ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκρότηση Τοπικής Ομάδας Διαβούλευσης για την «Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση» στην Παλική

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 19:35

Τη συγκρότηση Τοπικής Ομάδας Διαβούλευσης στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Στρατηγικής της «Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης»  στην περιοχή της Παλικής Κεφαλονιάς υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η Τοπική Ομάδα Διαβούλευσης αποτελείται από τους παρακάτω εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων:

- Δρακουλόγκωνα Παναγή Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης (με αναπληρωτή τον Μινέτο Διονύσιο, Προϊστάμενο στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας της Π.Ε. Κεφαλονιάς ), ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Περισσότερα...

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 19:27

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Δυο χρόνια μετά τους σεισμούς του 2014 στην Κεφαλονιά,  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνοντας την σκυτάλη της αντιλαϊκής πολιτικής από εκεί που την άφησε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επέλεξε να κάνει μέσω του  Ο.Α.Σ.Π. «απολογισμό» για το «έργο» που έγινε τα τελευταία 2 χρόνια για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού.  Η συγκεκριμένη φιέστα, που δεν τόλμησαν να την πραγματοποιήσουν στην Παλλική και να καλέσουν τους φορείς του λαϊκού κινήματος ώστε να ακούσουν από πρώτο χέρι τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν και  χρονίζουν  άλυτα, αποτελεί πρόκληση.

Περισσότερα...

 

Σύσκεψη για το Γ. Ν. Κεφαλονιάς στο Υπουργείο Υγείας

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 11:06

Ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους του Γ. Ν. Κεφαλονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη, παρουσία της Βουλευτή  Αφροδίτης Θεοπεφτάτου,  του Αντιπερ/χη Παναγή Δρακουλόγκωνα και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Σοφίας Ζαφειράτου. Το θέμα της σύσκεψης ήταν τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου της Κεφαλονιάς που απειλούν άμεσα τη στοιχειώδη λειτουργία του. Όλες οι κλινικές και τα τμήματα του ιδρύματος υπολειτουργούν εξαιτίας της υποστελέχωσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό η οποία προκλήθηκε μετά απ’ τις πολιτικές των τελευταίων πέντε ετών με τις συνεχείς αποχωρήσεις και τις μηδενικές προσλήψεις.

Περισσότερα...

 
 

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Ένας χρόνος Αριστερά

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 11:04

-Έκλεισε ένας χρόνος από την μεγάλη και ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25 Γενάρη 2015 που έφερε την Αριστερά για πρώτη φορά στην διακυβέρνηση της Ελλάδας, και για πρώτη φορά στην μεταπολεμική Ιστορία χώρας, της άλλοτε λεγόμενης Δυτικής Ευρώπης.

-Οι πολίτες ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε κύρια δύναμη πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής με την προσδοκία να βάλει τέλος σε ένα σύστημα εξουσίας που είχε προσλάβει καθεστωτικά χαρακτηριστικά, να ανακόψει την ελεύθερη “πτώση”  της χώρας και να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής τους, μέσα σε περιβάλλον κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας.

Περισσότερα...

 

Κλιμάκωση των αγώνων της μικρομεσαίας αγροτιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2016 14:34

Εργατικό λαϊκό μέτωπο ανατροπής του ασφαλιστικού μεσαίωνα και της επίθεσης Κυβέρνησης-ΕΕ-Κεφαλαίου

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει την μεγάλη κινητοποίηση της μικρομεσαίας αγροτιάς, τα δεκάδες μπλόκα σε όλη την χώρα. Ο αγώνας που κλιμακώνεται γίνεται γιατί η μικρομεσαία αγροτιά οδηγείται σε ξεκλήρισμα, από την νέα ΚΑΠ,  από  τα συνδυασμένα χτυπήματα στο ασφαλιστικό, στον ΕΝΦΙΑ και τους άλλους δυσβάσταχτους φόρους που  καταστρέφουν μεγάλο κομμάτι φτωχομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων, αλιέων και γεωτεχνικών από την παραγωγή.

Ο αγώνας αυτός αντικειμενικά στρέφεται ενάντια στην αντιδραστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που συνεχίζει και κλιμακώνει την βάρβαρη μνημονιακή επίθεση ενάντια στο λαό. Ενάντια σε όλο το μνημονιακό μπλοκ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ που ψήφισαν όλοι μαζί το 3ο μνημόνιο  και κάνουν αντιπολίτευση από δεξιά ζητώντας πιο άμεση και βίαιη υποταγή στην τρόικα. Ενάντια στους φασιστές της Χρυσής Αυγής που

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 203 από 213

leivada_banner copy.png