ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2019
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιχορήγηση Κεφαλονιάς & Ιθάκης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 11:44

Στο πλαίσιο του προγράμματος  «Φιλόδημος ΙΙ»Â  ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Χαρίτσης  αποφάσισε την ενίσχυση των Δήμων της χώρας με 150.000.000 €. Η κατανομή του ποσού γίνεται με βάση τα δημογραφικά χαρακτηριστικά κάθε ΟΤΑ, με την έκταση, τη νησιωτικότητα και την ορεινότητα, καθώς και οικονομικά χαρακτηριστικά όπως το κατά κεφαλή ΑΕΠ και την ανεργία. Με αυτά τα κριτήρια  χορηγούνται στο Δήμο Κεφαλονιάς 1.202.500,00€ και στο Δήμο Ιθάκης 227.300,00€.

Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ»Â  είναι η ενδυνάμωση της ισόρροπης, βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης, η βελτίωση των υποδομών, η αύξηση της απασχόλησης και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των δήμων. Ειδικότερα, στο

Περισσότερα...

 

Το παράδοξο της Ελβετίας: Γιατί παραμένουν κολλημένοι με τα μετρητά

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 21 Απρίλιος 2019 11:07

Εκεί που άλλα κράτη καταργούν τα μεγάλης αξίας χαρτονομίσματα, εκείνοι εκδίδουν χαρτονόμισμα 1.000 φράγκων (880 ευρώ). Γιατί;

Τον περασμένο μήνα, οι Ελβετοί εξέδωσαν το νέο χαρτονόμισμα που θα γεμίσει τα πορτοφόλια τους. Το μοβ χαρτονόμισμα των 1.000 φράγκων.

Το νέο χαρτονόμισμα είναι ελαφρώς μικρότερο και δείχνει δύο ανθρώπους να δίνουν τα χέρια πάνω από την υδρόγειο. Πιάνετε το σημειολογικό, σωστά;

Περισσότερα...

 

EBEKI: 2η παρουσίαση της δράσης του Μεταφορικού Ισοδύναμου

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2019 11:03

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μαρία Σκλαβουνάκη» του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης η 2η παρουσίαση της δράσης του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Νίκο Σκανδάλη, εκπρόσωπο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ενώ το Επιμελητήριο εκπροσωπήθηκε από τον Οικονομικό Επόπτη κ. Λασκαράτο Γεώργιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε αναλυτικά η δράση, τονίστηκε η πολύ μεγάλη συμμετοχή που έχουν δείξει μέχρι τώρα οι τοπικές μας επιχειρήσεις, απαντήθηκαν ερωτήματα και απορίες των παρευρισκομένων ενώ τέθηκαν επί τάπητος και κάποια σημεία για τα οποία απαιτούνται περαιτέρω διευκρινίσεις από τη μεριά του Υπουργείου.

Από το Γραφείο Τύπου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/4/2019 #ODUSSEIA

 
 

Προγραμματίζεται η πρώτη γεώτρηση στον Δυτικό Πατραϊκό Κόλπο

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 17:05

Προγραμματίζεται η πρώτη ερευνητική γεώτρηση της κοινοπραξίας των Ελληνικών Πετρελαίων με την Edison στον Δυτικό Πατραϊκό κόλπο, η οποία θα φτάσει σε βάθος 2.800 μέτρων, με την ελπίδα να ανακαλυφθεί κοίτασμα υδρογονανθράκων το οποίο, σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις από τις έρευνες που έχουν προηγηθεί, αν υπάρχει θα είναι μάλλον πετρέλαιο και όχι φυσικό αέριο.

Αυτό επισημαίνουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αρμόδια στελέχη των Ελληνικών Πετρελαίων τονίζοντας ακόμη ότι επίκειται η κατάθεση νέας περιβαλλοντικής μελέτης που θα αφορά αποκλειστικά την γεώτρηση, μελέτη που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση για διάστημα περίπου δύο μηνών.

Περισσότερα...

 

Παγίδες στις κρατήσεις μέσω ιστοσελίδων ξενοδοχείων

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 22:42

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση κλοπής προσωπικών δεδομένων από ξενοδοχειακή αλυσίδα ήταν αυτή της Marriott International, όταν πριν από μερικούς μήνες εκλάπησαν στοιχεία 500 εκατ. πελατών της.

Ενας εύκολος τρόπος να οργανώσει κανείς σήμερα τις διακοπές του και τις μετακινήσεις του είναι να κάνει κρατήσεις μέσω Διαδικτύου εν γένει και ειδικά μέσω συναφών ιστοσελίδων ξενοδοχείων. Πιθανώς, όμως, να μην είναι ιδιαίτερα ασφαλές κάτι τέτoιο. Σύμφωνα με έρευνα, την οποία διεξήγαγε η Symantec, αμερικανική εταιρεία δημιουργίας λογισμικού ασφαλείας για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις και παροχής υπηρεσιών, οι δύο στις τρεις ιστοσελίδες ξενοδοχείων για κρατήσεις δωματίων σε όλο τον κόσμο άφησαν χωρίς να το θέλουν να διαρρεύσουν στοιχεία των χρηστών τους σε τρίτους.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 7 από 185

leivada_banner copy.png