ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κέρκυρα ο Νότης Μαριάς την Τετάρτη

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2015 18:20

Θα μιλήσει σε εκδήλωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας για το ξεπούλημα των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων στους Γερμανούς

Σε εκδήλωση με θέμα το ξεπούλημα των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων της χώρας στη γερμανική κρατική Fraport , που διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Κέρκυρας την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα μετάσχει και θα μιλήσει ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιόνιο Βουλή της Κέρκυρας στις 20.30 το βράδυ, εντάσσεται στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης, η οποία γίνεται παράλληλα με το ηλεκτρονικό δημοψήφισμα στην περιοχή για να πάρουν θέση οι πολίτες  στο θέμα.

Περισσότερα...

 

Κοινή εκδήλωση Περιφέρειας Ι.Ν. και Δήμου Κέρκυρας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 16:45

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Κέρκυρας διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση – συζήτηση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30, στην Ιόνιο Βουλή.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, καθηγητής Θεσμών της Ε.Ε. στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Νότης Μαριάς κι έχει επίσης προσκληθεί να παραστεί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) Βασίλης Αλεβιζόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 28 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 23.59,  είναι ανοικτή η εφαρμογή του ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος, όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων που εξυπηρετούν τα Ιόνια Νησιά.

Περισσότερα...

 

«Σχετικά με το δημοψήφισμα για την παραχώρηση των Περιφερειακών αεροδρομίων»

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 16:20

Οι συμπολίτες μας Κεφαλονίτες και Θιακοί που δεν έχουν την δυνατότητα  ή τις γνώσεις για να ψηφίσουν στο ηλεκτρονικό δημοψήφισμα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που αφορά την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη γραμματεία της Περιφερειακής Ενότητας  Κεφαλονιάς και στην Περιφερειακή Ενότητα Ιθάκης, αντίστοιχα στην κύρια είσοδο του διοικητηρίου στο Αργοστόλι και στο Επαρχείο Ιθάκης, αντίστοιχα, προκειμένου να ψηφίσουν.

Περισσότερα...

 
 

Πλήρες σύστημα πρόσβασης ΑμΕΑ στη θάλασσα εγκατέστησε η ΠΙΝ σε Κέρκυρα και Κεφαλλονιά

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 12:30

Πλήρες σύστημα πρόσβασης ΑμΕΑ στη θάλασσα εγκατέστησε η ΠΙΝ σε Μπενίτσες Κέρκυρας και Σκάλα Κεφαλονιάς

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  ανταποκρινόμενη στις δεσμεύσεις της για  την εξυπηρέτηση των  αναγκών των ΑμεΑ υλοποίησε στα  πλαίσια του διασυνοριακού προγράμματος «NO BARRIER»  σύνολο ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στις παραλίες  Μπενίτσες της Κέρκυρας και Σκάλας Κεφαλονιάς,   για την δημιουργία της  αδιάκοπης αλυσίδας προσβασιμότητας στη θάλασσα  ατόμων με κινητικά προβλήματα .

Σ αυτή την παρέμβαση συμπεριλαμβάνεται και το πρωτοποριακό σύστημα SEATRAC που έχει σχεδιαστεί από το πανεπιστήμιο Πατρών και αποτελεί ελληνική καινοτομία η οποία  έχει κατοχυρωθεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Περισσότερα...

 

Με 20εκ. ευρώ χρηματοδοτήθηκε, μετά από αίτημα της, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 17:55

Για αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς  της 17ης/11/2015

Μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την 20η Νοεμβρίου 2015, εγκρίθηκε την Πέμπτη 17/12/2015, από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων –ΕΣΠΑ, η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από σεισμούς στις υποδομές των ΠΕ Λευκάδας, Κεφαλληνίας και Ιθάκης», συνολικού προϋπολογισμού 20 εκ. ευρώ.

Την απόφαση υπογράφει ο Υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης με κοινοποίηση στην Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία μπορεί εφεξής να εκτελεί εντολές κατανομής χρηματοδότησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μέχρι του ύψους των πιστώσεων που εγκρίθηκαν.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 230 από 235

leivada_banner copy.png