ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Boυλευτής και Αντιπεριφερειάρχης: Συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 21:56

Συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων είχαν σήμερα η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας. Στη συζήτηση κατατέθηκε από τον αντιπ/χη αίτημα με πέντε (5) μελέτες για έγκριση πιστώσεων ύψους 1,5 εκατ. € προκειμένου να κατασκευαστούν επείγοντα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές που πλήγηκαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, το οποίο  αντιμετωπίστηκε με απόλυτα θετικό τρόπο και αναμένεται η χρηματοδότηση.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3.11.2016

 

Σημαντικά σημεία της συνέντευξης τύπου του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 21:55

Θεσμική κατοχύρωση

Προωθείται με γρήγορους ρυθμούς η θεσμική κατοχύρωση της λειτουργίας της ΠΙΝ και των υπηρεσιών της.

Την άνοιξη του 2017 θα εκδοθεί η ΚΥΑ για τον χωροταξικό σχεδιασμό των Ιονίων Νήσων. Εκπονήθηκε επίσης η Στρατηγική για την Τουριστική Πολιτική και προβολή, για την κοινωνική πολιτική και τους ROMA και για την καινοτομία και την έξυπνη εξειδίκευση.

Ακολούθησε η ίδρυση της Αγροδιατροφικής ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκονται το Επιχειρηματικό Πάρκο Κέρκυρας και η δημιουργία νόμιμης  λατομικής ζώνης στην Κέρκυρα.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το ερχόμενο Σάββατο θα συζητήσουμε και για το θέμα της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον ΠΕΣΔΑ, με στόχο τη δραστική μείωση του όγκου των σκουπιδιών στον τελικό αποδέκτη.

Περισσότερα...

 

Έρχεται στην Κέρκυρα ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 21:53

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής έρχεται στην Κέρκυρα, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προς τιμή του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη και των διακριθέντων Κερκυραίων αθλητών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7μ.μ. στην Ιόνιο Ακαδημία.

Ο κ. Κοντονής θα παραμείνει στην Κέρκυρα για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πρωτοκύριακου και θα αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2016.

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3.11.2016

 
 

Παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας: Όχι στον κ. Φούχτελ και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 20:10

Η συνέχιση των δραστηριοτήτων της “Ελληνογερμανικής Συνέλευσης” και η έλευση του Γερμανού Υφυπουργού κ. Φούχτελ στο Ναύπλιο (3-5 Νοεμβρίου) αποτελούν πρόκληση στα δημοκρατικά και πατριωτικά αισθήματα κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος είχε απορρίψει, τον Οκτώβρη του 2015, αίτημα για επίσημη συνάντηση με τον κ. Φούχτελ υπογραμμίζοντας την κάθετη διαφωνία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο συνεργασίας που προσπαθεί η γερμανική πλευρά να επιβάλλει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας μας.

Περισσότερα...

 

Τιμητική εκδήλωση για τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη και τους διακριθέντες Κερκυραίους αθλητές

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 16:46

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει διττή εκδήλωση αφενός προς τιμή του Κερκυραίου Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη και αφετέρου αφιερωμένη στους δύο αθλητές που μας έκαναν υπερήφανους την Κων/να Ρωμαίου και τον Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη καθώς και όλους τους Κερκυραίους αθλητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και την πρόοδό τους το διάστημα 2015-2016.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα τελετών της Ιονίου Ακαδημίας, παρουσία του Σπύρου Γιαννιώτη και του συνόλου των αθλητών μας, ενώ έχει κληθεί να παραστεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής. Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Χορωδία Κέρκυρας και ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Σκριπερού.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 199 από 256

leivada_banner copy.png