ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
3/2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΙΝ: Γόνιμος διάλογος με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Ζακύνθου

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 19:38

Υποδομές, στερεά απόβλητα, καθημερινότητα και ποιότητα ζωής στην ατζέντα

Σημαντικά ζητήματα που άπτονται των υποδομών, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ζακύνθου συζήτησε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, μέσω τηλεδιάσκεψης, με την συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Ζακύνθου Γιώργου Στασινόπουλου, Οικονομικών & θεμάτων Πολιτισμού και μέλους του ΔΣ του νέου διαβαθμιδικού περιφερειακού ΦοΔΣΑ Ιονίων Νήσων Κατερίνας Μοθωναίου, και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δρ. Κωνσταντίνου Καποδίστρια.


Περισσότερα...

 

Φαινόμενα εξουσιαστικής βίας, η δεύτερη φύση της Νέας Δημοκρατίας

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 17:48

Είναι όψιμη η αγωνία της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης για το Κράτος Δικαίου και την «κοινωνία δικαίου» την οποία οφείλουν να εξηγήσουν κοινωνιολογικά και πολιτικά πως την εννοούν, γιατί το μόνο που έχει καταφέρει η ΝΔ μετά από έναν και μισό χρόνο διακυβέρνησης είναι ο διχασμός και η οικονομική εξαθλίωση της κοινωνίας και ένας «πόλεμος όλων εναντίων όλων».

Ακόμα και «επιφανή» στελέχη της στην Κεφαλονιά αρθρογραφούν στον τοπικό τύπο επαναφέροντας το ερώτημα του 1963, «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο». Η μόνη «επιτυχημένη» πολιτική της παρέμβαση στο Κράτος Δικαίου και στην κοινωνία δικαίου μέχρι σήμερα είναι «η αστυνομία παντού» του κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Αστυνομία στους δρόμους,


Περισσότερα...

 

Συνάντηση των Βουλευτών Ιονίων Νήσων της ΝΔ με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 01 Μάρτιος 2021 21:40

Για το Ιδιοκτησιακό Καθεστώς και τους δασικούς χάρτες στα Επτάνησα

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου συναντήσαμε τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη.

Αντικείμενο της συνάντησής μας ήταν η διαδικασία ανάρτησης των δασικών χαρτών και, κυρίως, το Ιδιοκτησιακό Καθεστώς των δασικών εκτάσεων, ένα ζήτημα που κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες στο δημόσιο διάλογο στα νησιά του Ιονίου.

Αναφερθήκαμε στα σφάλματα που καταγράφονται στην ανάρτηση των δασικών χαρτών και τα οποία προκαλούν διοικητικά και οικονομικά βάρη στους πολίτες.


Περισσότερα...

 
 

Π. Καππάτος: Συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 27 Φεβρουάριος 2021 10:46

Για την τουριστική εκπαίδευση και τη θέση της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ως τουριστικών προορισμών μετά τον Covid-19

Η τουριστική εκπαίδευση, ο θρησκευτικός τουρισμός καθώς και η προετοιμασία των κλάδων που δραστηριοποιούνται στην τουριστική οικονομία, για να ανταποκριθούν στην εποχή μετά τον Covid-19, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησή μου με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη το πρωί της Παρασκευής 26/2.

Πιο αναλυτικά, με δεδομένη τη λειτουργία του Δημόσιου ΙΕΚ στη Κεφαλονιά συζητήσαμε τις δυνατότητες διεύρυνσης της εκπαίδευσης σε μια σειρά τομέων που σχετίζονται με τον Τουρισμό και μπορούν να συμβάλλουν στην ανάδειξη ειδικά καταρτισμένων στελεχών που θα στηρίξουν τους κλάδους αυτούς στον τόπο μας. Φυσικά, οποιαδήποτε συζήτηση θα πρέπει περιλαμβάνει τη


Περισσότερα...

 

Δήμος Ληξουρίου: Περί τεχνικού προγράμματος Δήμου

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2021 19:50

Για ακόμη μια φορά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έρχεται να μας δικαιώσει και να επιβεβαιώσει αυτά που από τις 24 Νοεμβρίου του 2020 λέγαμε και συνεχίζουμε να λέμε για την κατάρτιση και ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.

Στην χθεσινή της απόφαση που ακυρώνει την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος Ρουχωτά - Αραβαντινού αναφέρει αυτά ακριβώς που επαναλαμβάνουμε εδώ και τρεις μήνες και προσπαθούμε μάταια να πείσουμε όλους εκείνους που νομίζουν ότι μπορείς να γράφεις ότι γουστάρεις στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου λες και πρόκειται για έκθεση ιδεών.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 1 από 318

leivada_banner copy.png