ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2019
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Γιάννης Βαρούχας: Δείγμα γραφής

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 19:07

Την Παρασκευή, 12/4/19, δημοσιεύτηκε το κείμενό μου «Η Λυδία λίθος» σε όλα τα ΜΜΕ της Κεφαλονιάς πλην αυτών που δεν το έλαβαν και του «inkefalonia.gr», που, παρότι το έλαβε, επέλεξε να μην το δημοσιεύσει. Αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και εφόσον γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε μπει ακόμη στην 30ήμερη περίοδο των προεκλογικών περιορισμών, τότε εδώ έχουμε να κάνουμε με λογοκρισία.

Δυστυχώς, αυτό το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο. Ενώ μου είχε γίνει πρόταση και απ’ τους δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς, που επίσης ανήκουν πλέον στον κ. Μιχαλάτο, να μιλήσω στις εκπομπές τους, για κάποιο λόγο αυτές οι προσκλήσεις παραπέμφθηκαν στις ελληνικές καλένδες. Παράλληλα, το Σάββατο που μας πέρασε είχαμε την παρουσίαση ενός δημοτικού συνδυασμού στο Αργοστόλι, ο οποίος, απ’ ό,τι φάνηκε, άφησε ασυγκίνητο το «inkefalonia.gr» αφού δε δημοσίευσε τίποτα σχετικά. Το ίδιο συμβαίνει και με την υποψηφιότητα του Μάκη Φόρτε καθώς μέχρι και σήμερα, δέκα μέρες πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, δεν έχει καλεστεί ή φιλοξενηθεί σε κανένα από τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον κ. Μιχαλάτο.

Περισσότερα...

 

Σοφία Αράβου Παπαδάτου: Η Επικοινωνία του Συντηρητισμού για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 20:40

•Επανάληψη φράσεων.

•Σκόρπισμα φόβων για την Υγεία.

•Προσβολές προς τον αντίπαλο συνομιλητή.

Μέσα στο κείμενο με το οποίο μου απαντούν οι «Ιατροί, Κεφαλονιάς, σε απόγνωση» επαναλαμβάνεται 18 φορές…18 φορές… η φράση «Αν ήταν μόνο οι υπογραφές….» και αναφέρονται βέβαια στον Διοικητή του νοσοκομείου. Η επανάληψη που λειτουργεί σαν πλύση εγκεφάλου, παράλληλα εδώ, προσβάλλει και τον αντίπαλο. Είναι χαρτογιακάς ο Διοικητής, είναι ανίκανος και γραφιάς.

Περισσότερα...

 

Γιώργος Μεσσάρης: Τα νέα «Νέα Ελληνικά»…

ΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 12:58

«Νταουνιάσου και τσίλαρε ρε μ@λάκα».

Ο νεαρός –που καθόταν δίπλα μας στην ταβέρνα– απευθυνόταν σε συνομήλικό του που στεκόταν όρθιος και για κάποιο λόγο ήταν αναστατωμένος!

Κάθισε ο όρθιος και ο φίλος του συνέχισε:

«Ο μι τζι, σκέτο παλτό φαίνεσαι… φεϊλάς. Πάλι λάσπη έγινες;»

Ο νεοφερμένος νεαρός έμενε αμίλητος ενώ εγώ πάσχιζα να καταλάβω τι συνέβαινε έχοντας άγνοια των νέων «Νέων Ελληνικών» που χρησιμοποιεί σήμερα η νεολαία.

«Σπικάρησε ρε μ@λάκα».

Περισσότερα...

 
 

Σοφία Αράβου: ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»

ΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 13 Απρίλιος 2019 22:39

Μια εκλαϊκευμένη κοινωνιοψυχολογική ματιά στα τεκταινόμενα του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου.

…και κυρίως όταν και τα δύο συγκρουόμενα μέρη, είναι ψυχολογιοποιημένα, δηλαδή έχουν χτίσει ένα προφίλ συνδεδεμένο με την ιδεολογία και την επαγγελματική τους λειτουργία.

Τι λέει λοιπόν πίσω από την πλάτη τους, όλος ο κόσμος και ο κεφαλονίτικος ντουνιάς;

«Ο Διοικητής του ΓΝ Αργοστολίου Νίκος Βιβλάκης, είναι αδιάλλακτος, άκαμπτος και καθόλου δημοκρατικός ηγέτης, δεν ακούει κανέναν, δεν επικοινωνεί με κανέναν».

Περισσότερα...

 

Λάμπης Γ. Κωνσταντινίδης: ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 12:42

Τά τελευταῖα ἒτη μέ ἀπησχόλει τό θέμα τῆς ἀλλαγῆς τῆς ὣρας, πού εἰσήχθη πρό ἐτῶν εἰς τάς Εὐρωπαϊκάς καί ἂλλας χώρας, διαισθανόμενος ὃτι κάτι εἰς αὐτό τό σύστημα δέν ἦτο ἐν τάξει. Ὃμως, λόγῳ πολλῶν σοβαρωτέρων ἀσχολιῶν δέν ἀφιέρωσα χρόνον διά νά μελετήσω τό θέμα αὐτό, ὣστε νά ἐντοπίσω τό λάθος, πού ὑποψιαζόμουν ὃτι ἐμπεριεῖχε.

Καθώς ὃμως ἡ ἐνόχλησις πού ᾐσθανόμην ἐκ τῆς ἀλλαγῆς τῆς ὣρας μοῦ ἐγίνετο μέ τήν πάροδον τῶν ἐτῶν ἐνοχλητικωτέρα, θα παρεκάλουν ὃπως μοῦ ἐπιτραπῇ νά ἐκθέσω κάποιας ἀπόψεις, καθώς, πιστεύω, ἡ βάσις ἐπί τῆς ὁποίας ἑδράζεται ἡ λεγομένη «ἀλλαγή τῆς ὣρας», ὡς αὓτη γίνεται, πρέπει νά εἶναι λανθασμένη καί λογικῶς μή εὐσταθοῦσα.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 10 από 348

leivada_banner copy.png