ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
2/2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέσσερα νέα έργα μέσω προγραμματικών συμβάσεων ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 29 Ιούλιος 2018 12:56

Το «πράσινο φως» για τη σύναψη σειράς προγραμματικών συμβάσεων με σκοπό την υλοποίηση τεσσάρων νέων έργων στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά άναψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων κατά την τακτική συνεδρίασή του την 28η Ιουλίου 2018.

Ειδικότερα εγκρίθηκε η σύναψη των παρακάτω προγραμματικών συμβάσεων:

-Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠΙΝ-ΠΕ Κέρκυρας και του Υπουργείου Εσωτερικών – Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας-Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος για την υλοποίηση του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΥΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ», στο χώρο του παλαιού Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου στεγάζεται η Π.Υ. Κέρκυρας. Την εισήγηση έκανε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Περισσότερα...

 

Δράσεις της ΠΙΝ με αφορμή την τραγική καταστροφή στην Αττική

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 28 Ιούλιος 2018 21:22

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων κρατήθηκε πριν από την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των πυρκαγιών της Αττικής κράτησαν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου πριν από την έναρξη της σημερινής τακτικής συνεδρίασης του οργάνου.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε αμέσως μετά το Σώμα για τις ενέργειες που προέβη η ΠΙΝ για την ανακούφιση των πληγέντων, τονίζοντας ότι ήρθε σε άμεση επικοινωνία με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη της ΠΙΝ σε κάθε επίπεδο. Επιπλέον είπε ότι η Περιφέρεια συμμετείχε ή πήρε πρωτοβουλίες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες στη μεγάλη κινητοποίηση αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων από τις πρώτες

Περισσότερα...

 

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για εξοικονόμηση ενέργειας

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2018 21:06

Μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου παρατείνεται με απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για εξοικονόμηση ενέργειας σε δημόσια κτίρια στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΟΝ57 «Αξιοποίηση συστημάτων ΑΠΕ και εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια δημόσιας χρήσης και γενικά δημόσιεςυποδομές & δίκτυα» του Ε.Π. Ιόνια Νησιά 2014-2020.

Yπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση απευθύνεται σε Δήμους, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σε ΝΠΔΔ και σε ΝΠΙΔ (φορείς Γενικής Κυβέρνησης). Ο προυπολογισμός της είναι 8.142.000€.

Το κείμενο της πρόσκλησης, η οποία κατά τα λοιπά ισχύει ως έχει, βρίσκεται αναρτημένο στον διαδικτυακό τόπο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ιονίων Νήσων www.pepionia.gr.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 27/7/2017, #ODYSSEIA

 
 

Ομιλία της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Δωρεά Βεργωτή

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2018 21:03

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε χθες η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου κατά τη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας «Κύρωση συμβάσεων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και της Επιτροπής Εκτελεστών Διαθήκης Γ.Γ. Μαλινάκη και του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας και των Εκτελεστών της διαθήκης της Μαρίας (Μάρης) Βεργωτή αντίστοιχα».

Αρχικά εξέφρασε τη θλίψη της για τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα και την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσους συνδράμουν είτε λόγω ιδιότητας είτε εθελοντικά δίνοντας τη δική τους μάχη συμπαράστασης και προσφοράς. Επίσης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης και της στήριξης που επιδεικνύουν σε αυτές τις στιγμές οι συμπολίτες μας και οι απανταχού ομογενείς, όπως έκαναν και σε ανάλογες δύσκολες συγκυρίες που έχουν ζήσει τα νησιά μας.

Περισσότερα...

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 18:58

Η εντατικοποίηση των περιβαλλοντικών ελέγχων στα Μεσοράχια και η απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από τη νότια Κέρκυρα κυριάρχησαν στη συνάντηση που κάλεσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου για τη διερεύνηση  της δυνατότητας διαμόρφωσης κοινού πλαισίου κατανόησης και ενεργειών για την επαναφορά της κανονικότητας στη νότια Κέρκυρα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Μωραϊτης , οι Αντιπεριφερειάρχες Διονύσης Στραβοράβδης και Αλέκος Μιχαλάς, ο δήμαρχος Κέρκυρας Κωνσταντίνος Νικολούζος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΙΝ Παναγής Ζησιμάτος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Χονδρογιάννης, ο

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 184 από 316

leivada_banner copy.png