ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
2/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κέρκυρας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 18:11

Την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας στις Αλυκές Ποταμού , ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κέρκυρας, Αντισυνταγματάρχης Βασίλειος Σταφύλης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ο Φρούραρχος συνεχάρη τη νέα περιφερειακή αρχή για την ανάληψη των καθηκόντων της και της ευχήθηκε καλή και γόνιμη θητεία.

Η κ.Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και ο κ.Σταφύλης συζήτησαν για αρκετή ώρα και αντάλλαξαν απόψεις για θέμα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, εθνικών και περιφερειακών θεμάτων.

Στο τέλος της συνάντησης αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/12/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ) ΠΣ ΙΝ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 20:24

Έχοντας υπόψη τα άρθρα 167-169 του Ν. 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, και το άρθρο 6 παρ.9 του Ν. 4071/11-4-2012, σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 με τηλεδιάσκεψη, για την επείγουσα λήψη απόφασης λόγω καταληκτικών ημερομηνιών, στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων ως εξής:

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Κέρκυρας (ισόγειο) Σ. Σαμάρα 13.

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ: Διοικητήριο -Αργοστόλι /Πλατεία Βαλιάνου,

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διοικητήριο - 21ης Μαΐου

ΛΕΥΚΑΔΑ: Διοικητήριο - Αντ. Τζεβελέκη


Περισσότερα...

 

Απάντηση σε Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου, με αφορμή τη Κύρωση του Προϋπολογισμού

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 20:22

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Τον Ιούλιο, μερικές ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές, μου απευθύνατε μια δημόσια επιστολή ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αναφέροντας τα βασικότερα προβλήματα των επαγγελματιών των νησιών μας και ζητώντας συγκεκριμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες, ιδίως επί φορολογικών ζητημάτων.

Με αφορμή την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2020 και σε συνδυασμό με τα 32 Σχέδια Νόμου που έχουν ψηφιστεί ως τώρα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να απαντήσω, μόλις πέντε μήνες από την επιστολή σας, ότι έχει δρομολογηθεί η αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που θέσατε, ενώ έχουν αναληφθεί και επιπρόσθετες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση.


Περισσότερα...

 

Ενημέρωση σχετικά με την Παράταση Προθεσμίας Δηλώσεων στο Κτηματολόγιο

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019 23:50

Σχετικά με την υπόθεση του Κτηματολογίου που απασχολεί τους πολίτες των νησιών μας τις τελευταίες ημέρες είμαι σε θέση να σας ενημερώσω, κατόπιν σχετικής επικοινωνίας μου με το γραφείο του αρμόδιου Υφυπουργού, πως η απόφαση για την επίσημη παράταση προθεσμίας δηλώσεων στο κτηματολόγιο για το νομό μας αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Κατόπιν της εξέτασης του ποσοστού δικαιωμάτων και γης που έχει δηλωθεί, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το ακριβές εύρος της αναμενόμενης παρέμβασης, ενώ ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης εξακολουθώ να παρακολουθώ συστηματικά το εν λόγω, σημαντικό για τον τόπο μας, ζήτημα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19/12/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 

O επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στο επίσημο δείπνου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019 22:18

Στο επίσημο δείπνο που δόθηκε προς τιμή του προέδρου της Σερβίας κ Aleksandar Vucic,το βράδυ της Tρίτης 10 Δεκεμβρίου στο προεδρικό Μέγαρο, παραβρέθηκε ο επίτιμος πρόξενος κ Βίκτωρ Ρουχωτάς, ο οποίος συμμετείχε με την Διπλωματική αποστολή της Σερβίας. Στα πλαίσια του Δείπνου είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρόεδρο της Σερβίας κ Aleksandar Vucic,τον υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας κ. Ivica Dacic,και τον πρέσβη της Σερβιας κ Dusan Spasojevic όπου συν των άλλων τονίστηκαν και οι σχέσεις Κεφαλονιάς Σερβίας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/12/2019 #ODUSSEIA #ODYSSEIA


 
 

Περιφερειακό Συμβούλιο: Έξω... ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Μέσα... ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019 19:46

Αφού πρώτα ο Πρόεδρος του Π.Σ., υποτιμώντας πλήρως την νοημοσύνη μας, αρνήθηκε κάθε ανάμειξη για την παρουσία της αστυνομίας στο χώρο της συνεδρίασης του Π.Σ… «…Δεν τους κάλεσα εγώ …Οι αστυνομικοί είναι ελεύθεροι πολίτες και δικαιούνται και αυτοί να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις!!!» στη συνέχεια η κ Περιφερειάρχης τον διέψευσε λέγοντας χαρακτηριστικά πως με την “επιμέλεια” της αστυνομίας θα συνεδριάσει για άλλη μια φορά το Π.Σ…. για να αποφευχθούν «έκτροπα»


Περισσότερα...

 
 

Παράταση υποβολής δηλώσεων Κτηματογράφησης για το Νομό Κεφαλονιάς- Ιθάκης.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019 10:12

Στις 18 Δεκ. 2019 λήγει η προθεσμία για την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης του Νομού Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Είναι γεγονός ότι ο αριθμός των δηλούμενων δικαιωμάτων δεν ξεπερνά το 30% του συνόλου, στο χρονικό διάστημα των 6 μηνών που διαρκούν οι δηλώσεις.

Πολλά υπαρκτά προβλήματα εμποδίζουν τους ιδιοκτήτες να δηλώσουν τα ακίνητά τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

•Αδυναμία ακριβούς εντοπισμού των ορίων ιδιοκτησίας τους από τους χάρτες και επομένως ανάγκη για εκπόνηση τοπογραφικής μελέτης αποτύπωσης των γεωτεμαχίων.


Περισσότερα...

 
 

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 12:10

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 12η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), την 16η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1) ΄Εγκριση Α Έκδοσης Εγχειριδίου Διαδικασιών Διοικητικής Ικανότητας για συγχρηματοδοτούμενα έργα, καθώς και των τυποποιημένων εντύπων συγκεκριμένων τμημάτων των διαδικασιών του εγχειριδίου Εισηγητής :Δ/νση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης

2) Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 36 του Ν. 3584/07. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Γ Τσιλιμιδός


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 6 από 146

leivada_banner copy.png