ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
7/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Ζάκυνθο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 18:13

Σειρά συναντήσεων για καίρια θέματα του νησιού

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, μετέβη εχθές στη Ζάκυνθο προκειμένου να ενημερωθεί και να προβεί σήμερα σε σειρά συναντήσεων για καίρια θέματα που αφορούν στο νησί της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, ο κ. Γαλιατσάτος συναντήθηκε αρχικά με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Ζακύνθου, οπότε και ενημερώθηκε ενδελεχώς για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ, τη συνεργασία με την ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε., τον προγραμματισμό υποβολής προτάσεων έργων  στο πλαίσιο της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου(ΕΣΠΑ 2014-2020), τον προγραμματισμό δημοπρατήσεων του τεχνικού προγράμματος υπό το νέο θεσμικό πλαίσιο

Περισσότερα...

 

Στο πλευρό των αγροτών το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων Μέτρα και στόχοι για την στήριξη

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 23:06

Μέτρα και στόχοι για την στήριξη της τοπικής παραγωγής

Το θέμα της κατάστασης της αγροτικής οικονομίας στην Κέρκυρα και η λήψη απόφασης για τα μέτρα στήριξής της, συζητήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων. Την εισήγηση έκανε ο επικεφαλής της ΛΑΣΥ Θόδωρος Γουλής και παρόντες κατά τη διάρκεια της συζήτησης ήταν ο Πρόεδρος Βασίλης Αρμενιάκος και μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας.

Το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε υλοποίηση της δέσμευσης του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, στη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2016, στην έδρα της ΠΙΝ, οπότε και είχαν τεθεί οι βάσεις συνεργασίας με τους αγρότες της Κέρκυρας.

Περισσότερα...

 

Αποφάσεις από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 18:59

Εγκρίθηκε το Στρατηγικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2014-2019

Στην έγκριση του Στρατηγικού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων 2014-2019 προχώρησε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, κατά πλειοψηφία.

Πρόκειται σύμφωνα με τον εισηγητή, Αντιπεριφερειάρχη Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Βιοτεχνίας Διονύσιο (Σάκη) Τσούκα για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του Στρατηγικού Επιχειρησιακού Προγράμματος, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο:

1.Η συγκεκριμενοποίηση έργων και δράσεων στο πλαίσιο του νέου Στρατηγικού Σχεδιασμού

Περισσότερα...

 
 

Νέα από την ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 16:05

Ενημέρωση για τις εγκαταστάσεις της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ στην Κέρκυρα

Ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, που συνεδριάζει σήμερα και αύριο στην Κέρκυρα, σχετικά με τη διαρροή υγραερίου στις εγκαταστάσεις της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ στα Γουβιά Κέρκυρας και ποιες είναι οι επόμενες ενέργειες, ζήτησε με επερώτησή του ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της ΛΑΣΥ Θόδωρος Γουλής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή ενημέρωσε ότι στις 10 Ιανουαρίου 2017 σημειώθηκε διαρροή υγραερίου και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προέβη σε προσωρινή διακοπή και σφράγιση της επιχείρησης προκειμένου να διερευνηθεί η υφιστάμενη κατάσταση της επιχείρησης και τα αίτια της διαρροής. Βάσει του ισχύοντος νομικού πλαισίου οι υπηρεσίες της ΠΙΝ προέβησαν επιπλέον στην προσωρινή αναστολή της άδειας λειτουργίας των εγκαταστάσεων, ενημέρωσε η κα. Πανδή.

Περισσότερα...

 

Νέα από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 19:00

Συνάντηση Περιφερειάρχη και εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου

Σε συνέχεια  συζητήσεων και εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, η συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας μπαίνει στην τελική φάση προκειμένου να μπουν σε τροχιά υλοποίησης δύο νέες καινοτόμες ιδέες: το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου και η χάραξη επιχειρηματικών διαδρομών μέσω της Γεωβάσης.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 193 από 261

leivada_banner copy.png