ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
12/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόσο αλήθεια λύθηκαν τα προβλήματα του κλάδου Υγείας σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη;

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 15:23

Πριν από δύο μήνες περίπου η βουλευτής του νομού Κεφαλλονιάς κα Θεοπεφτάτου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους του Γ. Ν. Κεφαλλονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη, παρουσία της Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, του Αντιπερ/χη Παναγή Δρακουλόγκωνα και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Σοφίας Ζαφειράτου.

Το θέμα της σύσκεψης ήταν τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου της Κεφαλλονιάς που απειλούν άμεσα τη στοιχειώδη λειτουργία του. Όλες οι κλινικές και τα τμήματα του ιδρύματος υπολειτουργούν εξαιτίας της υποστελέχωσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό η οποία προκλήθηκε μετά απ’ τις πολιτικές των τελευταίων πέντε ετών με τις συνεχείς αποχωρήσεις και τις μηδενικές προσλήψεις.

Περισσότερα...

 

Μάκης Παγουλάτος: Χαιρετισμός κι ευχαριστίες

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 12:13

Μετά  το πέρας  των εσωκομματικών εκλογών  για τα πρωτοβάθμια  όργανα  του κόμματός μας  και  τη μεγάλη συμμετοχή  των  μελών μας  αποδείχθηκε  ότι η παράταξή μας, η Ν.Δ.  παραμένει  δυνατή  και ενωμένη  και  παρούσα στην πολιτική  ζωή του τόπου.

Χαιρετίζω  και  ευχαριστώ  όλους  όσους  έλαβαν μέρος  στις εκλογές  και με πνεύμα  ενωτικό, αγωνιστικό  με  νηφαλιότητα, μετριοπάθεια,  συνθετικότητα , χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις με  σεβασμό σε όλες τις  νεοδημοκράτισσες και τους νεοδημοκράτες και δηλώνω την πρόθεσή μου  να διεκδικήσω  τη θέση  του  προέδρου της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης  και ζητώ τη ψήφο όλων  σε αυτή τη  προσπάθεια.

Με  αγωνιστικούς  χαιρετισμούς

Μάκης  Παγουλάτος

Eστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7.4.2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 11:04

«Καμία απειλή δεν μπορεί να ανακόψει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου»

Σε συνέχεια της επιστολής που απέστειλε η  Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA προς τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό Υπουργό κ. Σταύρο Κοντονή και εν τούτοις την Κυβέρνηση, με την οποία μεταξύ άλλων απειλεί ευθέως με grexit το Επαγγελματικό Ελληνικό Ποδόσφαιρο από τις διεθνείς διοργανώσεις  στην περίπτωση που η Ελληνική κυβέρνηση δεν άρει την απόφασή της για διακοπή του Ελληνικού Κυπέλου μέχρι την 15η Απριλίου 2016, η Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου-Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει τα εξής:

Περισσότερα...

 
 

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 14:35

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 05-04-2016,  σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπό τον Γενικό Γραμματέα του ανωτέρω Υπουργείου και τον Γενικό Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή με θέμα τον έλεγχο της διακίνησης των προϊόντων,  στην οποία συμμετείχε ο Ειδικός Γραμματέας ΣΕΠΕ, εκπρόσωπος της Γ.Γ.Δ.Ε, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Θεσμικών ρυθμίσεων και εποπτείας αγοράς της Γ.Γ Εμπορίου, ο Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, ο Εκτελεστικός Υπεύθυνος του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου καθώς και εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περισσότερα...

 

Δράσεις της ΠΙΝ για την Κέρκυρα

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 20:23

Χρηματοδότηση 102.000 € από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για έργα οδικής ασφάλειας στην Κέρκυρα

Την σύμβαση εκτέλεσης του υποέργου «Έργα οδικής ασφάλειας Π.Ε. Κέρκυρας», τελικού προϋπολογισμού 102.000 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Συγκεκριμένα μετά από την κατακύρωση του αποτελέσματος της δημοπράτησης του εν λόγω έργου με τελικό προϋπολογισμό 102.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και αφού είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία., αναδείχθηκε ο ανάδοχος κατασκευής του υποέργου και υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης για να γίνουν τα απαραίτητα έργα οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 201 από 224

leivada_banner copy.png