ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
11/2019
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη Περιφέρειας & Δήμων Ioνίων Νήσων για τη διαχείριση του προσφυγικού

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 21:23

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη, με τη συμμετοχή αιρετών της Περιφέρειας και των Δήμων των Ιονίων Νήσων, για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν και το συντονισμό των απαιτούμενων δράσεων.

Στη σύσκεψη, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου συμμετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκος Μιχαλάς και ο Αντιδήμαρχος Κέρκυρας

Περισσότερα...

 

Εκλογή κομματικών οργάνων Ν.Δημοκρατίας σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 21:18

Η ΝΕΦΕ  Κεφαλονιάς και Ιθάκης που έχει την ευθύνη διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών  στο νομό μας, για την εκλογή των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει τα κάτωθι:

1.         Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες  επικύρωσης  των  υποψηφιοτήτων για την εκλογή Προέδρων και μελών  των ΔΗΜΤΟ  Αργοστολίου, Παλλικής και  Ελείου Πρόννων,  καθώς και συνέδρων για το τακτικό συνέδριο της νέας δημοκρατίας.

2.   Λόγω  μη ύπαρξης άλλης υποψηφιότητας  ανακήρυξε προέδρους στις κάτωθι ΔΗΜΤΟ

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση από τον κ. Βαγγέλη Λουκέρη «Αποχωρώ από την θέση του προέδρου της τοπικής Ν.Δ.»

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 06:38

Φίλες  και  Φίλοι, Νεοδημοκράτισες και  Νεοδημοκράτες, την 17η Απριλίου με την εκλογή τους Προέδρου της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ Ιθάκης ολοκληρώνονται οι εκλογικές διαδικασίες  για την ανάδειξη των νέων μελών των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Σε ότι με αφορά, θα ήθελα να σας ενημερώσω- και το θεωρώ υποχρέωσή μου- μετά από 26 χρόνια, ως μέλος της τοπικής οργανώσεως της Νέας Δημοκρατίας στη Παλλική,  εκ των οποίων τα δώδεκα χρόνια ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ Ιθάκης, κλείνει ένα μεγάλο και όμορφο κομμάτι της κομματικής μου δραστηριότητας, ΑΦΟΥ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

Περισσότερα...

 
 

Απάντηση για τους μαθητές και τα σεισμόπληκτα σχολεία της Κεφαλλονιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 06:33

Θέμα: Κοινοβουλευτικός Έλεγχος

Σχετ.: Η υπ’ αριθμ. πρωτ. 3489/25-02-2016 Ερώτηση

Σε απάντηση της ανωτέρω Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές κ. Νικόλαος Καραθανασόπουλος, κ. Νικόλαος Μωραΐτης και κ. Σταύρος Τάσσος, με θέμα «Μέτρα για τους σεισμόπληκτους μαθητές της Κεφαλονιάς – Ιθάκης και των σχολείων τους», κατά λόγο αρμοδιότητας ως προς τα χρηματοδοτικά εργαλεία αφενός για την πρόληψη θεομηνιών αφετέρου για την υλοποίηση έργων σε σχολικά κτίρια, σας  γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

 

Επερώτηση ΚΚΕ: Μέτρα για τους σεισμόπληκτους μαθητές της Κεφαλονιάς – Ιθάκης και των σχολείων τους

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 25 Μάρτιος 2016 08:51

Προς τους Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών

Ο Νομός Κεφαλονιάς – Ιθάκης, δύο χρόνια μετά το μεγάλο σεισμό στην Παλική, μετρά βαριές πληγές σε ατομικές κατοικίες, σχολεία και άλλες δημόσιες υποδομές. Τα προβλήματα οξύνθηκαν για το σύνολο του Νομού με το σεισμό της Λευκάδας, από τον οποίο πλήγηκαν ιδιαίτερα η Βόρεια Κεφαλονιά και η Ιθάκη. Κάτω από αυτά τα δεδομένα η κυβέρνηση παράτεινε το καθεστώς έκτακτης ανάγκης για το νομό για μία ακόμη διετία. Ωστόσο, στο ΦΕΚ 417/Β/22-02-2016, από το νομό χαρακτηρίζονται σεισμόπληκτες περιοχές μόνο η Ιθάκη και η Έρισος.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 200 από 221

leivada_banner copy.png