ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφήμιση
12/2018
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Για τις αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς που εξαναγκάζονται σε άδεια άνευ αποδοχών ή και παραίτηση

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 13:01

Είναι πραγματικά απάνθρωπο και απίστευτο, το 2018, οι αναπληρώτριες εκπαιδευτικοί που μένουν έγκυες να μπαίνουν μπροστά στο δίλημμα, το παιδί μου ή τη δουλειά μου! Κι όμως συμβαίνει και απ’ ότι φαίνεται δεν είναι σπάνιο. Πέρυσι στην Κοζάνη, φέτος στην Κύμη, που μητέρα εκπαιδευτικός εξαναγκάστηκε σε άδεια άνευ αποδοχών! Παράλληλα είναι βέβαιο ότι πολλές αναπληρώτριες είτε αναβάλουν είτε απορρίπτουν κι εντελώς ακόμα και τη σκέψη να γίνουν μητέρες, όταν γνωρίζουν ότι, αν έχουν επαπειλούμενη εγκυμοσύνη και χρειαστούν

Περισσότερα...

 

Η… Χολιγουντιανή Δημοτική Αρχή

PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 22:28

Παρακολουθήσαμε πρόσφατα την χολιγουντιανή εμφάνιση του Αναπληρωτή Δημάρχου, ο οποίος ξεναγώντας μας στο μηδενικό έργο της Δημοτικής Αρχής, καυχησιολογούσε για το γεγονός, ότι μετά από 8 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου, θα δημιουργήσει πίστες για σκειτμπόρντ στο Μάιστρατο!

Ελπίζαμε βέβαια, ότι θα ανακοίνωνε ταυτόχρονα και τη δημιουργία πίστας για αλπικό σκι στο Ληξούρι και πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων στη Σάμη. Μας καθησύχασε όμως η υπόσχεση που έδωσε, ότι την επόμενη τετραετία (που δεν θα είναι Δημοτική Αρχή) θα την αφιερώσει σε έργα στην περιφέρεια της Κεφαλονιάς. Τρανή ομολογία για την εξοργιστική εγκατάλειψη της περιφέρειας της Κεφαλονιάς.

Περισσότερα...

 

Η κ. Κράτσα, ο ποταμός Ιορδάνης και τα Ιόνια Νησιά

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 18:35

Η κ. Κράτσα είναι η εκλεκτή του κ. Μητσοτάκη για τη διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων. Η κ. Κράτσα, επί 15 χρόνια Ευρωβουλευτής – ελέω κομματικής εύνοιας και όχι λαϊκής επιλογής- προσπαθεί, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας να πείσει τους πολίτες των Ιονίων νήσων για τη βοήθεια που δήθεν έδωσε στα νησιά, κατά τη θητεία της αυτή.

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η κ. Κράτσα στο Επιμελητήριο Κέρκυρας η προσφορά της επί 15 έτη αναλύεται:

α) σε μια πρόσκληση καλλιτεχνικού συγκροτήματος από τη Ζάκυνθο το 2004 και β) στην δράση της για τον.... Ιορδάνη ποταμό!!!

Περισσότερα...

 

ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2019

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 09:48

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,

Στις 21 Αυγούστου ο Πρωθυπουργός επέλεξε το νησί μας, την Ιθάκη με τους ιδιαίτερους συμβολισμούς του για να εξαγγείλει την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, το τέλος μιας 8ετούς περιπέτειας, μιας Οδύσσειας και την απαρχή μιας νέας εποχής, όχι χωρίς προβλήματα και με αρκετές προκλήσεις. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι η ανάσχεση της ακραίας λιτότητας και η σταδιακή αύξηση των εισοδημάτων, ιδιαίτερα αυτών που εξανεμίστηκαν τα τελευταία χρόνια, η αποκατάσταση των εργασιακών δικαιωμάτων και η

Περισσότερα...

 

Νέα από την ΠΙΝ: Από τα λόγια στα έργα

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 09:46

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ &ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΤΑΜΩΝ, ΧΕΙΜΑΡΡΩΝ, ΡΕΜΑΤΩΝ , ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2017-2018» αρχικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ , υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων, Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ &ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΤΑΜΩΝ, ΧΕΙΜΑΡΡΩΝ, ΡΕΜΑΤΩΝ , ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2017-2018» αρχικού προϋπολογισμού 450.000 ευρώ και τελικού ποσού 209.093,55 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων, Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Περισσότερα...

 
 

Για μια ακόμη φορά το Γηροκομείο Αργοστολίου αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο ΔΣ Κεφαλλονιάς

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 10:15

Συγκρίνοντας τα δεδομένα και τις εποχές η ιστορία της κατασκευής του Γηροκομείου Αργοστολίου από την Δημοτική Αρχή Παρίση είναι χειρότερη από το γεφύρι της Άρτας.

Χωρίς αιδώ η Δημοτική Αρχή έφερε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την αποδοχή της χρηματοδότησης εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων των δαπανών για την προμήθεια του εξοπλισμού του νέου γηροκομείου Αργοστολίου καθώς και τις δαπάνες για την σύνδεση με τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας , ύδρευσης και αποχέτευσης.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι, ενώ η απόφαση για την ένταξη των ως άνω δαπανών στο ΕΣΠΑ έγινε με απόφαση του περιφερειάρχη κ Θ Γαλιατσατου στις 11 Ιουλίου 2018, η Δημοτική Αρχή Παρίση αποφάσισε να την αποδεχθεί στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή ΠΕΝΤΕ ολόκληρους μήνες μετά την έγκριση της χρηματοδότησης.

Περισσότερα...

 
 

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ για τα θέματα υγείας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 22:30

Τελικά το σχέδιο της κυβέρνησης στη πρωτοβάθμια περίθαλψη υπάρχει, και είναι πρωτοποριακό. Η Ελλάδα πλέον αποτελεί τη πρώτη χώρα στο κόσμο με σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας χωρίς γιατρούς. Η χώρα με τους περισσότερους γιατρούς στο κόσμο αδυνατεί πλέον να στελεχώσει τις μονάδες υγείας για 10 εκ. ασφαλισμένους .

Η κυβέρνηση οδηγεί την πρωτοβάθμια υγεία σε πλήρη αποτυχία . Σαν να μην έφτανε η θνησιγενής ιδεοληψία των ΤοΜΥ που διαλύει τις κρατικές δομές υγείας , η ολοκλήρωση του χάους ήρθε και με τη διάλυση του συστήματος συμβεβλημένων ιδιωτών , οι οποίοι μαζικά εγκατέλειψαν το σύστημα .

Περισσότερα...

 
 

«Μη περικοπή των συντάξεων και άλλα θετικά μέτρα»

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 12:23

Μία σειρά από θετικά μέτρα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τίτλο: «Κατάργηση των διατάξεων περί μείωσης των συντάξεων κλπ.» που υπερψηφίστηκαν απόψε στη Βουλή και αποτέλεσαν δέσμευση του Πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ. για τη στήριξη των συνταξιούχων, της εργασίας, των νέων, των εργαζόμενων σε ομηρεία επί 17 χρόνια και των τοπικών παραγωγών κρασιού. Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο μεταξύ άλλων διατάξεων περιλαμβάνει :

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 98

leivada_banner copy.png
Διαφήμιση
exofullo teliko aggliko2.png