ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
10/2019
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στην Αθήνα

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 04 Ιούνιος 2016 20:44

Επαφές στα Υπουργεία για λιμενικά και οδικά έργα & συνάντηση με τη Διοικούσα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, σε υλοποίηση δέσμευσης που είχε αναλάβει προς τον Πρόεδρο της Διοικούσας καθηγητή Ιωάννη Δραγώνα. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι αντιπρόεδροι της Διοικούσας Αθανάσιος Καλαφάτης, καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά, Ιωάννης Χάλαρης, καθηγητής ΤΕΙ Αθήνας και Ερνεστοσπυρίδων Τζαννάτος, καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά, μέλη της Διοικούσας και οι αντιπεριφερειάρχες Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος και Τουρισμού & Τουριστικής Προβολής Σπύρος Γαλιατσάτος.

Περισσότερα...

 

Νέα από τον ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 19:06

Περισσότερα...

 

Απάντηση από την ΠΙΝ στο Corfu 2

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 20:24

Κύριοι,  

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε σχετική απάντησή μας σε ανάλογη πρόσκλησή σας να παρευρεθώ στην εκπομπή του σταθμού σας, την 11η Μαΐου 2016, αναφέρουμε τα εξής στην ακροτελεύτια παράγραφο:

“Σας δηλώνω απερίφραστα και σε αναμονή της απόφασης των ελεγκτικών μηχανισμών ότι θα είμαι στη διάθεση του τηλεοπτικού σας κοινού για ενημέρωση όταν ο σταθμός σας εναρμονιστεί με τις αξίες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος”.

Περισσότερα...

 
 

Β. Ρουχωτάς: Διάψευση υπογραφών υπομνήματος Μπαλάφα

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 28 Μάιος 2016 00:16

Σε μία κοινοβουλευτικη συζήτηση και ενω ομιλούσε απο του βήματος της Βουλής ο  αείμνηστος Γεωργίος Παπανδρέου άκουγοντας μία ύβρη για το πρόσωπό του ρώτησε   « Ποιός το λέει αυτό» και μόλις ο υβριστής απήντησε «Εγώ» κοιτώντας τον απάντησε «Τότε δεν έχει καμία σημασία»

Αυτό πράττω κατ αναλογία  και κατα κλιμακα, χρόνια τώρα, οταν με υβρίζουν  συκοφαντούν  και λασπολογούν   σε βάρος μου ένα δύο γνωστα φερέφωνα που παρασιτούν  και σταβλίζονται στην αυλή του Βεζύρη.

Σήμερα θα κάνω μιά και μοναδική εξαιρεση.

Περισσότερα...

 

Διάσπαση του Δήμου Κεφαλλονιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 19:16

Μετά απο  έξη σχεδόν χρόνια λειτουργίας του ενιαίου Δήμου Κεφαλλονιας είναι πλέον απολύτως  βέβαιο οτι η αλλαγη αυτη στην Κεφαλλονια απέτυχε πλήρως.

Η δυσλειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, η πληρης εγκατάλειψη της καθημερινότητας του πολίτη, η αδυναμία άμεσης προσβασιμότητος στην Διοίκηση του Δήμου, και  ελεγχου απο την τοπική κοινωνία,  έχουν δημιουργήσει μια ζοφερή κατάσταση στη ζωή όλων των Κεφαλλήνων.

Οι διαμαρτυρίες και οι εντάσεις από μεμονομένους πολίτες, απο τις τοπικές κοινότητες, αλλα και επαγγελματικές ενώσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 183 από 217

leivada_banner copy.png