ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
10/2019
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΣΤΥΝ.ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε σχολεία της Κέρκυρας

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016 15:20

Σειρά εκπαιδευτικών παρουσιάσεων σε δημοτικά σχολεία της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής περιόδου.

Οι παρουσιάσεις είχαν συμβουλευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα και επικεντρώθηκαν στην ανάλυση σύγχρονων ζητημάτων με αστυνομική διάσταση.

Κυρίως αναλύθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και ενδιαφέρον τόσο από τους μαθητές όσο και από τους εκπαιδευτικούς, θέματα που αφορούσαν την χρήση του διαδικτύου  καθώς και ζητήματα οδικής ασφάλειας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7.6.2016

 

Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016 15:19

Συνελήφθη αλλοδαπός για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση στην Κέρκυρα

Συνελήφθη χθες (06-06-2016) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 49χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, στον Λιμένα Κέρκυρας, και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παράβαση του Νόμου που διέπει τους αλλοδαπούς.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7.6.2016

 

Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 14:07

Συνελήφθηκαν τέσσερις αλλοδαποί, στα αεροδρόμια των Ιονίων Νήσων, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν σε Ευρωπαϊκές χώρες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου και  της Κεφαλονιάς, συνολικά τέσσερις αλλοδαποί, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις αφορούσαν τον εντοπισμό κατά τη διάρκεια εξειδικευμένου διαβατηριακού ελέγχου, τριών υπηκόων Ιράκ ηλικίας 34, 32 και 18 ετών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου το  Σαββάτο (04-06-2016) καθώς και ενός 31χρονου υπηκόου Ιράν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου Κεφαλληνίας την Κυριακή (05-06-2016).

Περισσότερα...

 
 

Παράλληλα και σε επιχειρησιακό επίπεδο αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευέλικτη και αποτελεσματική αστυνομική

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 04 Ιούνιος 2016 20:50

Το ειδικό αυτό σχέδιο προβλέπει ήπιας μορφής προληπτικών, συμβουλευτικών και συμπληρωματικών δράσεων με στόχο την εμφανή αστυνομική παρουσία και την άμεση ανταπόκριση

Ο σχεδιασμός θα εφαρμοστεί κατά βάση στις αμιγώς τουριστικές περιοχές των νησιών,  σε σημεία με αυξημένη εμπορική δραστηριότητα καθώς και περιοχές ιστορικού και μνημειακού ενδιαφέροντος

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας στο πλαίσιο της  αντεγκληματικής πολιτικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και ακολουθώντας τις γενικότερες κατευθύνσεις, προβλέπεται να εφαρμόσουν Ειδικό Σχέδιο για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών.

Το Ειδικό αυτό Σχέδιο,  το οποίο περιλαμβάνει πλέγμα άμεσων προληπτικών ενεργειών έχει

Περισσότερα...

 

Ιδιαίτερα θετικά τα πρώτα αποτελέσματα της αστυνόμευσης του κέντρου της Κέρκυρας με ποδήλατα

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 04 Ιούνιος 2016 20:49

Επιτυγχάνονται οι στόχοι της ταχύτερης εξυπηρέτησης των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών καθώς και αυξημένης καθημερινής παρουσίας αστυνομικών περιπολιών

Ιδιαίτερα θετικός είναι ο απολογισμός του προγράμματος αστυνόμευσης του ιστορικού κέντρου της Κέρκυρας με αστυνομικούς που κινούνται με  ηλεκτροκίνητα ποδήλατα.

Υπενθυμίζεται ότι η επέκταση του συγκεκριμένου μέτρου και στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο του Πάσχα και έχει χρονικό ορίζοντα εφαρμογής την τρέχουσα θερινή περίοδο.(Σχετικό το από 21.04.2016 Δελτίο τύπου)

Από την μέχρι στιγμής εφαρμογής του προγράμματος εξάγονται ιδιαίτερα θετικά συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητά του, καθώς έχουν επιτευχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό,  οι αρχικοί στόχοι της άμεσης εξυπηρέτησης των επισκεπτών και των μονίμων κατοίκων καθώς και της αύξησης των αστυνομικών περιπολιών σε καθημερινή βάση.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 154 από 157

leivada_banner copy.png