ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
3/2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε τηλεδιάσκεψη η επόμενη συνεδρίαση της ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2018 22:26

Έχοντας υπόψη τα άρθρα 165 παρ.1&2, και αρ.167-169 του Ν. 3852/2010 και το άρθρο 6 παρ.9 του Ν. 4071/11-4-2012, σας καλούμε σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 10:00 με τηλεδιάσκεψη στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων ως εξής:

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Αλυκές Ποταμού)

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ: Διοικητήριο -Αργοστόλι /Πλατεία Βαλιάνου

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διοικητήριο - 21ης Μαΐου

ΛΕΥΚΑΔΑ: Διοικητήριο - Αντ. Τζεβελέκη

προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τα παρακάτω θέματα:

Περισσότερα...

 

ΣΚΑΛΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 14 Αύγουστος 2018 12:16

Οι πλατείες της Σκάλας μάταια περιμένουν τη φροντίδα της δημοτικής αρχής.

Μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου στη Σκάλα, στην πιο τουριστική περιοχή της Κεφαλλονιάς, συναντάς παντού εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας.

Στο λεγόμενο “πεζόδρομο” εξακολουθεί ή ίδια ανεξέλεγκτη κατάσταση με καθημερινό κίνδυνο να συμβούν σοβαρά ατυχήματα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό, παρά τα παράπονα και τις συνεχείς διαμαρτυρίες των κατοίκων, μικροί ή μεγαλύτεροι σκουπιδότοποι και άλλα προβλήματα δημιουργούν μια απαράδεκτη εικόνα για τουριστική περιοχή.

Σκουπιδότοπος η Λαγκάδα

Περισσότερα...

 

Στην Ιθάκη σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 13 Αύγουστος 2018 15:05

Επιτόπιο έλεγχο στο λιμάνι «Πίσω Αετός» και άλλα έργα της Περιφέρειας που είναι σε εξέλιξη

Επιτόπιο έλεγχο στις εργασίες που πραγματοποιούνται στο λιμάνι του Πισαετού, στην Ιθάκη, πραγματοποίησε σήμερα, το πρωί, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Παναγής Δακουλόγκωνα, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού (Τουριστικής Προβολής και Νησιωτικής Πολιτικής), Σπύρο Γαλιατσάτο και τον Έπαρχο Ιθάκης, Σπύρο Τσιντήλα.

Περισσότερα...

 
 

Επιστολή στην Υπουργό Τουρισμού από τον ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 10 Αύγουστος 2018 12:03

Επιστολή στην Υπουργό Τουρισμού, με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, αντιδρώντας στη σύσταση της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εσωτ.Ηπείρου και Ιονίων Νήσων στα Ιωάννινα

Επιστολή στην Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξιο Τσίπρα, το Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Κωνσταντίνο Τσέγα και τον Πρόεδρο Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Χαράλαμπο Καρίμαλη,  απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, εκφράζοντας την αντίθεση του στη σύσταση της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εσωτερικού Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, με έδρα τα Γιάννενα.

Ο κ. Γαλιατσάτος, επισημαίνει στην επιστολή του, τους λόγους για τους οποίους η έδρα της νεοσύστατης Υπηρεσίας του Ε.Ο.Τ.  θα πρέπει να συσταθεί στην Κέρκυρα και ζητά από την Κυβέρνηση και τον Ε.Ο.Τ. να αναθεωρήσουν, σε αυτό το θέμα, την τακτική τους και είτε να δημιουργήσουν Υπηρεσίες Εσωτερικού του Ε.Ο.Τ. ανά Περιφέρεια ή, αν επιμένουν στο μοντέλο υπαγωγής δύο Περιφερειών σε μία Υπηρεσία Εσωτερικού, να ορίσουν εν προκειμένω ως έδρα της Υπηρεσίας το νησί των Φαιάκων.

Περισσότερα...

 

Στη δημοκρατία δεν αρμόζουν ύβρεις και απειλές

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 19:55

Τα απαράδεκτα γεγονότα στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας πρέπει να τύχουν της απόλυτης καταδίκης όλων και της, άνευ αστερίσκων και λοιπών δικαιολογιών, απομόνωσης των υπαιτίων.

Είχαμε επισημάνει από νωρίς, ότι οι ύβρεις, προπηλακισμοί και απειλές, υποκρύπτουν πολιτικά, οικονομικά και άλλα συμφέροντα και είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το μένος και τη συνεχιζόμενη ένταση.

Προειδοποιούμε ακόμη μια φορά ότι οι ενορχηστρωτές αυτών, εμφανιζόμενοι ως δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες, βάλλουν ευθέως στην καρδιά της δημοκρατίας και της ίδιας της κοινωνικής συνοχής. Συνυπεύθυνοι είναι όμως και όλοι όσοι παρακολουθούν αμέτοχοι τέτοιου είδους συμπεριφορές, πόσο μάλλον εκείνοι που αποδέχονται ως συνομιλητές τους “τραμπούκους” της δημόσιας ζωής.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 183 από 318

leivada_banner copy.png