ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
10/2019
M T W T F S S
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Γιώργος Μεσσάρης: Ταξίδι στον όμορφο ελληνικό βορρά - 5

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2019 18:38

Περισσότερα...

 

Γιάννης Βαρούχας: Αναλύοντας το εκλογικό αποτέλεσμα

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2019 18:35

Α. Οι τάσεις

Η ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας με το χθεσινό 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε την απαραίτητη ανάλυση των αποτελεσμάτων και, συνάμα, την πολιτική εκτίμηση της λαϊκής ετυμηγορίας. Ας μας επιτραπεί να διαχωρίσουμε αυτήν την ανάλυση σε επιμέρους ενότητες, προκειμένου να μη χαθούν σκέψεις και νοήματα μέσα σ’ ένα ατελείωτο κείμενο.

Να διευκρινίσω ότι όλες μας οι αναφορές θα είναι σε επίπεδο Ιονίων Νήσων(Ευρωεκλογές-Περιφερειακές) και Δήμου Αργοστολίου.

Περισσότερα...

 

Αντώνης Αργυρός: ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 12:50

Οι ευρωεκλογές αποτελούν παρελθόν. Έφεραν όμως πιο κοντά τις Εθνικές Εκλογές και έδωσαν την αφορμή προβληματισμού για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το εκλογικό Σώμα την δύναμη του. Αποτελεί ολέθριο λάθος να αποδίδουμε στον κυρίαρχο Λαό ,τα λάθη της πολιτικής. Είναι καιρός να τελειώσει, ευτυχώς και μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος στην οποία είδαμε και ακούσαμε τα πάντα! Είναι καιρός ομως ν’ αποκτήσει ο Τόπος μια καινούργια Κυβέρνηση που να σκύψει στα τεράστια προβλήματα του Λαού και του Έθνους .Δεν προτίθεμαι να μιλήσω για τα αυτονόητα . Στην Ελλάδα ψηφίσαμε εάν συμφωνούμε με την κυβερνητική πολιτική, όχι την ευρωπαϊκή μας προοπτική. Αμφιβάλλω για την αξιοκρατική μας επιλογή σε συγκεκριμένα πρόσωπα που θα κληθούν χωρίς εφόδια και γνώση να υπερασπισθούν τα εθνικά μας συμφέροντα . Μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, τα κόμματα και οι πολιτικοί μας λένε ότι πήραν τα μηνύματα από τους πολίτες. Αμφιβάλω έντονα για την αποδοχή του μηνύματος. Η κρίση που ανέκυψε με την επιλογή της νέας ηγεσίας της Δικαιοσύνης το μαρτυρεί δυστυχώς. Ελπίζω και εύχομαι μην δω συνθήκες ακραίας υποβάθμισης του Κοινοβουλίου να κατατίθεται δηλαδή ένας ορυμαγδός τροπολογιών που «λύνει» ότι δεν επιλύθηκε τα τελευταία χρόνια !

Περισσότερα...

 
 

Γιώργος Σκλαβούνος: Σκέψεις εκτός πενταγράμμου

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 08:37

Εν όψει του Δεύτερου γύρου των εκλογών της Τ.Α. και μετά τις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο. Προς νικητές και ηττημένους του χθες του σήμερα του αύριο.

Τι χρειάζεται η χώρα; Τι χρειάζεται η Περιφέρεια ο Δήμος;

Νέο μοντέλο διακυβέρνησης; Νέο μοντέλο διαχείρισης η ένα κίνημα εθνικής και κοινωνικής αναγέννησης και ανασυγκρότησης; Έναν νέο Περιφερειάρχη η κάτι πολύ περισσότερο;Τα νέα Δημοτικά Συμβούλια από μόνα τους μπορούν να σταθούν απέναντι στην Κυριαρχία της ανομίας από την μια και την ιδιώτευση του απλού από την άλλη; Αν έτσι έχουν τα πράγματα τι μενει;;;

Περισσότερα...

 

Γιώργος Μεσσάρης: Ταξίδι στον όμορφο ελληνικό βορρά - 4

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 27 Μάιος 2019 13:08

Όταν φθάσαμε στα Λουτρά Λουτρακίου Αριδαίας, τα γνωστά και ως Λουτρά Πόζαρ, ο ήλιος είχε δύσει. Ήμασταν κουρασμένοι αλλά απτόητοι να συνεχίσουμε την… «περιπέτεια». Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα στο ξενοδοχείο μας, ζητήσαμε από το γραφείο υποδοχής οδηγίες για να επισκεφθούμε τα λουτρά.

Όπως αποδείχτηκε ο έκτασης 72 στρεμμάτων χώρος των λουτρών ήταν πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας. Μόλις δύο λεπτά με το αυτοκίνητο.

Στην περιοχή είχαμε έρθει για να απολαύσουμε τα ζεστά (37 βαθμοί) λουτρά και για κανένα λόγο δεν θα χάναμε, λόγω κούρασης, την ευκαιρία και ας ήταν ήδη 9 το βράδυ.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 15 από 360

leivada_banner copy.png