ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
1/2020
M T W T F S S
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζολιώ Λαδά-Βαρβαρεσου: ΑΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 02 Ιανουάριος 2020 19:35

Μιά φορά κι έναν καιρό, οχι και πολύ μακρυνό, στίς γιορτες Χριστουγέννων καί Πρωτοχρονιάς ανταλλασσαμε κάρτες με αγγελούδια μέ παιδάκια μέ ρόζ μαγουλα μέ ζευγάρια ερωτευμένα καί άλλα τέτοια ρομαντικά.

Η γιαγια μου μάλιστα τίς ειχε ολο τό χρονο στο μπουφέ της τραπεζαριας ή πάνω από το τζάκι.

Διαδικασία ολόκληρη να στείλεις μια καρτα.

Κι ύστερα ήλθε η τεχνολογία κι έγιναν ολα πιο απλά. Ανοιγεις το inbox σου βλεπεις ποιοι φιλοι σου ευχονται και τούς απαντάς. Εχεις κι αλλες επιλογες. Πηγαινεις στο messanger, στέλνεις τις ευχες σου τις στολιζεις με gif ή δικη σου φωτογραφια -ακομη καλυτερα-.

Στέλνεις ένα sms, προσθετεις και μια φωτογραφια και το κανεις mms , αυτο στοιχιζει και θά εκτιμηθει περισσότερο. Αλλα νά μη περιφρονουμε καί τά άλλα μέσα: FACE BOOK, INSTAGRAM, TWITER . Στέλνεις και μερικες , καρδουλες, αυτές ειναι αληθεια αποπνεουν μιά ζεστασια και μού αρεσουν πολύ.

Φυσικα εχεις και το e-mail . Αυτο μου αρεσει παρα πολυ. Πολύ πολύ χρησιμο εργαλείο.

Ευγνωμονουμε τήν τεχνολογια. Μας προσφερει πολλα καί θά μάς περοσφέρει πεεισσοτερα σφο μελλον.

Η ηλεκτρονικη διακυβερνηση θα μας απαλλαξει απο πολλους κοπους και τρεχαματα…

ΤΟ MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ


Περισσότερα...

 

Σύντομη παρουσίαση του αφιερωματικού τόμου της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 31 Δεκέμβριος 2019 08:40

" ΑΓΑΠΗΣ ΑΝΤΙΔΩΡΟΝ ΜΝΗΜΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΦΩΚΑ».

Ο τόμος αποτελεί καρπό σοβαρού επιστημονικού έργου 46 επιστημόνων « Μνήμη Μητροπολίτου Κυρού Γερασίμου Φωκά» με επιμελητή έκδοσης τον Ν.Γ.Μοσχονά και πρόλογο του Μητροπολίτου Κεφαλληνίας Κυρίου Δημητρίου και εκδόθηκε από την ίδια Ι. Μητρόπολη το 2019 των 675 σελίδων . Ο τόμος αυτός αποσκοπεί στην παρουσίαση στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό της, προκειμένου οι παλαιότεροι να θυμηθούν και οι νεότεροι να διδαχθούν από την μεγάλη αυτή μορφή της Κεφαλλονίτικης εκκλησιαστικής μας ιστορίας. Ο μακαριστός αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος μέχρι σήμερα από τον λαό της Κεφαλλονιάς και παραμένει εσαεί στην μνήμη όλων μας , ως ο εκκλησιαστικός εκείνος άνδρας, ο οποίος με την αγία πνευματική μορφή του, την ευρύτητα του πνεύματος, τον βαθυστόχαστο θεολογικό του λόγο, αποτελεί παράδειγμα αυθεντικής Ορθόδοξης χριστιανικής μαρτυρίας της νεότερης εκκλησιαστικής μας ιστορίας. Ο επιμελητής της εκδόσεως καταξιωμένος επιστήμων Ν.Γ.Μοσχονάς μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο ΠΑΡΩΝ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ, που εκδίδεται στη μνήμη του μακαριστού κυρού Γεράσιμου Φωκά, εκλεγμένου και χειροτονηθέντος μητροπολίτη Κεφαλληνίας, περιέχει μελετήματα και αναφορές προσώπων που είχαν τη χάρη να γνωρίσουν από κοντά τον τιμώμενο είτε ως λαϊκό είτε ως ιερωμένο, αλλά και άλλων που συνεισέφεραν τη συμβολή τους από σεβασμό προς τη μορφή και τη φήμη του. Το κάλεσμα


Περισσότερα...

 

Μήνυμα του ΙΚΙ στο γύρισμα του χρόνου

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 31 Δεκέμβριος 2019 08:34

Απολογισμός 2019 και Προοπτικές για το 2020

Τιμώμενο πρόσωπο για το 2019 ο Πέτρος Πετράτος

Λίγο πριν καλωσορίσουμε το νέο χρόνο, επιχειρούμε έναν αδρομερή απολογισμό της δράσης του ΙΚΙ για το 2019 και έναν προγραμματισμό για το 2020, στο πλαίσιο πάντα των στόχων του για το Περιβάλλον, την Ανάπτυξη και τον Πολιτισμό στην Κεφαλονιά και Ιθάκη και στο Ιόνιο Αρχιπέλαγος. Τα μέσα επίτευξης των στόχων αυτών είναι εκδηλώσεις, εκδόσεις, μηνύματα και άλλες παρεμβάσεις, επιδιώκοντας πάντα την συνεργασία με τους αρμόδιους κάθε φορά φορείς και υπηρεσίες και με την υποστήριξη των φίλων και συνεργατών του ΙΚΙ.

Πιο κάτω παρατίθενται τα κυριότερα γεγονότα και οι παρεμβάσεις του 2019 (κατά χρονολογική σειρά):


Περισσότερα...

 
 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ "ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ"

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2019 13:54

ΣΤΟ POLIS ART

Στο χώρο του Polis Art Café, Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, (Αρσάκειο- Αίθριο Στοάς του Βιβλίου) συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η έκθεση ζωγραφικών έργων και ψηφιακών συνθέσεων του εικαστικού, λογοτέχνη, θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο "Εικαστικές εκτοξεύσεις".

Πρόκειται για δύο χαρακτηριστικές ενότητες της αισθητικής του έρευνας και αποκρυστάλλωσης, με κύριο συνθετικό άξονα την ανθρώπινη ύπαρξη, σαν προσωπογραφία ή σωματογραφία, αναδυόμενη από τη μνήμη και εκτοξευμένη στο κοσμικό περιβάλλον. Ένα περιβάλλον χρωματικών πεδίων και γραφιστικών εκρήξεων (ζωγραφικά έργα) αλλά και ένα περιβάλλον ρεαλιστικών και συμβολικών καταστάσεων (ψηφιακές εικόνες). Δημιουργίες


Περισσότερα...

 

Ευχές από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 24 Δεκέμβριος 2019 13:13

 
 

Σελίδα 3 από 362

leivada_banner copy.png