ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
11/2019
M T W T F S S
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΙΛΙΝΑΤΩΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 14:53

Μετά από πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Δειλινάτων, όπου θέλησε να δώσει τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα οπού ταλαιπωρούσε μέχρι και σήμερα όλους τους κατοίκους του χωριού μας και όχι μόνο, καθώς όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα και κυρίως τα Ι.Χ αποκτούσαν υλικές ζημίες μετά την διέλευση τους, απ’το σημείο «Σκλαβουνακάτα», καθώς όλοι οι υπεύθυνοι αδιαφορούσαν και αδυνατούσαν να επισκευάσουν και να συντηρήσουν τις σχάρες των όμβριων υδάτων.

Μετά από αίτηση μας,  στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε Κεφαλληνίας να μας δοθεί η άδεια να καθαριστούν και να επισκευαστούν οι σχάρες των όμβριων υδάτων στην Επαρχιακή Οδό που διαπερνά απ’το χωρίο μας, (στη θέση Σκλαβουνακάτα) .

Περισσότερα...

 

Έγκριση πρόσληψης μόνιμων γιατρών ΕΣΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 09 Απρίλιος 2016 12:26

Την Πέμπτη 7.4.2016 υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή Υπουργό, Παύλο Πολάκη, η έγκριση για την προκήρυξη των πρώτων 88 θέσεων ειδικευμένων γιατρών σε νοσοκομεία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ). Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η έγκριση των προκηρύξεων και για τις υπόλοιπες θέσεις (συνολικά 690 μόνιμοι ειδικευμένοι γιατροί).

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διαδικασία διορισμού του μόνιμου προσωπικού στο ΕΣΥ από τις προκηρύξεις 4Κ και 5Κ καθώς και η τοποθέτηση των νοσηλευτών και των γιατρών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων της χώρας.

Περισσότερα...

 

Πόσο αλήθεια λύθηκαν τα προβλήματα του κλάδου Υγείας σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη;

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 15:23

Πριν από δύο μήνες περίπου η βουλευτής του νομού Κεφαλλονιάς κα Θεοπεφτάτου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους του Γ. Ν. Κεφαλλονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη, παρουσία της Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, του Αντιπερ/χη Παναγή Δρακουλόγκωνα και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Σοφίας Ζαφειράτου.

Το θέμα της σύσκεψης ήταν τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου της Κεφαλλονιάς που απειλούν άμεσα τη στοιχειώδη λειτουργία του. Όλες οι κλινικές και τα τμήματα του ιδρύματος υπολειτουργούν εξαιτίας της υποστελέχωσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό η οποία προκλήθηκε μετά απ’ τις πολιτικές των τελευταίων πέντε ετών με τις συνεχείς αποχωρήσεις και τις μηδενικές προσλήψεις.

Περισσότερα...

 
 

Μάκης Παγουλάτος: Χαιρετισμός κι ευχαριστίες

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 12:13

Μετά  το πέρας  των εσωκομματικών εκλογών  για τα πρωτοβάθμια  όργανα  του κόμματός μας  και  τη μεγάλη συμμετοχή  των  μελών μας  αποδείχθηκε  ότι η παράταξή μας, η Ν.Δ.  παραμένει  δυνατή  και ενωμένη  και  παρούσα στην πολιτική  ζωή του τόπου.

Χαιρετίζω  και  ευχαριστώ  όλους  όσους  έλαβαν μέρος  στις εκλογές  και με πνεύμα  ενωτικό, αγωνιστικό  με  νηφαλιότητα, μετριοπάθεια,  συνθετικότητα , χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις με  σεβασμό σε όλες τις  νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες και δηλώνω την πρόθεσή μου  να διεκδικήσω  τη θέση  του  προέδρου της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης  και ζητώ τη ψήφο όλων  σε αυτή τη  προσπάθεια.

Με  αγωνιστικούς  χαιρετισμούς

Μάκης  Παγουλάτος

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7.4.2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 11:04

«Καμία απειλή δεν μπορεί να ανακόψει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου»

Σε συνέχεια της επιστολής που απέστειλε η  Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA προς τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό Υπουργό κ. Σταύρο Κοντονή και εν τούτοις την Κυβέρνηση, με την οποία μεταξύ άλλων απειλεί ευθέως με grexit το Επαγγελματικό Ελληνικό Ποδόσφαιρο από τις διεθνείς διοργανώσεις  στην περίπτωση που η Ελληνική κυβέρνηση δεν άρει την απόφασή της για διακοπή του Ελληνικού Κυπέλου μέχρι την 15η Απριλίου 2016, η Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου-Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει τα εξής:

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 197 από 221

leivada_banner copy.png