ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργασία της ΠΙΝ με τον ΕΛ.ΓΟ “ΔΗΜΗΤΡΑ”

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 20:22

Με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛ.ΓΟ) ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Γεώργιο Καρέτσο και τον Δ/νοντα Σύμβουλο Αθανάσιο Βλάχο συναντήθηκαν στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Δικτύων Περιφερειών και Διεθνών Συνεργασιών Γιάννης Φοντάνας και ο περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Γιάννης Κουλούρης.

Όπως είναι γνωστό κύριο αντικείμενο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ είναι η ανάπτυξη και υποστήριξη δράσεων που αποσκοπούν στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της χώρας, τη βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την πιστοποίηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων & τροφίμων, την καθιέρωση και πιστοποίηση ορθών γεωργικών πρακτικών και τους ελέγχους στην αλυσίδα παραγωγής-διακίνησης του γάλακτος και κρέατος στη χώρα.

Περισσότερα...

 

Στη Βαρκελώνη ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 20:17

Περισσότερα...

 

Τοπική Οργάνωση Παλικης του ΣΥΡΙΖΑ: Για το Μαντζαβινάτειο

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 19:43

Η Τοπική Οργάνωση Παλικης του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευχαρίστηση την ανακοίνωση της Τ.Ο  Κρανιάς  με την οποία μας πληροφορεί για το αναμενόμενο αίσιο αποτέλεσμα της παραμονής σε λειτουργία του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου.

Δεν γνωρίζουμε την πηγή πληροφόρησης της Τ.Ο Κρανιάς αλλά δηλώνουμε ότι η οργάνωση Παλικής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει με όλες  τις  δυναμεις της, μαζί με  τους συμπολίτες μας, τον αγώνα για την συνέχιση της λειτουργίας  και την αναβάθμιση  του Μανταζαβινάτειου Νοσοκομείου, αλλά και την επίλυση των πολλών προβλημάτων της Παλικής  που τρία χρόνια μετά τους σεισμούς εξακολουθούν και παραμένουν ανεπίλυτα.

Ληξούρι 31.1.2017

Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Παλικής

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 31.1.2017

 
 

Θ. Γαλιατσάτος: Η νησιωτικότητα πρέπει να ισχύει και για τα νησιά του Ιονίου

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 12:23

Σύσκεψη στην Περιφέρεια με τον Υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό

Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η προγραμματισμένη σύσκεψη μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος επισκέπτεται την Κέρκυρα, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Τον κ. Σαντορινιό υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ενώ στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη από πλευράς ΠΙΝ η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Μωραΐτης, ο αντιπεριφερειάρχης Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Βιοτεχνίας Σάκης Τσούκας, οι

Περισσότερα...

 

Στη Ζάκυνθο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 18:13

Σειρά συναντήσεων για καίρια θέματα του νησιού

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, μετέβη εχθές στη Ζάκυνθο προκειμένου να ενημερωθεί και να προβεί σήμερα σε σειρά συναντήσεων για καίρια θέματα που αφορούν στο νησί της Ζακύνθου.

Ειδικότερα, ο κ. Γαλιατσάτος συναντήθηκε αρχικά με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Ζακύνθου, οπότε και ενημερώθηκε ενδελεχώς για την πορεία των έργων ΕΣΠΑ, τη συνεργασία με την ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε., τον προγραμματισμό υποβολής προτάσεων έργων  στο πλαίσιο της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου(ΕΣΠΑ 2014-2020), τον προγραμματισμό δημοπρατήσεων του τεχνικού προγράμματος υπό το νέο θεσμικό πλαίσιο

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 186 από 255

leivada_banner copy.png