ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
10/2019
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό των εργαζομένων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο ΠΙΝ κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 21:51

Με τον Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Πυρόσβεσης Διάσωσης Νομού Κέρκυρας Γιώργο Άνθη και τα μέλη Κώστα Πανάρετο και Ευγένιο Σαλβάνο συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Οι συνδικαλιστές των πυροσβεστών ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ανανέωση και επαναπρόσληψη των συμβασιούχων πυροσβεστών και ζήτησαν την παρέμβασή του καθώς η αντιπυρική περίοδος ξεκινά και επίσημα την 1η Μαΐου. Ζήτησαν επίσης στήριξη στο αίτημά τους για μεταβολή του καθηκοντολογίου τους και απονομή πλήρων καθηκόντων και στους 5ετους θητείας πυροσβέστες προκειμένου να παύσουν οι διακρίσεις στους υπηρετούντες στην Πυροσβεστική.

Περισσότερα...

 

Εκλογές στην τοπική Ν.Δ. και υποψήφιοι για Συνέδριο και ΔΗΜΤΟ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 15:49

Ενημερώνουμε τα μέλη  της παράταξής   μας  ότι την Κυριακή  3/4/2016  από  ώρα 10:00  έως 19:00  θα πραγματοποιηθούν  εσωκομματικές εκλογές  για την ανάδειξη μελών  ΔΗΜΤΟ   ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ,   ΠΑΛΛΙΚΗΣ  και    ΕΛΕΙΟΥ-ΠΡΟΝΝΩΝ

Επίσης  θα  διεξαχθεί  η διαδικασία  για την εκλογή προέδρου  ΔΗΜΤΟ   ΕΛΕΙΟΥ- ΠΡΟΝΝΩΝ  με  τους κάτωθι  υποψηφίους:

-ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ   ΗΛΙΑΣ   του   Νικολάου

-ΠΕΤΡΑΤΟΣ   ΑΝΔΡΕΑΣ  του  Ανδροϊωάννη

Περισσότερα...

 

Σύσκεψη Περιφέρειας & Δήμων Ioνίων Νήσων για τη διαχείριση του προσφυγικού

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 21:23

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη, με τη συμμετοχή αιρετών της Περιφέρειας και των Δήμων των Ιονίων Νήσων, για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν και το συντονισμό των απαιτούμενων δράσεων.

Στη σύσκεψη, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου συμμετείχαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκος Μιχαλάς και ο Αντιδήμαρχος Κέρκυρας

Περισσότερα...

 
 

Εκλογή κομματικών οργάνων Ν.Δημοκρατίας σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 21:18

Η ΝΕΦΕ  Κεφαλονιάς και Ιθάκης που έχει την ευθύνη διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών  στο νομό μας, για την εκλογή των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει τα κάτωθι:

1.         Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες  επικύρωσης  των  υποψηφιοτήτων για την εκλογή Προέδρων και μελών  των ΔΗΜΤΟ  Αργοστολίου, Παλλικής και  Ελείου Πρόννων,  καθώς και συνέδρων για το τακτικό συνέδριο της νέας δημοκρατίας.

2.   Λόγω  μη ύπαρξης άλλης υποψηφιότητας  ανακήρυξε προέδρους στις κάτωθι ΔΗΜΤΟ

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση από τον κ. Βαγγέλη Λουκέρη «Αποχωρώ από την θέση του προέδρου της τοπικής Ν.Δ.»

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 06:38

Φίλες  και  Φίλοι, Νεοδημοκράτισες και  Νεοδημοκράτες, την 17η Απριλίου με την εκλογή τους Προέδρου της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ Ιθάκης ολοκληρώνονται οι εκλογικές διαδικασίες  για την ανάδειξη των νέων μελών των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Σε ότι με αφορά, θα ήθελα να σας ενημερώσω- και το θεωρώ υποχρέωσή μου- μετά από 26 χρόνια, ως μέλος της τοπικής οργανώσεως της Νέας Δημοκρατίας στη Παλλική,  εκ των οποίων τα δώδεκα χρόνια ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ Ιθάκης, κλείνει ένα μεγάλο και όμορφο κομμάτι της κομματικής μου δραστηριότητας, ΑΦΟΥ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 195 από 216

leivada_banner copy.png