ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δραστηριότητες κ. Μπαλάφα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κεφαλλονιά

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 21:16

Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Μπαλάφα, στην Κεφαλονιά, σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω δραστηριότητες :

Σήμερα, Τετάρτη, 19/2, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Αργοστολίου στο Δημαρχείο. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Μπαλάφας είχε την ευκαιρία να ακούσει από τον Αντιδήμαρχο, κ. Τσιλιμιδό, και τον πρόεδρο του ΔΣ, κ. Βαλλιανάτο, για τις αδυναμίες, τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος Δήμος Αργοστολίου. Κοινός τόπο στη συζήτηση αποτέλεσε η ανάγκη να πετύχει ο νέος Δήμος με τις προσπάθειες όλων των μερών.


Περισσότερα...

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 20:40

Ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/02/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 7.00 μμ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΦΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:

•ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΡΟΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

•ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

•ΑΝΟΙΧΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ –ΙΘΑΚΗΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΛΙΚΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/2/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 

Παναγής Καππάτος: Συναντήσεις Εργασίας στα Υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020 20:31

Με τους Δημάρχους Αργοστολίου και Σάμης

Χθες 13 Φεβρουαρίου είχα συνεργασία στην Αθήνα με τους Δημάρχους, Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο και Σάμης, Γεράσιμο Μονιά, σχετικά με επείγοντα ζητήματα των δυο δήμων για την επίλυση των οποίων απαιτούνται νομοθετικές ρυθμίσεις.

Με τον Δήμαρχο Αργοστολίου είχαμε συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης. Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η λειτουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.).


Περισσότερα...

 

Στις βασικές επιτροπές εργασίας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε., μέλος η ΠΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 21:10

Συγκροτήθηκαν τα όργανα της Επιτροπής των Περιφερειών στις Βρυξέλλες για την περίοδο 2020-2025 . Μετά την εκλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος( ΕΝΠΕ) στην θέση του Προέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών και του Πορτογάλου Περιφερειάρχη του συμπλέγματος των Αζόρων Vasco Cordeiro, στη θέση του Αντιπροέδρου , οριστικοποιήθηκε η σύνθεση των επιτροπών εργασίας.

Η Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων μετέχει στην επιτροπή Πολιτική της Εδαφικής συνοχής και του Προϋπολογισμού της ΕΕ και στην επιτροπή Οικονομική Πολιτική της Ε.Ε. και αντίκτυπο στις Περιφέρειες.


Περισσότερα...

 

Π. Καππάτος: Συναντήσεις εργασίας στο ΥΠΠΟ με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Αργοστολίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 21:09

Χθες 12 Φεβρουαρίου είχα συνεργασία στην Αθήνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό, τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου Νίκο Κουρκουμέλη.

Συμμετείχαμε σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, για ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου στο νομό μας.

Σχετικά με το Αρχαιολογικό Μουσείο Αργοστολίου διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να επισκευαστεί και ότι έχει επιλεχθεί ως λύση η κατεδάφιση και ανακατασκευή του στην ίδια θέση με το ίδιο αρχιτεκτονικό σχέδιο, με τη μέθοδο μελέτης-κατασκευής.

Μετά από πέντε χρόνια αδράνειας της προηγούμενης κυβέρνησης σε αυτό το ζήτημα, υπάρχει πλέον συγκεκριμένη λύση για τη θετική του έκβαση.

Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα προσωρινής φιλοξενίας του Αρχαιολογικού Μουσείου, σε άλλο κτίριο στο Αργοστόλι, για όσο διάστημα διαρκέσει η ανακατασκευή του κτιρίου Καραντινού. Η Υπουργός δεσμεύτηκε να διαθέσει τους απαραίτητους πόρους για το σκοπό αυτό αν υποδειχθεί κατάλληλο κτίριο.


Περισσότερα...

 
 

Προσκλήσεις για ΠΣ Ι.Ν. Σαββάτο 15 και Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 22:26

Έχοντας υπόψη τα άρθρα 165 παρ.1&2, και αρ.167-169 του Ν. 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύει, σας καλούμε σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στις Αλυκές Ποταμού, προς λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις – Ενημερώσεις από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 1η : Γιατί δεν πληρώνονται οι μετακινήσεις μέσω του Μεταφορικού Ισοδύναμου:


Περισσότερα...

 
 

“Ψήφο” τουριστικής εμπιστοσύνης πήραν τα Ιόνια στην Έκθεση των Βρυξελλών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 20:49

Στη διεθνή τουριστική έκθεση “Salon de Vacances 2020” των Βρυξελλών, που κατέγραψε μεγάλη επισκεψιμότητα με πάνω από 100.000 επισκέπτες, “χτύπησε” η “καρδιά” του Ιονίου, από τις 6 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συμμετείχε στο περίπτερο του ΕΟΤ, επανερχόμενη στη συγκεκριμένη έκθεση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Οι Βρυξέλλες βρίσκονται στην καρδιά της Ευρώπης και αποτελούν μια σημαντική διεθνή τουριστική αγορά, ενω εκτός από τους Βέλγους κατοίκους, διαμένουν 15.000 και πλέον υπάλληλοι της ΕΕ.

Στην έκθεση εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρος Τραυλός, ο όποιος είχε την ευκαιρία να συναντήσει σημαντικούς παράγοντες της παγκόσμιας και Βελγικής τουριστικής αγοράς αλλα και απλούς επισκέπτες και να ακούσει από αυτούς τη γνώμη τους για τα Ιόνια Νησιά.


Περισσότερα...

 
 

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 15 & 16/2/20

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 20:42

Στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το Σάββατο 15/2/20

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η θέση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ιδιωτικοποίηση του Ερημίτη και τη φωτογραφική “ντροπολογία” της κυβέρνησης.

Στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Κυριακή 16/2/20

ΘΕΜΑ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ &ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Α.Η θέση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την επιχείρηση της ακόμα μεγαλύτερης


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 2 από 148

leivada_banner copy.png