ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
12/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Η χρεοκοπία της Thomas Cook σηματοδοτεί ραγδαίες αλλαγές στον τουρισμό;

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2019 13:39

Η κατάρρευση μια μεγάλης τουριστικής εταιρείας αποτελεί ένα σύνθετο και πολυεπίπεδο ζήτημα...

Ούτε που θα μπορούσε να σκεφθεί ο ξυλουργός Τόμας Κουκ, το 1841πως το πρώτο οργανωμένο ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ένα aller - retour τρένο από το Λέστερ στο Λουμπόροου της κεντρικής Αγγλίας για 500 άτομα με προσυμφωνημένη ενιαία ταρίφα, θα αποτελούσε την απαρχή για τη δημιουργία μία από τις μεγαλύτερες διεθνώς, εταιρείες διοργάνωσης ταξιδίων (Tour operator) και που μετά από 178 χρόνια θα κατέρρεε.

Whoiswho…

Περισσότερα...

 

Γ. Μεσσάρης: ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ: Ελλάδα, ο τέλειος αυτόχειρας!

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2019 15:46

Ενώ η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις για να ανασάνει οικονομικά, οι κυβερνήσεις ψηφίζουν νόμους που επιτυγχάνουν ακριβώς το αντίθετο: αποθαρρύνουν τους επενδυτές. Οι νόμοι αυτοί σε συνδυασμό με τη… μνημειώδη ελληνική γραφειοκρατία δυναμιτίζουν την ιδιωτική πρωτοβουλία και εξαλείφουν κάθε ελπίδα ανάπτυξης.

Τελευταίο εξοργιστικό παράδειγμα είναι ο ΦΕΚ 16ΑΑΠ / 5-2-2019 που υποτίθεται ότι καθορίζει νέες ζώνες για τα νέα ξενοδοχεία. Το μόνο, όμως, που κάνει είναι να δημιουργεί σύγχυση και να βάζει φρένο σε νέα έργα αφού οι παρεχόμενοι χάρτες δεν είναι σαφείς.

Ο νόμος αυτός ψηφίστηκε σχεδόν στα κρυφά και έγινε γνωστός σε αρκετές (από ότι γνωρίζω) Πολεοδομίες με εγκυκλίους που έφτασαν με καθυστέρηση μηνών!

Περισσότερα...

 

Ευρυδίκη Λειβαδά: Σκέψεις για το θέμα των εξορύξεων (αρχική ιστορική αναδρομή)

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2019 23:01

Περισσότερα...

 
 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 18:16

Την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, εκατομμύρια μαθητές και μαθήτριες σε όλο τον κόσμο θα απέχουν απ’ το σχολείο για να βγουν στους δρόμους να διαδηλώσουν για 100% καθαρό περιβάλλον. Θα είναι η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα που έγινε ποτέ από μαθητές!

Ζητούν τη στήριξη όλων μας!

Στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος έχουν προγραμματιστεί μεγάλες συγκεντρώσεις για συμπαράσταση και στήριξη των μαθητών του κόσμου.

Κεφαλλονιά, Ελλάδα. Ο πλανήτης έχει φτάσει πια στο σημείο όπου δεν υπάρχει επιστροφή... Να ενημερωθούμε και να βοηθήσουμε όλοι. Ο Πλανήτης το έχει άμεσα ανάγκη

Περισσότερα...

 

Αντώνης Αργυρός: «Αρνησιδικία : η ανώτερη μορφή τρομοκρατίας»

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 11:45

Βουλίας δικάζει, έλεγαν οι αρχαίοι για υποθέσεις των οποίων η τακτοποίηση αργοπορούσε πολύ. Ο Βουλίας ήταν ένας Αθηναίος δικαστής, ο οποίος ανέβαλε συνεχώς τις υποθέσεις, ώστε το πιθανότερο ήταν να έχουν πεθάνει οι διάδικοι μέχρι να γίνει η δίκη.

Αυτό το κατάντημα βιώνουν αρκετές φορές και σήμερα οι Έλληνες Πολίτες που βασανίζονται να βρουν το δίκιο τους σ’ ένα κράτος που κάνει ότι μπορεί για να ταλαιπωρήσει τους υπηκόους του και να εισπράξει ότι μπορεί περισσότερα . Το κράτος δεν είναι κατά την άποψη του Πλάτωνα μια σύμβαση, αλλά βασίζεται στη φύση του ανθρώπου . Είναι αδιανόητη η λειτουργία του κράτους όμως, χωρίς γρήγορη και αποτελεσματική δικαιοσύνη.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 9 από 366

leivada_banner copy.png