ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 23:20

Με τη θλιβερή είδηση της απώλειας του πρώην Υπουργού Παιδείας και Ιδρυτή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Γεράσιμου Αρσένη, η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος συνήλθε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. να εκφράσει τα συλλυπητήρια όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας του Ιδρύματος προς την οικογένεια του εκλιπόντος,

2. να αναρτήσει μεσίστιες τις σημαίες της Κεντρικής Διοίκησης και των Τμημάτων του Ιδρύματος,

3. να θεσπίσει υποτροφίες στο όνομα του εκλιπόντος,

4. να προτείνει στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων να ονομαστεί το Ίδρυμα "ΤΕΙ Ιονίων Νήσων – Γεράσιμος Αρσένης".

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Καθηγητής Ιωάννης Δραγώνας

 

Nέα από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 17:07

Αντίθετο στην εκποίηση & αλλοίωση του Ίσσου Κέρκυρας το Περιφερειακό Συμ.& παράσταση στο Εφετείο

Εκτός ημερησίας διάταξης το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, συζήτησε το θέμα: “Ίσσος, ΤΑΙΠΕΔ, δικαστική διένεξη στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων και αίτηση ακύρωσης”.

Την εισήγηση έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κουλούρης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτιστική, ιστορική, φυσική και περιβαλλοντική αξία του Ίσσου. Πρόκειται, είπε, για ένα εκπληκτικό δάσος, με κέδρους, παραθαλάσσιες και παραλίμνιες αμμοθίνες, σπάνιας ομορφιάς και βιοποικιλότητας, προστατευμένο από το το δίκτυο NATURA 2000.

Περισσότερα...

 

Πρωτοβουλία από την Π.Ι.Ν. για κατασκευή και λειτουργία δικτύου υδατοδρομίων στα Ιόνια Νησιά

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 16:55

Την σύναψη προγραμματικών συμβάσεων για την μελέτη, κατασκευή, άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίων στη Λευκάδα, το Μεγανήσι, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, εισηγήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Οι προγραμματικές συμβάσεις θα γίνουν μεταξύ των Λιμενικών Ταμείων Κεφαλονιάς – Ιθάκης και Λευκάδας και του Δήμου Μεγανησίου με την  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η οποία διαθέτει την τεχνική, διοικητική και επιχειρησιακή δυνατότητα για να υλοποιηθούν τα υδατοδρόμια σε όλα τα Ιόνια Νησιά.

Εισηγητικά ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος τόνισε ότι: «Η κατασκευή υδατοδρόμων και η δρομολόγηση υδροπλάνων θα βοηθήσει στην ενίσχυση της συνοχής των νησιών μας καθώς θα καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην συγκοινωνιακή σύνδεση. Επιπλέον θα συμβάλει στην άρση της απομόνωσης τυχόν απομονωμένων περιοχών και θα λειτουργήσει ευεργετικά για την σύσφιξη των σχέσεων των τοπικών κοινωνιών. Συνυπολογίστε φυσικά την ενίσχυση στον τομέα του τουρισμού, που αποτελεί τον κύριο οικονομικό πόρο της Περιφέρειάς μας και τη δημιουργία ενός σημαντικού πεδίου επένδυσης με οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες.».

Ο Περιφερειάρχης υπενθύμισε ότι το υδατοδρόμιο Κέρκυρας έχει ήδη αδειοδοτηθεί και τα υδατοδρόμια Ζακύνθου και Παξών βρίσκονται στην τελική ευθεία κατασκευής και λειτουργίας. Με την επιχειρούμενη επίσπευση της λειτουργίας ακόμη 4 υδατοδρομίων στα Ιόνια Νησιά, θα δημιουργηθεί ένα δίκτυο υδατοδρόμων που θα καταστήσει ελκυστικό προορισμό τα Ιόνια Νησιά και θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξή τους.

Περισσότερα...

 
 

Nέα από την ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 17 Απρίλιος 2016 08:59

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τον Πρέσβη της Ελβετίας

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα Hans-Rudolf Hobel, συνοδευόμενος από την νέα Πρόξενο της Ελβετίας στην Κέρκυρα Carole Kasfikis-Lehmann. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σπύρος Γαλιατσάτος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα συνεργασίας στους τομείς της τουριστικής οικονομίας

Περισσότερα...

 

Η Βουλευτής για τα δάνεια των κομμάτων και ΜΜΕ – Ομιλία στη βουλή

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 16 Απρίλιος 2016 08:51

Στη σημερινή Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων τοποθετήθηκε η Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής με αντικείμενο τη δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τις τράπεζες. Στην ομιλία της αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της σύγκλησης της σχετικής επιτροπής, δεδομένης της σειράς ερωτημάτων που προκύπτουν ως προς τις διαδικασίες και τις ενέργειες έγκρισης των δανείων, καθώς και τις συνέπειές τους για το ελληνικό δημόσιο.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας, είναι η αποκατάσταση των δεσμών εμπιστοσύνης του κράτους με τους πολίτες. Γι’ αυτό το λόγο είναι ευθύνη της παρούσας κυβέρνησης να διερευνήσει και να αποδώσει τις ευθύνες που υπάρχουν σε αυτούς που τους αναλογούν.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 209 από 235

leivada_banner copy.png