ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
2/2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής του προγράμματος INTERREG

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 20:21

Ελλάδα- Ιταλία συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του στις Αλυκές, Ποταμού, ο επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής  του προγράμματος INTERREG Ελλάδα- Ιταλία Gianfranco Gadaleta, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη  Πρωτογενούς Τομέα και Εξωστρέφειας Γιάννη Φοντάνα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εναρκτήρια συνάντηση του έργου με τίτλο «Strengthening innovation and competitiveness of dairy enterprises through Mobile Laboratories of quality control» και ακρωνύμιο MobiLab, που πραγματοποιήθηκε το πρωί,  στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG Ελλάδα – Ιταλία, μέσω του οποίου η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα λάβει το συνολικό ποσό των 205.410€, για αγορά κινητού εργαστηρίου ελέγχου, με το οποίο θα προβαίνει σε ελέγχους γαλακτοκομικών προϊόντων.

Περισσότερα...

 

Στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019 η Γενική Συνέλευση των Νησιωτικών E. Περιοχών

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 20:19

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, όπου συναντήθηκε με τη Γενική Γραμματέα της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR ) Ελένη Μαριάνου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συζητήθηκε εκτενώς η διοργάνωση της επόμενης Γενικής Συνέλευσης της Επιτροπής των Νησιωτικών Περιοχών της Ευρώπης, τον Απρίλιο του 2019 στην Κέρκυρα. Παράλληλα συζητήθηκε η προοπτική της δημιουργίας στα γραφεία της CPMR στις Βρυξέλλες, Γραφείου Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

«Η Ένωση των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συνδιοργανώσουν τον Απρίλιο του 2019 αυτή τη Γενική Συνέλευση των Νησιωτικών Περιοχών της Ευρώπης και ελπίζουμε ότι αυτό θα δώσει την ευκαιρία για να έχουμε και την παρουσία σημαντικών προσώπων της ευρωπαϊκής πολιτικής  στα νησιά μας, αλλά και να

Περισσότερα...

 

Την ένταξη στο ΕΠ Ιονίων Νήσων της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας του δήμου Ιθάκης»

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 00:29

Π/υ 112.320 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Την ένταξη της πράξης «Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιθάκης» με κωδικό ΟΠΣ 5027324 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Το επιλέξιμο ποσό δημόσιας δαπάνης, η οποία προτείνεται για εγγραφή στο ΠΔΕ ανέρχεται σε 112.320 ευρώ.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης αφορά στη λειτουργία ενός Κέντρου Κοινότητας στο δήμο Ιθάκης, με την κάλυψη της στελέχωσής του, καθώς και του κόστους των απαιτούμενων λειτουργικών δαπανών του.

Περισσότερα...

 
 

Σωματείο Εργαζομένων στην ιδιωτική Εκπαίδευση Κεφαλονιάς Ιθάκης 2.5.2018

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 20:05

Ανακοίνωση συμπαράστασης στους απεργούς της COSCO

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της «COSCO», στο λιμάνι του Πειραιά που απέργησαν για τρία 24ωρα και μετά από απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης προετοιμάζουν καινούρια απεργία στις 6 Ιούνη. Οι εργαζόμενοι στο κάτεργο της COSCO, όπου τα εργοδοτικά ατυχήματα επί της ουσίας εγκλήματα είναι καθημερινά, διεκδικούν αξιοπρεπή δουλειά με δικαιώματα. Διεκδικούν την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις, την κατάργηση της ελαστικής εργασίας, πλήρη απασχόληση για όλους, μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία, βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα.

Περισσότερα...

 

Σχέδια Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ιονίων Νήσων υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2018 11:38

Την ένταξη στο ΕΠ Ιονίων Νήσων του έργου «Ανάπτυξη συστήματος παρακολούθησης και παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στην εφαρμογή των προγραμμάτων μέτρων των Σχεδίων Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ιονίων Νήσων», π/υ 179.800 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Tο έργο «Ανάπτυξη συστήματος παρακολούθησης και παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στην εφαρμογή των προγραμμάτων μέτρων των Σχεδίων Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ιονίων Νήσων» ενέταξε σήμερα στο Ε.Π. Ιονίων Νήσων 2014-2020 ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 189 από 316

leivada_banner copy.png