ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2019
M T W T F S S
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάκης Παγουλάτος: Χαιρετισμός κι ευχαριστίες

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 12:13

Μετά  το πέρας  των εσωκομματικών εκλογών  για τα πρωτοβάθμια  όργανα  του κόμματός μας  και  τη μεγάλη συμμετοχή  των  μελών μας  αποδείχθηκε  ότι η παράταξή μας, η Ν.Δ.  παραμένει  δυνατή  και ενωμένη  και  παρούσα στην πολιτική  ζωή του τόπου.

Χαιρετίζω  και  ευχαριστώ  όλους  όσους  έλαβαν μέρος  στις εκλογές  και με πνεύμα  ενωτικό, αγωνιστικό  με  νηφαλιότητα, μετριοπάθεια,  συνθετικότητα , χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις με  σεβασμό σε όλες τις  νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες και δηλώνω την πρόθεσή μου  να διεκδικήσω  τη θέση  του  προέδρου της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης  και ζητώ τη ψήφο όλων  σε αυτή τη  προσπάθεια.

Με  αγωνιστικούς  χαιρετισμούς

Μάκης  Παγουλάτος

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7.4.2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 11:04

«Καμία απειλή δεν μπορεί να ανακόψει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου»

Σε συνέχεια της επιστολής που απέστειλε η  Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA προς τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό Υπουργό κ. Σταύρο Κοντονή και εν τούτοις την Κυβέρνηση, με την οποία μεταξύ άλλων απειλεί ευθέως με grexit το Επαγγελματικό Ελληνικό Ποδόσφαιρο από τις διεθνείς διοργανώσεις  στην περίπτωση που η Ελληνική κυβέρνηση δεν άρει την απόφασή της για διακοπή του Ελληνικού Κυπέλου μέχρι την 15η Απριλίου 2016, η Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου-Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει τα εξής:

Περισσότερα...

 

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 14:35

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 05-04-2016,  σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπό τον Γενικό Γραμματέα του ανωτέρω Υπουργείου και τον Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή με θέμα τον έλεγχο της διακίνησης των προϊόντων,  στην οποία συμμετείχε ο Ειδικός Γραμματέας ΣΕΠΕ, εκπρόσωπος της Γ.Γ.Δ.Ε, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Θεσμικών ρυθμίσεων και εποπτείας αγοράς της Γ.Γ Εμπορίου, ο Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, ο Εκτελεστικός Υπεύθυνος του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου καθώς και εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περισσότερα...

 
 

Δράσεις της ΠΙΝ για την Κέρκυρα

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 20:23

Χρηματοδότηση 102.000 € από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για έργα οδικής ασφάλειας στην Κέρκυρα

Την σύμβαση εκτέλεσης του υποέργου «Έργα οδικής ασφάλειας Π.Ε. Κέρκυρας», τελικού προϋπολογισμού 102.000 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Συγκεκριμένα μετά από την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπράτησης του εν λόγω έργου με τελικό προϋπολογισμό 102.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία., αναδείχθηκε ο ανάδοχος κατασκευής του υποέργου και υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης για να γίνουν τα απαραίτητα έργα οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Περισσότερα...

 

Χρηματοδότηση 121.497,48€ από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο Ζακύνθου

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 12:05

Την σύμβαση κατασκευής του έργου «Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο Επαρχιακό και Εθνικό Οδικό Δίκτυο Π.Ε. Ζακύνθου», συνολικού προϋπολογισμού 121.497,48 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Συγκεκριμένα μετά από την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπράτησης του εν λόγω έργου με τελικό προϋπολογισμό 121.497,48 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία., αναδείχθηκε ο ανάδοχος κατασκευής του έργου και υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης για να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο Επαρχιακό και Οδικό Δίκτυο Π.Ε. Ζακύνθου.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 187 από 210

leivada_banner copy.png