ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Ενημερώνει

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2020 21:09

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, στα πλαίσια λήψης μέτρων ελάφρυνσης των επιχειρήσεων που τους έχει επιβληθεί αναστολή λειτουργίας από την κεντρική κυβέρνηση, πρόκειται να εισηγηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την ελάφρυνση αυτών, από πάσης φύσεως δημοτικά τέλη και δημοτικούς φόρους.

Συγκεκριμένα, θα ζητήσει την τροποποίηση των σχετικών Κανονισμών του Δήμου, έτσι ώστε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως αυτή που διανύουμε σήμερα, να μην υπάρχει επιβάρυνση των επιχειρηματιών που αποδειγμένα πλήττονται, από τέλη που επιβάλλει και εισπράττει ο Δήμος.


Περισσότερα...

 

Προστασία και πρόληψη στα Ιόνια Νησιά από καταπλου και επιβάτες σκαφών αναψυχής

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2020 16:01

Παρεμβάσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Καρπούς απέδωσε η επισταμένη παρέμβαση και επιμονή της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα - Τσαγκαροπούλου προς το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου να ενταχθεί στην Κοινή Απόφαση των Υπουργών Υγείας - Υποδομών & Μεταφορών - Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, το θέμα της απαγόρευσης προσέγγισης σκαφών και το ρόλο που θα αναλάβει το Λιμενικό Σώμα.


Περισσότερα...

 

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει για τις εγκαταστάσεις αποβλήτων στη θέση Παλλοστή

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 17 Μάρτιος 2020 14:50

Περισσότερα...

 
 

Ενημέρωση για τις εξελίξεις και στήριξη στις τουριστικές επιχειρήσεις ζητεί η Περιφερειάρχης Ιονίων

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2020 19:29

Σε σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα και υπηρεσιακούς παράγοντες συμμετείχε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην πρόληψη αλλά και στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού και στις επιπτώσεις στην τουριστική οικονομία.

Η Περιφερειάρχης τόνισε ότι τα Ιόνια Nησιά έχουν έντονα πληγεί από την κατάρρευση της Thomas Cook, ενώ η Ζάκυνθος ιδιαίτερα, πλήττεται και από την κρίση του κορωνοϊού.

Έθεσε τα ερωτήματα των τοπικών κοινωνιών και τοπικών φορέων που δεν έχουν ενταχθεί στα αναγγελθέντα μέτρα , όπως για τις πτήσεις τσάρτερ που αναμένονται και για τις μισθώσεις airbnb.


Περισσότερα...

 

Λειτουργία της ΠΙΝ βάσει της λήψης μέτρων για την μη διάδοση του κορονοϊού

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 15 Μάρτιος 2020 21:55

Στο πλαίσιο των Κυβερνητικών εντολών και της εθνικής προσπάθειας για την μη διάδοση του κορονοϊου (CoviD-19), οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τόσο της Έδρας, όσο και των Περιφερειακών Ενοτήτων, θα εφαρμόσουν ειδικό καθεστώς λειτουργίας, προσαρμοζόμενες στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Στόχος είναι η προστασία του προσωπικού των Υπηρεσιών αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας απο την μεταδοτικότητα του ιού CoviD-19.

Μετά από σχετικές συσκέψεις, μεταξύ αρμοδίων Υπηρεσιών και της Περιφερειακής Αρχής αποφασίστηκε ότι από Δευτέρα 16/3/2020 οι υπηρεσίες της Περιφέρειας (Έδρα και Περιφερειακές Ενότητες) θα λειτουργούν με ειδικό καθεστώς μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 19 από 257

leivada_banner copy.png