ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
6/2019
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Γιώργος Σκλαβούνος: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ….Ο Άγγλος πρίγκιπας Αλφρέδος…Βασιλιάς της Ελλάδος

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 19 Μάιος 2019 07:25

Η Αγγλική προπαγάνδα με σκοπό να ματαιώσει την συνεργασία του Οθωνα με τον Γαριβάλδη και τους Σέρβους. Να αποπροσανατολίσει τους Επτανήσιους Ριζοσπάστες που προσέβλεπαν στη συνεργασία με το Γαριβάλδη και ενδυνάμωναν τις σχέσεις τους με τα Ιταλικά και Σλαβικά πατριωτικά- επαναστατικά κομιτάτα, για γενικότερη εξέγερση στη Βαλκανική. Δημιούργησαν και τροφοδότησαν ένα μεγάλο μύθο.

Με σκοπό να παροτρύνει την όσο το δυνατόν γρηγορότερη έξωση του Οθωνα,η Αγγλία , καλλιέργησε τον μύθο ότι ηταν ετοιμη να μας δωσει τον δευτερότοκο γιό της Βασίλισσας της για βασιλιά…!

Περισσότερα...

 

Αντώνης Αργυρός: KΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 17 Μάιος 2019 16:32

Σε λίγες μέρες καλούμεθα να επιτελέσουμε το ύψιστο λειτούργημα κάθε πολίτη να συμμετάσχουμε ενεργά με την ψήφο μας στην εκλογική διαδικασία. Αυτές οι εκλογές εχουν τεράστια στρατηγική σημασία για το μέλλον της Χώρας και στην Ευρώπη και στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα. Το πρώτο και μεγάλο διακύβευμα των εκλογών εστιάζεται στο ποσοστό των πολιτών που θα προσέλθουν στην κάλπη. Η αδιαφορία των πολιτών και ιδίως των νέων και η επιλογή τους να μην ψηφίσουν, δεν είναι πρωτοφανής είναι όμως επικίνδυνη.

Οι έρευνες και οι στατιστικές λένε ότι πολλά από τα άτομα που αρνούνται να πάνε στις κάλπες , προέρχονται από τις τάξεις των νέων ανθρώπων. Βεβαίως, η αδιαφορία των πολίτων νέων να ψηφίσουν δεν σημαίνει ότι δεν έχουν άποψη σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας και θα ήταν μεγάλο λάθος μια τέτοια προσέγγιση.

Υπάρχει μια διάχυτη πίκρα στην κοινωνία, για την αναποτελεσματικότητα του Κράτους και των Ευρωπαϊκών θεσμών, στην αντιμετώπιση των δύσκολων συνεπειών που προκάλεσε στα νοικοκυριά η Ελληνική Πτώχευση.

Περισσότερα...

 

Σωτήρης Σάρλος: «Οφείλουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη και στα προβλήματα του τόπου συνεχώς»

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 23:12

Σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να εκλέξουμε το νέο μας Δήμαρχο αλλά και το νέο, σε δομή, τοπικό συμβούλιο (κοινότητα) Αργοστολίου και γράφω νέο σε δομή γιατί σύμφωνα με την τροποποίηση του Κλεισθένη αυτό θα έχει αυτοτελή διοίκηση και οικονομική διαχείριση.

Συνεπώς κάτι καινούργιο που αρχίζει, για να λειτουργήσει σωστά και υποδειγματικά ,πρέπει να μπουν και οι σωστές βάσεις.

Θα χρειαστούν άνθρωποι που γνωρίζουν από διοίκηση -διαχείριση οικονομικών, προγραμματισμό, σχεδιασμό, οργάνωση αλλά και το σπουδαιότερο τον συνεχή έλεγχο των πάντων.

Περισσότερα...

 
 

Υποστηρίζω την ελπίδα. Στη Σάμη και στην Κεφαλονιά μας.

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 23:09

Υποστηρίζω Στέλιο Σπαθή, Παναγή Δρακουλόγκωνα & Θεόδωρο Γαλιατσάτο

Πέρα από κομματικές παρατάξεις

Ενθαρρύνω και υποστηρίζω ανεπιφύλακτα τον Στέλιο Σπαθή για τον δήμο της Σάμης γιατί από όλους του υποψήφιους δημάρχους είναι ο μόνος που με θάρρος και χωρίς μισόλογα δημοσίευσε την πολιτική διακήρυξη του εκφράζοντας με σαφήνεια και παρρησία τις θέσεις του, σε ένα σχεδιασμό που περιλαμβάνει τους κύριους άξονες:

Την καθημερινότητα των πολιτών και

Μια στοχευμένη ανάπτυξη και ανάδειξη του Τόπου μας ώστε:


Περισσότερα...

 

Το Αργοστόλι, μπορεί γίνει μία «έξυπνη» πόλη;

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 23:07

Διαβάζοντας κάποιος για την έννοια της έξυπνης πόλης, δεν θα σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη, και αυτό γιατί η έννοια κρύβει πολλές πτυχές. Για κάποιους αναφέρεται στην κοινωνία, για άλλους στην οικονομία του τόπου, για άλλους στην διακυβέρνηση. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σχηματίζεται γύρω από την ιδέα της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης ταυτόχρονα, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας μας.

Μελετώντας προσεκτικά το πρόγραμμα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, θα διαπιστώσουμε ότι σε αυτό συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένες προτάσεις, Των οποίων η υλοποίηση θα βοηθήσει την πόλη μας, με μικρό σχετικά κόστος, να γίνει μια έξυπνη πόλη.

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 5 από 348

leivada_banner copy.png