ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διαφήμιση
8/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΞΕΕ: Ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για τα ελληνικά ξενοδοχεία. Στο σημείο μηδέν ο τουρισμός

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 13 Απρίλιος 2020 20:07

Ολοκληρωμένη δέσμη προτάσεων για την εφαρμογή μέτρων εγγύησης της βιωσιμότητας του ελληνικού ξενοδοχείου κατά την μετα-πανδημική φάση, παρουσίασε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, στο πλαίσιο διαδικτυακής Συνέντευξης Τύπου που διενεργήθηκε σήμερα.

Παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα ο 3ος κύκλος της έρευνας «COVID-19 και ελληνικά ξενοδοχεία» του ΙΤΕΠ, που διενεργήθηκε στον διάστημα 1-10 Απριλίου 2020 σε δείγμα 1.779 ξενοδοχείων εκ του συνόλου των 9.954 μελών του Επιμελητηρίου (ήτοι το 18% του συνολικού αριθμού των ξενοδοχείων της χώρας).

Ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός παρουσίασε τα κυριότερα ευρήματα της εν λόγω έρευνας πεδίου που έχει αναθέσει το Επιμελητήριο στο Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων.


Περισσότερα...

 

Μνημόνιο συνεργασίας ΥΠΕΝ-ΤΕΕ για την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 13 Απρίλιος 2020 20:03

Περισσότερα...

 

ΙΝΣΕΤΕ: Ξεκίνησε η νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα “The INSETE Webinar Series”

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2020 18:50

Το ΙΝΣΕΤΕ ξεκίνησε, σήμερα 10 Απριλίου, τη νέα εκπαιδευτική δραστηριότητά του, «The INSETE Webinar Series». Περισσότεροι από 350 επαγγελματίες του τουρισμού, από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το πρώτο Webinar της σειράς, με τίτλο «Digital Marketing in the age of coronavirus-What travel brands need 2 know» και εισηγητή τον Βασίλη Πολύζο, Brand Strategist & Digital Marketing Expert.

Ο σκοπός του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ είναι μέσα από το The INSETE Webinar Series, να δημιουργήσει μία online κοινότητα και να συνεχίσει να προσφέρει γνώση, διασύνδεση, αξιόπιστες λύσεις, ενημέρωση και έμπνευση στον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού.


Περισσότερα...

 

Με 49.414.307 ευρώ επιχορηγούνται από το ΕΣΠΑ 324 επιπλέον νέες τουριστικές επιχειρήσεις

PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 10 Απρίλιος 2020 18:33

Στα Ιόνια Νησιά με απόφαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

324 επιπλέον νέες τουριστικές επιχειρήσεις στα Ιόνια Νησιά επιχορηγούνται με 49.414.307 ευρώ από το Ε.Π «Ιόνια Νησιά 2014-2020» με απόφαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Έτσι, μετά την απόφαση αυτή και τις τρεις προγενέστερες σχετικές αποφάσεις, το σύνολο των ενταγμένων Τουριστικών επενδύσεων που επιχορηγούνται στα Ιόνια Νησιά είναι 400 και ο συνολικός προϋπολογισμός επένδυσης από πόρους του Ε.Π. “Ιόνια Νησιά 2-14-2020” ανέρχεται σε 61.780.770 ευρώ.


Περισσότερα...

 

Σχέδιο για την στήριξη των επιχειρήσεων από Περιφέρεια και Επιμελητήρια Ιονίων Νήσων

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2020 19:50

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου : Στόχος όλες οι επιχειρήσεις ανοιχτές μετά την κρίση

Τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID -19 αποτέλεσαν το θέμα της σύσκεψης εργασίας που είχε μέσω της υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης e:Presence.gov.gr, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με τα μέλη του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Συμβουλίου Ιονίων Νήσων (ΠΕΣΥ), το οποίο περιλαμβάνει τους Προέδρους Επιμελητηρίων των τεσσάρων νησιών

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Α’ Αντιπρόεδρος ΠΕΣΥ Φώτιος Κόττης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Β’ Αντιπρόεδρος ΠΕΣΥ Σταύρος Σπαθής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδος, Γ’ Αντιπρόεδρος ΠΕΣΥ Σωτήρης Σκιαδαρέσης , ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης Νεκτάριος Βαβάσης, και το μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Ζακύνθου, Μέλος ΠΕΣΥ Νικόλαος Τσίπηρας.


Περισσότερα...

 
 

Νέο τοπίο διαμορφώνεται πλέον στα Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ,

PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2020 19:48

συμπεριλαμβανομένων των ΠΕΠ των Περιφερειών, όπως αποτυπώνει εξαιρετικώς επείγουσα Επιστολή του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Ι.Τσακίρη, και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, Δ.Σκάλκου. Απευθύνονται, μεταξύ άλλων, στους Περιφερειάρχες, στις Ειδικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Περιφερειακών Προγραμμάτων, στις Ειδικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων κλπ.

Η Επιστολή έχει μείζονα σημασία και για τα έργα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με το περιεχόμενό της να είναι αποκαλυπτικό για το τι μέλλει γενέσθαι, ιδίως όσον αφορά τις ανατροπές στα μη συμβασιοποιημένα έργα.


Περισσότερα...

 
 

ΚΚΕ: Άμεσα μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων γεωργών και κτηνοτρόφων της χώρας μας

PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 22:24

Απροστάτευτοι από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού παραμένουν οι μικρομεσαίοι αγρότες της χώρας μας. Η έξαρση της πανδημίας συμπίπτει με τη συγκομιδή ευπαθών προϊόντων, όπως τα θερμοκηπιακά κηπευτικά. Η καθίζηση της κατανάλωσης, λόγω των μέτρων που έχουν επι-βληθεί και ισχύουν για τις λαϊκές και τον επισιτιστικό κλάδο, έχει ως αποτέλεσμα να μην απορροφάται ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής, ιδιαίτερα των πρώιμων κηπευτικών και να οδηγείται στις χωματερές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους


Περισσότερα...

 
 

Μίχαλος: Ενίσχυση του τουρισμού με πρόγραμμα επιδότησης διακοπών Ελλήνων πολιτών

PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 20:56

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος απέστειλε σήμερα στους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και Τουρισμού κ.κ. Σταϊκούρα, Γεωργιάδη, Βρούτση και Θεοχάρη, επιστολή και ολοκληρωμένη πρόταση για τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού, λόγω των οξυμένων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί εξ αιτίας των συνεπειών της πανδημίας του νέου κορονοϊού Covid-19.

Όπως επισημαίνει ο κ. Κ. Μίχαλος:

«Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, η ελληνική πολιτεία και οι φορείς της είναι υποχρεωμένοι να σχεδιάσουν και την επόμενη ημέρα για την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας, μετριάζοντας αρχικά τις επιπτώσεις της πρωτοφανούς κρίσης.


Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 10 από 143

leivada_banner copy.png