ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
12/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λάμπης Κωνσταντινίδης: ΔΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΩΜΕΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ «Μ».

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 30 Οκτώβριος 2019 17:39

Μέ ἐνοχλεῖ τά μέγιστα ὃταν ἀκούω εἰς τό ῥάδιον καί τήν τηλεόρασιν, τόσον τῆς Κύπρου ὃσον καί τῆς Ἑλλάδος, νά προφέρωσι πλεῖστοι τῶν ἐκφωνητῶν καί ὁμιλητῶν τόν μῆνα Ὀκτώβριον, πολύ λανθασμένως ὡς Ὀκτώμβριον!

Εἶμαι δέ τῆς γνώμης ὃτι ἐάν κάποιος τούς ἐρωτήσῃ, διατί λέγουσι τόν μῆνα πού διατρέχομεν Ὀκτώμβριον καί ὂχι τό ὀρθόν Ὀκτώβριον, ἡ ἀπάντησίς των θά εἶναι ὃτι ἐφ’ ὃσον καί οἱ ἂλλοι τρεῖς παραπλήσιοι μῆνες (Σεπτέμβριος, Νοέμβριος καί Δεκέμβριος) ἒχουσι μ, ἂρα καί ὁ Ὀκτώβριος δέν πρέπει νά ἀποτελῇ ἐξαίρεσιν καί θά ἐπιμένωσιν ὃτι ἡ ἂποψις των εἶναι ὀρθή χωρίς νά ἀντιλαμβάνωνται ὃτι μέ τήν δικαιολογίαν αὐτήν ἁπλῶς διατυπώνουσι ἓν σόφισμα.


Περισσότερα...

 

Ευρυδίκη Λειβαδά: Ο Άγιος Δημήτριος στην Ναυμαχία της Ναυπάκτου (Εχινάδων)

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2019 18:02

Περισσότερα...

 

Σκέψεις πάνω στην κεφαλλονίτικη παράδοση και ιδιαίτερα στις παραδοσιακές ενδυμασίες του νησιού μας

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 19:42

Περισσότερα...

 
 

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ: ΕΛΕΝΗ ΚΕΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2019 20:10

Ένα μυθιστόρημα για τον γάμο και την απιστία, για τα πλήγματα και τα τραύματα που η ανθρώπινη επιπολαιότητα μπορεί να καταφέρει σε έναν εύθραυστο θεσμό, τον θεσμό του γάμου, πάνω στον οποίο στηρίζεται το ίδιο το κύτταρο της κοινωνίας: η οικογένεια.

Βασισμένο σε αληθινές ιστορίες καθημερινής τρέλας και στην αβάσταχτη ελαφρότητα του ανθρώπινου είναι.

…Μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευα ότι είχα ένα ζεστό κι όμορφο σπιτικό που μάτωσα για να του δώσω τα καλύτερα υλικά. Του έβαλα μέσα όλη μου την αγάπη, τη στοργή, την αφοσίωση, την αθώα εμπιστοσύνη μου, την ανοχή μου, την κατανόηση, τα όμορφα παιδιά μου… κι εσένα πρώτ’ απ’ όλους και όλα. Μόνο που τυφλωμένη από τη λάμψη της εφήμερης ευτυχίας μου, δεν είδα ότι δεν μπήκες ποτέ μέσα για τα καλά. Φοβήθηκες το απόλυτο δόσιμο, φοβήθηκες τη φλογερή αγάπη μου, εμένα… Ήσουν με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω απ’ αυτό. Το

Περισσότερα...

 

Επιστολή Προέδρου Εταιρείας Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας κ. Μεταξά για τον Θολωτό Τάφο

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2019 19:21

Ενημέρωση για την πορεία των μελετών του Θολωτού τάφου Τζαννάτων

Μετά από την πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η αξιότιμη Περιφερειάρχης των Ιονίων Νήσων κυρία Ρόδη Κράτσα στα ΜΜΕ των νησιών μας, όπου εκεί διαφάνηκε η ανάγκη της ενημέρωσης για την πορεία των μελετών που αφορούν την στερέωση προστασία και ανάδειξη του μνημειώδους θολωτού τάφου των Τζαννάτων, σας θέτουμε υπόψη σας ένα πολύ σύντομο οδοιπορικό των σχετικών μελετών καθώς και τους αποδέκτες τους.

Επειδή ακούστηκε ότι η Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων δεν κατέχει τον φάκελλο των μελετών θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εμείς δεν είμαστε ο φορέας που είχε ή έχει την θεσμική ευθύνη για την αποστολή των σχετικών μελετών. Η αποστολή των μελετών γίνεται μέσω των αρμόδιων φορέων που στην προκειμένη περίπτωση είναι η εδώ Αρχαιολογική Υπηρεσία (ΕΦΑ Κεφαλληνίας και Ιθάκης).

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 5 από 358

leivada_banner copy.png