ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
8/2020
M T W T F S S
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

Σχέδιο "Αθηνά": Μοντάρουν, μαντάρουν, διαλύουν την Ανώτατη εκπαίδευση

ΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2013 00:13

Το Υπουργείο Παιδείας παρουσίασε το Σχέδιο «Αθηνά» με τις γνωστές μεγαλοστομίες και τις ανάλογες υποσχετικές για «ανάταξη και αναγέννηση του Εκπαιδευτικού μας συστήματος», «ανάκαμψη της χώρας», «ανάπτυξη ανταγωνιστικού ανθρώπινου δυναμικού» και άλλα ηχηρά παρόμοια.

Από την άλλη, έριξε όλο το ανάθεμα στην «υφιστάμενη κατάσταση» στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση υψώνοντας εισαγγελικό λόγο για τον «κατακερματισμό των τμημάτων», την «ανυπαρξία γνωστικών αντικειμένων», την «ανορθολογική ανάπτυξη» κ.α.

Θέλουμε να το ξεκαθαρίσουμε : Επιδέξιοι «νονός» σε ένα διεστραμμένο ξαναβάφτισμα των λέξεων, σε μια επιχείρηση παραπλάνησης της κοινής γνώμης, το Υπουργείο Παιδείας είπε μισή αλήθεια για να καλύψει στη σκιά της τις ευθύνες, να πριμοδοτήσει αυταπάτες και να «βιδώσει» στέρεα μια συγχορδία ψεμάτων. Να εξηγηθούμε. Η αλήθεια είναι ότι η αταξία στην Ελληνική Ανώτατη εκπαίδευση (τμήματα που είχαν ιδρυθεί στο πόδι για την απορρόφηση

Περισσότερα...

 

Παραιτήστε ΑΜΕΣΩΣ κ. Πρωθυπουργέ την ανθελληνική Σημιτική ορντινάτζα: τον κ. Υπουργό Οικονομικών

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 15:56

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιός σας επέβαλε τον σημερινό υπουργό Οικονομικών.

Εκείνο όμως που ξέρω και για το οποίο είμαι απολύτως βέβαιος είναι πως ο εν λόγω είναι ανθέλλην.

Ο διορισμένος (και όχι εκλεγμένος) που έχει κάτσει στο σβέρκο 10.000.000 Ελλήνων, φαίνεται πως έχει βάλει ως σκοπό της ζωής του την εξαθλίωση τους.

Η ορντινάτζα του Σημίτη πρέπει να απολυθεί ΕΔΩ &'ΤΩΡΑ.

Περισσότερα...

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΕΙ Ι.Ν. Δυο κείμενα του Δρ. Ν. Σολωμού

ΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013 14:13

Μην ανησυχείτε, το Ληξούρι τελικά πληρώνει τη νύφη, αλλά λίγο αργότερα !

Νέες ειδήσεις προκύπτουν από την συνεχώς «αιφνιδιαζόμενη» διοικούσα επιτροπή, που εμφανίζεται να σύρεται πίσω από τις εξελίξεις και να υπαινίσσεται βολικά, αφερεγγυότητα του Υπουργού. Η παραιτηθείσα σήμερα διοικούσα επιτροπή του ΤΕΙ,  είχε διαβουλευτεί ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑΚΤ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ για τις προθέσεις της !. Όπως αναφέρεται σε έγγραφο που τώρα -κατόπιν εορτής- φέρνει στη δημοσιότητα ενώ το κρατούσε κρυφό,

1.       Το Τμήμα Τεχνολογίας Ηχου και Μουσικών Οργάνων στο Ληξούρι ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ από αυτοτελές και το είχε υποβιβάσει σε απλή κατεύθυνση ενός καινούργιου υδροκέφαλου τμήματος που δημιούργησε τεχνητά (μετεξέλιξη εκείνου των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας).

Περισσότερα...

 
 

Τα “πάνω-κάτω” στην εκπαίδευση με το σχέδιο “Αθηνά”

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 17:57

Ο Yπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ανακοίνωσε το σχέδιο «Αθηνά» το οποίο προβλέπει  τη δημιουργία ενός Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου που θα λειτουργεί στην Αθήνα και θα υπάγονται διοικητικά όλα τα ΑΕΙ, εκτός του Πανεπιστήμιου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Παράλληλα δημιουργείται και ένα ομόσπονδο Τεχνολογικό Ίδρυμα Αθήνας  στο οποίο ενώνονται το ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά και ΑΣΠΑΙΤ.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος ανέφερε ότι στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο θα υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο αλλά όλα τα ιδρύματα θα διατηρήσουν τις πρυτανικές αρχές και τα συμβούλιά τους.

Περισσότερα...

 

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος: Έχασαν τον έλεγχο στην Χρυσή Αυγή

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 11:44

Φαίνεται ότι η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής ή ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της έχει χάσει τον έλεγχο, μια και το κείμενο που έστειλε σε ένα μόνο Μέσο Ενημέρωσης της Κεφαλονιάς διαψεύδει τα αδιάψευστα. Διαβάστε το «μνημείο» που έχει την υπογραφή του πυρήνα της Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς:

«Στο φύλλο της εφημερίδας Κεφαλονιά της 28/1/2013, εκ παραδρομής προφανώς ανεφέρθη, ότι σε συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε σε κέντρο διασκεδάσεως στην περιοχή των Διλινάτων το Σάββατο 26/1/2013, παρευρέθη μέλος της Χρυσής Αυγής. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα και δηλώνουμε ρητώς προς πάσα κατεύθυνση ότι τα μέλη του Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη δεν συμμετέχουν ούτε σε

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 386 από 388

leivada_banner copy.png