ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Google

You are here: Πρωτοσέλιδο
Διαφήμιση
9/2019
M T W T F S S
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
stamoulis photoshop.jpg
exofylloxartesteliko.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΣYΝΕΒΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΑΝ.ΚΟΙΝΟ

H νίκη για το ΤΕΙ είναι αποτέλεσμα του κοινού αγώνα όλων των Επτανησίων

ΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2013 12:06


Νομίζω πως ο χωρίς χρονοτριβή κοινός και σύσσωμος αγώνας ενός ολόκληρου και ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΑΞΙΟΥ φοιτητόκοσμου και του λαού της Κεφαλλονιάς, ανώνυμου κι επώνυμου, φέρνει ΤΗ ΝΙΚΗ και ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Αυτό διαφαίνεται.

Θα αποδώσει στην Κεφαλλονιά μας ό,τι της αξίζει: Μια στέρεη πλέον εκπαιδευτική βάση όπου θα διδάσκονται σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα σε αυτόν τον τόπο με τη μεγάλη ιστορικότητα στην ΠΑΙΔΕΙΑ, στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ

Περισσότερα...

 

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά για τα ΤΕΙ

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 16:19

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά για το θέμα των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων ΔΗΛΩΝΕΙ τα παρακάτω :

Η αιφνιδιαστική και απόλυτα ατεκμηρίωτη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, πρέπει να βρει όλους τους Επτανήσιους αντιμέτωπους. Ειδικότερα, σε εμάς τους Κεφαλλονίτες πέφτει το κύριο βάρος της υπεράσπισης τους. Οι λόγοι και τα επιχειρήματα που συνηγορούν στη συνέχιση της λειτουργίας τους είναι πολλά και ιστορικά επιβεβαιωμένα.

Θεωρούμε ότι σήμερα, που είμαστε αντιμέτωποι με την παράλογη απόφαση του Υπουργείου, δεν πρέπει να γυρίζουμε πίσω και να αναφερόμαστε στους λόγους ίδρυσης τους.

Περισσότερα...

 

Το ξέσπασμα της βίας

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 10:23

Τον Γιάννη Στουρνάρα χαρακτηρίζει η ωμή ειλικρίνεια του τεχνοκράτη ενώ έχει έναν άμεμπτο πρότερο βίο όσο αφορά υποθέσεις χρηματισμού πολιτικών-τις γνωστές μίζες.

Ως προσωπικότητα, καθώς τον παρατηρεί κανείς, δεν έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά της λιγούρας που χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών της μεταπολίτευσης.

Από μόνα τους αυτά τα στοιχεία είναι πολύ θετικά για την εικόνα του στη κοινή γνώμη. Πιθανόν αυτή "αποστασιοποίησή" του από τον μέσο όρο των πολιτικών συναδέλφων του να τον βοηθήσουν να επιβιώσει μετά το αιματοκύλισμα που ετοιμάζεται να προξενήσει στην πατρίδα μας η κυβέρνησή του.

Περισσότερα...

 
 

ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! «Πουλήστε Ρόδο, Κέρκυρα ή Λέσβο για να σωθεί η Ελλάδα».Μετά Κεφαλλονιά & Ιθάκη

ΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 09:46

Την άποψη ότι η Ελλάδα μπορεί να διασωθεί μόνο αν κάνει το αδιανόητο, δηλαδή να πουλήσει την Κέρκυρα, την Ρόδο ή τη Λέσβο εξέφρασε ο ινδός οικονομολόγος, Prashant Agrawal, σε άρθρο του στο GQ Ινδίας με τον τίτλο: «Μια ριζοσπαστική ιδέα για να σωθεί η Ελλάδα: Να ξεπουλήσει νησιά όπως την Κέρκυρα και τη Λέσβο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι Έλληνες ερμηνεύουν την ιδέα του ξεπουλήματος νησιών ως αδιαπραγμάτευτο ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Το βασικό πρόβλημα είναι όμως ότι οι Έλληνες έχουν χρεοκοπήσει. Έχουν μείνει "πανί με πανί". Έχουν δανειστεί πολλά χρήματα τα οποία αδυνατούν να ξεπληρώσουν».

Περισσότερα...

 

Φ.Α.Π.: Φαρδύ κουστούμι για ένα σκελετωμένο σώμα

ΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 19:56

«Δεν λέω να μην πληρώσω ή να μην συμβάλλω, αλλά όχι και να μου παίρνουν το σπίτι».  Ο φίλος μου ο Λουκάς ήταν απελπισμένος. Μόλις του ήρθε ο  ΦΑΠ (Φόρος Ακίνητης Περιουσίας που αντικατέστησε το ΕΤΑΚ - Ενιαίο Τέλος Ακινήτων) για το 2010 και το ποσό που έπρεπε να πληρώσει ήταν 5πλάσιο από αυτό του 2009. Βλέπεις το σπίτι της γυναίκας του (κληρονομιά, χτισμένο τη δεκαετία του 50) ήταν μονοκατοικία σε καλή περιοχή με κήπο και τo ETAK των 1400€ του 2009 έγινα ΦΑΠ (α) των 7000€ το 2010! Όπως του είπαν στην εφορία που πήγε να ρωτήσει ελπίζοντας ότι έγινε κάποιο λάθος, κάτι η κατάργηση των φοροαπαλλαγών, κάτι η αύξηση των συντελεστών θα τον κάνουν να πληρώνει περί τα 600 ευρώ το μήνα «νοίκι» για το δικό τους σπίτι. Και μάλιστα, όπως μου ‘λεγε, ένα σπίτι που το έχει χρυσοπληρώσει σε φόρους κληρονομιάς και πρόσφατα χαράτσια της ΔΕΗ. Όταν μάλιστα ο έφορος του είπε ότι θα έρθει όπου να ‘ναι και το ΦΑΠ του 2011 και 2012 με αντίστοιχα ποσά, στο τσακ το γλίτωσε το εγκεφαλικό. Η αμαρτία του ήταν που δεν το έδωσε αντιπαροχή όταν ακόμα περνούσε η μπογιά του, αλλά ήταν ρομαντικός. Ήθελε κήπο για τα παιδιά του και η γυναίκα του ήταν συναισθηματικά δεμένη μ’ αυτό. Απαράδεκτες πολυτέλειες δηλαδή, ας πρόσεχε…

Περισσότερα...

 
 

Σελίδα 354 από 358

leivada_banner copy.png