Θηναίας. Το υλικό παραχωρήθηκε από τον εκπαιδευτικό- ερευνητή Γεράσιμο Γαλανό.

Περισσότερα...

 

Μια Ληξουριώτικη εικαστική ματιά της Οδύσσειας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 10:47

Περισσότερα...

 

Ο ΠΙΝ υποστηρίζει τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2018 15:48

Την εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, για τα σχολικά έτη 2018-2021, συνολικού προϋπολογισμού 521.432,00 €, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Την ένταξη της Πράξης ««ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ή ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΤΗ 2018 -2021 ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνική ένταξη, ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και καταπολέμηση της φτώχειας & των διακρίσεων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020», συνολικού προϋπολογισμού 521.432,00 €, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Περισσότερα...

 

Ιακωβάτεια 2018

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 17:28

Περισσότερα...

 
 

ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 19:05

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων εκφράζει τη μεγάλη ικανοποίησή της για την ψήφιση από την Ελληνική Βουλή του νομοσχεδίου στο οποίο περιλαμβάνεται η ενσωμάτωσή του Ιδρύματος με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Με την ενοποίηση αυτή διαμορφώνεται ένα ισχυρό πανεπιστημιακό και ερευνητικό κέντρο στα Επτάνησα, το οποίο θα ασκήσει ισχυρή επιρροή στην ελληνική επικράτεια καθώς και στον χώρο της Αδριατικής και ευρύτερα της Ευρώπης.

Από τον Ιούνιο του 2015, όταν η σημερινή Διοίκηση του ΤΕΙ ανέλαβε τα καθήκοντά της, κατέβαλε κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση του Ιδρύματος με την ενίσχυση των υλικοτεχνικών δομών, του διδακτικού και γραμματειακού προσωπικού, καθώς και την προσέγγιση της αυτοδυναμίας του. Επίσης κατέβαλε προσπάθειες για την ανάπτυξη συνεργασιών με άλλα Ιδρύματα. Προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξαν θετικά αποτελέσματα για την αναβάθμιση του Ιδρύματος. Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Συνέργειες και κοινές δράσεις ερευνών και ευρύτερα επιστημονικών, δημιούργησαν τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις για την ενοποίηση των δύο Ιδρυμάτων.

Περισσότερα...

 
 

«Ομιλία της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στην Ολομέλεια της Βουλής για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 00:59

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου κατά τη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις», το οποίο αφορά σε μεταρρυθμίσεις που εντάσσονται στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Βουλευτής στην ομιλία της αρχικά υπενθύμισε πως η Κεφαλονιά είχε υποστεί τις δυσάρεστες συνέπειες των μεταρρυθμίσεων του σχεδίου «Αθηνά» το 2013 με το κλείσιμο δύο Τμημάτων. Στη συνέχεια ανέφερε πως η συνένωση των δύο Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Ιονίου θα αποτελέσει μοχλό κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης και ότι η δημιουργία ενιαίου πανεπιστημιακού χώρου προκύπτει ως αποτέλεσμα δημοκρατικού διαλόγου και διαβούλευσης, όπου συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, καταθέτοντας

Περισσότερα...

 
 

Ι. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ- Πρώτο δεκαπενθήμερο Αυγούστου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 12:35

● Συνεχίζονται στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη οι δραστηριότητες της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 με θέμα «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο».

Για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί:

--Πέμπτη, 2 Αυγούστου, «Η ιστορία, οι ήρωες», με τις κ. κ. Αντζουλέτα Αραβαντινού και Ηλιάννα Κουρούκλη.

-- Παρασκευή, 3 Αυγούστου, «Φωτογραφημένα δεδομένα: τα ρούχα», με τις κ. κ. Γιάννα Ευαγγελάτου, Ηρώ Λαδά, Νάνσυ Μουρελάτου και Διαμαντίνα Σταθάτου.

-- Σάββατο, 4 Αυγούστου, «Τα φαγητά που μου αρέσουν», με την κ. Κατερίνα Μοσχοπούλου.

-- Δευτέρα, 6 Αυγούστου, «Η Κωνσταντινούπολη το 17ο αιώνα», με τις κ.κ. Γιάννα Ευαγγελάτου, Ηρώ Λαδά, Νάνσυ Μουρελάτου και Διαμαντίνα Σταθάτου.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 119

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png