ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2019
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Ρωσσέτος Λούζης: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 18:21

Είμαστε συνηθισμένοι να δίνουμε απλόχερα συγχαρητήρια σε συμπατριώτες μας που πετυχαίνουν επιτεύγματα και επιδόσεις που προβάλλουν(;) την χώρα μας στο εξωτερικό και ανυψώνουν την εθνική μας υπερηφάνεια .

ΚΑΛΩΣ και ΜΠΡΑΒΟ τους !!

Αυτές τις μέρες έχουμε να καμαρώνουμε για τον Τσιτσιπά , για τον Λάνθυμο , τον Αντετοκούμπο , και προηγούμενα για τον Πετρούνια , την Στεφανίδου , τους επιστήμονές μας , μέσα κι έξω από την χώρα , τους καλλιτέχνες μας ,τους αθλητές μας , και , και....(Για τους πολιτικούς μας δεν ... πολυκαμαρώνουμε...)

Περισσότερα...

 

Αδιανόητη Διαστρέβλωση της Αλήθειας Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 13:13

-ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ-

Χωρίς πάθος, χωρίς μισαλλοδοξία, καθαρά και ξάστερα όμως, είμαι υπέρ της «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

Πριν τη Συμφωνία, τα Σκόπια αναγνωρίζονταν από περισσότερες από 140 χώρες ως ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ. Διεκδικούσαν την ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλέξανδρου και είχαν αλυτρωτικές βλέψεις και εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδος. Εκτιμώντας την πιο πάνω κατάσταση, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ξεκάθαρα

Περισσότερα...

 

Γ. Βαρούχας: «Εθνικός διχασμός : Μια ασθένεια που οφείλουμε να θεραπεύσουμε»

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 17:40

Το ελληνικό έθνος, φαίνεται να συμπορεύεται στην ιστορία του με μία καταστροφική «ασθένεια» που ονομάζεται εθνικός διχασμός. Απ’ τον Πελοποννησιακό πόλεμο, με το δάκτυλο των Περσών, μέχρι τον πρόσφατο εμφύλιο, με το δάκτυλο των Άγγλων, η ιστορία μας διατηρεί πολλές μελανές σελίδες με διχαστικές καταστάσεις, εσωτερικές συγκρούσεις και αλληλοσπαραγμό. Όλοι θα συμφωνήσουμε όμως, ότι στον αντίποδα αυτής της πραγματικότητας, η ιστορία μας φιλοξενεί και πολλά κεφάλαια εθνικών θριάμβων όπου φαίνεται ότι όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι, μπορούν να πετύχουν θαύματα!

Περισσότερα...

 
 

Γαβριήλ Μανωλάτος: Η ΦΩΦΗ η ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝEΙΑ

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 10:43

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Α (ΑΛΦΑ) η κυρία Φώφη Γεννηματά, αρχηγός του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗ, ανάφερε σχετικά με την «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ» ότι: Οι βουλευτές του Κινήματος θα ψηφίσουν κατά συνείδηση και ότι η συνείδηση είναι πιο σπουδαία από την πειθαρχία. Θα πρέπει όμως να ψηφίσουν ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ σαν κόμμα διαφορετικά «ασφαλώς και θα υπάρξουν συνέπειες…»

Δηλαδή, η συνείδηση του κάθε βουλευτή του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να ταυτίζεται με τη συνείδηση της κυρίας Φώφης Γεννηματά και των υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά κκ. Λοβέρδου, Βενιζέλου κλπ, διαφορετικά, θα υπάρξουν συνέπειες…

Συμπέρασμα: Η σχιζοφρένια και η αθλιότητα και η υποκρισία στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ τους.

Γαβριήλ Μανωλάτος

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,19/1/2019, #ODYSSEIA

 

Νικόλαος Γερ. Γαρμπής: ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2019

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 11:55


Δίχως λαϊκή βάση η συμφωνία των Πρεσπών

Το 1944, επί Τίτο, θεσμοθέτησαν οι Γιουγκοσλάβοι το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και τα ψευδεπίγραφα και αλυτρωτικά τους οράματα απέβλεπαν αφ` ενός στην αντιμετώπιση βουλγαρικών διεκδικήσεων, αφ` ετέρου στην έξοδο στο Αιγαίο. Και επειδή οι Γιουγκοσλάβοι /Σκοπιανοί έκαναν επί δεκαετίες και συνεχίζουν κοπιώδη προπαγάνδα για καπηλεία του όρου Μακεδονία, η Ελλάδα και ο απανταχού ελληνισμός δεν δικαιούνται να αδρανούν, απαιτείται πολιτική βούληση αλλά και πολυετής προσπάθεια για να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Η συμφωνία των Πρεσπών της 17ης Ιουνίου 2018 δεν περιλαμβάνει δημοψήφισμα στην Ελλάδα, εάν την αποδέχεται ο ελληνικός λαός ή όχι. Περιέλαβε όμως δημοψήφισμα στα Σκόπια, στις 30/9/2018, στο οποίο πήγε να ψηφίσει μόνο ένας στους τρεις (36,9%) και με αποτέλεσμα ναι στη συμφωνία το 91,46% των ψηφισάντων.

Δηλαδή ο παραχωρών το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» δεν ρωτήθηκε με δημοψήφισμα, ο λαμβάνων το όνομα δεν πήγε κατά πλειοψηφία να ψηφίσει, έτσι η συμφωνία των Πρεσπών είναι αβάσιμη στους λαούς και των δύο χωρών.

Τη σκυτάλη στο Μακεδονικό παίρνουν τώρα οι Έλληνες βουλευτές. Θα ανταποκριθούν στην κοινή απαίτηση για απόρριψη της ενδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών; Ζητάμε η ψηφοφορία στη Βουλή να γίνει φανερά, ονομαστικά, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες εξαγοράς βουλευτών. Η δημοκρατία μας δεν αξιώθηκε με δημοψήφισμα για το Μακεδονικό, δικαιούμαστε να ξέρουμε με ονόματα τί ψήφισαν οι αντιπρόσωποι βουλευτές μας.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 19 από 348

leivada_banner copy.png