ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραχώρηση του Παλαιού Νοσοκομείου Ζακύνθου συνυπέγραψαν ΠΙΝ & Αν. Υπουργός Υγείας

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 18:35

Στην Αθήνα μετέβη την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, προκειμένου να συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για την παραχώρηση του Παλαιού Νοσοκομείου Ζακύνθου στην ΠΙΝ.

Τα κτίρια του Παλαιού Νοσοκομείου, σύμφωνα με την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, παραχωρούνται στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Π.Ε. Ζακύνθου, δωρεάν και για χρήση 49 ετών, για την κάλυψη στεγαστικών και άλλων τοπικών αναγκών, με μόνη εξαίρεση το κτίριο της πρώην Παθολογικής Κλινικής, το οποίο παραμένει στη χρήση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Περισσότερα...

 

Χρήστος Κ. Άνθης: Αναπληρωτής Γραμματέας τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑΝ.ΕΛ.

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 18:32

Το κίνημα των ΑΝ.ΕΛ. με επέλεξε για την θέση του αναπληρωτή Γραμματέα τοπικής Αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες συγχρόνως ως Περιφερειάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θεωρώ άκρως τιμητική την επιλογή στο πρόσωπό μου και θέλω για μια ακόμη φορά να διαβεβαιώσω τους συναγωνιστές του κινήματος ότι αποδέχομαι την πρόκληση με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου.

Περισσότερα...

 

Με οργάνωση και πάλη απαντάμε στον αποχαρακτηρισμό του Νομού, ως σεισμόπληκτου

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 15:05

Η Λαϊκή Επιτροπή Παλικής και η Επιτροπή Αγώνα Φορέων οργάνωσαν σύσκεψη στο Ληξούρι, προκειμένου να αντιπαλευτεί ο αποχαρακτηρισμός του Νομού από την κυβέρνηση ως σεισμόπληκτου και να διεκδικηθούν μέτρα για θωράκιση – προστασία, υπέρ των αστέγων και γενικότερα των σεισμόπληκτων και των παιδιών τους, για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία – νοσοκομεία και για δημόσιες υποδομές που αφορούν την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Διαπιστώθηκε ότι η κυβερνητική πολιτική για τους σεισμούς υποτάσσεται στη γενικότερη γραμμή πλεύσης υπέρ του κεφαλαίου με αφαίρεση των χρημάτων των κωδικών για εργατικές κατοικίες – σχολεία – οδικό δίκτυο – πολιτιστικά μνημεία και πρόταγμα λίγων έργων που αφορούν την καπιταλιστική κερδοφορία. Η διαίρεση σε «παλιούς» και «νέους» σημαίνει

Περισσότερα...

 
 

Ο Προγραμματισμός για τη Λειτουργία των Σπηλαίων και των Παραλιών

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 11:20

Το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις 22 Φεβρουαρίου  εξέδωσε και δημοσίευσε τη σχετική εγκύκλιο για τον προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2016. Του προσωπικού δηλαδή που απαιτείται για να αντιμετωπίσουν οι Δήμοι εποχικές κατά κύριο λόγο ανάγκες.

Περισσότερα...

 

Η Ημέρα της Γυναίκας αφιερωμένη στις μη προνομιούχες, τις άνεργες, τις γυναίκες πρόσφυγες

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 08 Μάρτιος 2016 21:13

Συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, η Αντιπεριφερειάρχης Νικολέτα Πανδή, η περιφερειακή σύμβουλος Μαρίνα Μοσχάτ και το μέλος της Επιτροπής Ισότητας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Λιάνα Τσιρίδου, για την Ημέρα της Γυναίκας.

Αφιέρωσαν την σημερινή ημέρα στις «γυναίκες που ανήκουν στον ομάδα των μη προνομιούχων πολιτών αυτού του τόπου, στις άνεργες, στις υποαπασχολούμενες, σ’ αυτές που υπερασπίζονται την μονογονεϊκή οικογένειά τους και ιδιαίτερα στις γυναίκες πρόσφυγες που βιώνουν το δράμα του ξεριζωμού και του αγώνα της επιβίωσης από την Συρία μέχρι την αφιλόξενη Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη».

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 192 από 210

leivada_banner copy.png