ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς την Βουλευτή Κεφαλλονιάς και Ιθάκης από τους Λιμενικούς για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 13:04

Μετά την επίσημη ενημέρωση που είχαμε την 22-01-2016 από τον Υπουργό Εργασίας, κ. Γεώργιο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση, σας γνωρίζουμε ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού των κύριων και επικουρικών συντάξεων δε δύναται να εφαρμοστεί ομοίως στους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Περισσότερα...

 

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ: Το έργο που έγινε, οι αγκυλώσεις που πρέπει να αντιμετωπισ

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 13:02

Το 2015 ήταν μια χρονιά σημαντικών πολιτικών ανακατατάξεων που ταρακούνησαν όχι μόνο τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός πήγε για πρώτη φορά αριστερά και αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για το ξεκίνημα μιας επίπονης και μακράς διαπραγμάτευσης. Με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, τη στήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων, τη διεύρυνση του κοινωνικού κράτους και την προστασία της δημόσιας περιουσίας για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση έδωσε αυτή τη μάχη με διεθνή διάσταση, δημιουργήθηκαν ρήγματα στο σκληρό πυρήνα της ευρωπαϊκής ελίτ και από μέρος του προβλήματος η Ελλάδα έγινε μέρος της λύσης.

Περισσότερα...

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμπαραστέκεται στους αγώνες των αγροτών

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 20:57

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκφράζει τη συμπαράστασή της στους αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς της περιφέρειας μας και της χώρας ολόκληρης απ’ άκρο σ’ άκρο της οποίας πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις επιβίωσης.

Οι εξαιρετικά υψηλές εισφορές τόσο για τη σύνταξη όσο και για την υγειονομική περίθαλψη, σε συνδυασμό με την υπέρμετρη φορολόγηση και την αύξηση μέσω του ΦΠΑ του κόστους παραγωγής,  οδηγούν την παραγωγή του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας σε διάλυση και τους παραγωγούς σε αφανισμό.

Πρέπει άμεσα το ελληνικό κράτος να επανεξετάσει:

Α) την απόσυρση του από οποιαδήποτε χρηματοδοτική στήριξη  παρείχε

Περισσότερα...

 
 

Ο κ. Σπύρου και η σχέση του με τον Πλούταρχο…

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 20:48

Συνεχίζει την κατηφορική και μοναχική πορεία του ο κ. Σπύρου, επιμένοντας σε ανακρίβειες για το ΕΣΠΑ, αναμασώντας τετριμμένα κλισέ και ιδεολοψίες. Άλλωστε τα ίδια περίπου δηλώνει σε κάθε ευκαιρία στις πολυπληθείς εμφανίσεις του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Δεν θα του κάναμε το χατήρι να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί του, αν δεν θεωρούσαμε εξόχως σημαντικό το θέμα των έργων που επί ημερών του κ. Σπύρου απεντάχθηκαν, την κακοδιαχείριση που διαπιστώθηκε στην ΕΤΙΝ, τις ευκαιρίες για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που άφησε ανεκμετάλλευτες, τα κονδύλια που χάθηκαν από διασυνοριακά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο κ. Σπύρου πριν μας «κουνήσει το δάκτυλο» ως εξαίρετος μαθητής της προσφιλούς του «κυρίας δασκάλας» Ανγκέλας Μέρκελ (για να θυμηθούμε και το πρόσφατο παρελθόν του κ. Σπύρου και τα εγκωμιαστικά του σχόλια για την Γερμανίδα Καγκελάριο) θα έπρεπε να απαντήσει για τα πεπραγμένα της θητείας του στο τιμόνι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Αυτά τα ερωτήματα ο κ. Σπύρου είτε αδυνατεί είτε δεν επιθυμεί να τα απαντήσει.

Περισσότερα...

 

Πρόσκληση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 12:16

Έχοντας υπόψη τα άρθρα 165 παρ.1&2, αρ.282 παρ.16, και αρ.167-169 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε σε συνεδρίαση  το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016  και ώρα  10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, στις Αλυκές Ποταμού, προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 1η: Για το σκάνδαλο της εγκατάστασης δύο εργολάβων για το ίδιο έργο: «Παράκαμψη Αυλιωτών».

Επερωτών: Ο επικεφαλής της  παράταξης «Επτανησιακή Αναγέννηση» κ. Γεώργιος  Καλούδης.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 2η: Για την τραγική κατάσταση των  Νεφροπαθών στα Νοσοκομεία μας  και για το αποτέλεσμα των επισκέψεών σας  στον Υπουργό Υγείας.

Επερωτών: Ο επικεφαλής της  παράταξης «Επτανησιακή Αναγέννηση» κ. Γεώργιος  Καλούδης.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 204 από 213

leivada_banner copy.png